Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hitta butik

Våra el- och vvs-produkter distribueras i huvudsak till järnfackhandeln, byggmaterialhandeln, elfackhandeln och industriåterförsäljare. Interiörkonceptet finns i första hand tillgängligt via våra återförsäljare inom bad-, kök-, golv- färg- & kakelbutiker. Vi finns även representerade i kontorsfackhandeln.

Kedjor vi samarbetar med

Bland de kedjor och butiker vi samarbetar med finns det ett antal som i första hand har Gelias el- och vvs-sortiment och några som främst jobbar med vårt interiörsortiment. Alla dessa butiker i kedjorna kan ta hem de artiklar ur vårt sortiment som de inte redan har på hyllan. Några av kedjorna som vi arbetar med har valt ut ett antal begränsat antal av våra produkter som man jobbar med. Välj i undermenyn för mer info.

Sök din närmsta butik

Din närmsta butik med ett brett sortiment av Gelias el- och vvs-profilerade produkter kan du söka här på vår webbplats. Du hittar dem också via Gelia-appen. Kontakta gärna butiken direkt om du är ute efter något särskilt för att se om de har produkten hemma. Alla våra kunder kan beställa de artiklar som finns i vår webbutik.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.