Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Nya webbartiklar

De nyaste artiklarna i webben

Här visas artiklar som nyligen har kommit in i webbutiken. 
Använd filtrering om du vill se artiklar inom något särskilt område.

Vi har Nordens bredaste sortiment med produkter från ledande varumärken kombinerade med våra egna. Nya artiklar fylls löpande på i webbutiken.

Navigera via menyn Produkter för att se artiklar från hela sortimentet.

För att kunna se priser, lagersaldon och göra din beställning behöver du logga in. Du kan bara få webbkonto om företaget du jobbar på har ett kundnummer hos Gelia.

Visar 1 till 20 av 333

Sortera

 • Skruvclips SCR Torx
  Skruvclips SCR Torx
  Polypropenclips med grovgängad skruv för olika grundmaterial och kabeldiametrar. Kan användas i alla grundmaterial. Beroende på grundmaterialet kan SCR monteras direkt, i ett förborrat hål eller kompletterat med en plugg, t.ex. Gripper väggplugg. Har en skruv Ø 5,1 mm med TX20-huvud. Skruvlängder 33 mm och 40 mm. Passar även för utomhusbruk, korrosionsklass C3. Serie lämpligt för 7–26 mm kablar. En storlek täcker många kabeldiametrar.
  Mer info
 • Mulltoa/Biolet specialmull, 30 L
  Mulltoa/Biolet specialmull, 30 L
  Specialmull för bl. a. Mulltoa, ny formula med biokol.
  Mer info
 • Badrumsarmatur Mimas LED, med opal kupa, Exaktor
  Badrumsarmatur Mimas LED, med opal kupa, Exaktor
  Spegel/badrumsbelysning. Opal kupa. Stomme av vitlackad stålplåt. Gavlar av vit ASA-plast. Hög funktionalitet och tekniknivå. Ljusbilden är väl avvägd mellan indirekt och direkt ljus.

  Armaturen finns i fyra olika utföranden:
  Utan uttag.
  Med tillägg U = 230 V jordat uttag.
  Med tillägg NS = Närvarosensor.
  Med tillägg UNS = 230 V jordat uttag och närvarosensor.
  Mer info
 • Vävtejp 3M 2904
  Vävtejp 3M 2904
  3M Vävtejp 2904 är en stark och följsam Silvertejp. Användningsområden: reparation, buntning och förslutning. Tejpen är lätt att riva av för hand. Starkt häftämne med omdelbar vidhäftning.
  Mer info
 • Sandwichelementskruv JT2-D för stålprofiler
  Sandwichelementskruv JT2-D för stålprofiler
  Sandwichelementskruv Saphir - JT2-D för Stålprofiler. Behandlad med Ejoguard för användning utomhus i korrosivietsklass C3.
  Snabborrande skruvar i stål för montering av sandwich-panel mot stålprofiler. Borrkapacitet upp till 12,0 mm. Ø 5,5 mm gängdiameter och Ø 6,3 mm gängdiameter under skallen. Hållfasthet T11.
  Utförande: Sexkanthuvud med ledad rostfri bricka med tätning av EPDM-gummi.
  Mer info
 • Vintervägsalt
  Vintervägsalt
  Snabbverkande specialsalt för gångbanor, uppfarter, parkeringsplatser etc. För manuell eller maskinell spridning. Vägsalt smälter is och snö ner till -15ºC. Förvaras torrt.

  Ett mycket effektivt gatusalt med rätt kornstorlek för att hålla vägar och gångbanor halkfria. Gatusalt är naturligt förekommande bergsalt, över 98,5% NaCl. Ingen kemisk rening förekommer av produkten. Kornstorleken är optimerad för enkel hantering samt det mest effektiva sättet att smälta snö, bryta isskorpor och att ge ett halkfritt underlag.
  Mer info
 • Puller ZlideOn 8B Rak
  Puller ZlideOn 8B Rak
  Med ZlideOn-löpare lagar du snabbt trasiga dragkedjor. Knipsa av den gamla löparen om den sitter kvar och klicka på en ZlideOn och dragkedjan är lagad.

  Vanlig användning: Vinterjackor, arbetskläder, MC-kläder, sovsäckar mm. För att hitta rätt ZlideOn använd vår guideline.

  Material: Metall (rostfritt stål och zink)
  Typ av dragkedja: Plastdragkedja
  Bredd: 7,60–7,90mm
  Höjd: 3.60–3.90mm
  Mer info
 • Puller ZlideOn 5B Rund
  Puller ZlideOn 5B Rund
  Med ZlideOn-löpare lagar du snabbt trasiga dragkedjor. Knipsa av den gamla löparen om den sitter kvar och klicka på en ZlideOn och dragkedjan är lagad.

  Vanlig användning: Jackor, overaller, arbetskläder, åkpåsar, flytvästar mm. För att hitta rätt ZlideOn använd vår guideline.

  Material: Metall (rostfritt stål och zink)
  Typ av dragkedja: Plastdragkedjor
  Bredd: 5,80-6,20mm
  Höjd: 2,80-3,00mm
  Mer info
 • Hammarhållare Snikki 9311 LTHR
  Hammarhållare Snikki 9311 LTHR
  Hammarhållare i slitstarkt läder med en rörlig bygel i stål som gör att den följer användarens rörelser. Enkel att fästa på ett av våra ergobälten, verktygsbälten eller en vanlig livrem. Quickgrip. Material: Läder.
  Mer info
 • Vägguttag 1-vägs med jfb, ABB
  Vägguttag 1-vägs med jfb, ABB
  1-vägs jordat vägguttag med jordfelsbrytare IP44
  Mer info
 • Puller ZlideOn 5C Rund
  Puller ZlideOn 5C Rund
  Med ZlideOn-löpare lagar du snabbt trasiga dragkedjor. Knipsa av den gamla löparen om den sitter kvar och klicka på en ZlideOn och dragkedjan är lagad.

  Vanlig användning: Väskor, skor, golfbagar, sovsäckar, tält, kängor mm.
  För att hitta rätt ZlideOn använd vår guideline.

  Material: Metall (rostfritt stål och zink)
  Typ av dragkedja: Tät dragkedja
  Bredd: 6.40-6.60mm
  Höjd: 2.60–2.75mm
  Mer info
 • Vägsalt Kalciumklorid
  Vägsalt Kalciumklorid
  Kalciumklorid flinga 77% används för olika tillämpningar i vägunderhållningssektorn. Exempel på användingsområden är dammbinding av grusvägar för stabilisering av vägytan. För dammbindning av stadsvägar (appliceras då, som lösning). Kalciumklorid används också med fördel som vägsalt för att smälta is och snö. Flingorna reagerar snabbt med is och snö vilket ger en mycket snabb och effektiv smältning. Kalciumklorid är effektiv ner till ca -25°C. Förvaras torrt.

  Sommarvägsalt / Sommaranvändning: Vägbanan skall vattnas innan spridning för att saltet skall börja verka. Dosering 0,5 kg/m².
  Mer info
 • Badtoffel Solid Gear Slide Moon
  Badtoffel Solid Gear Slide Moon
  Mjuk och komfortabel toffel. Insida i textil.
  Mer info
 • Verktygsbälte yrkessnickare m fl. Snikki 9336 LTHR
  Verktygsbälte yrkessnickare m fl. Snikki 9336 LTHR
  Verktygsbälte i kraftigt läder för yrkessnickare, montörer, elektriker m fl. Polstrad mjukrem med metallspänne. Vattenavvisande läder i mycket hög kvalitet som håller sig mjukt även vid kyla och med mjuk specialbehandlad insida. För yrkessnickare, elektriker, montörer m fl. 60 mm brett polstrat bälte med metallspänne. Nitförstärkt. 4 spik- och skruvfickor. 4 verktygsfickor. Stora fickor ca 18x16x8 cm, mindre fickor ca 13x14x4,5 cm. Hammarhållare i formplast. 2 knivhållare. 3 verktygshållare. Vattenavvisande. Bälte längd 122 cm. Material: Slitstarkt läder.
  Mer info
 • Interiörarmatur Office One
  Interiörarmatur Office One
  Office One är pendlade kontorsarmatur tillverkad i Sverige med ett modernt formspråk i nordisk tappning. Med ett bredstrålande uppljus och en mikroprismatisk frontplast på undersidan ger den en god ljuskomfort. Därför är Office One ett utmärkt val där höga krav ställs på bra och användarvänlig arbetsplats­belysning. De längre versionerna passar utmärkt över det lite större kontors eller konferensbordet.
  Mer info
 • Borrkassett IZAR 1456
  Borrkassett IZAR 1456
  Universalborr 1015 HSS 1-13 x 0,5 mm 25 borr. 130° krysslipat från 2,0 mm med geometri för god avverkning, universalborr. Zirkonium-belagt för lägre friktion, längre livslängd och reducerad risk för korrosion. Lämpliga för stål, gjutjärn, aluminium-magnesium och icke-järnhaltiga material.
  Mer info
 • Verktygslåda Milwaukee Packout Large Box
  Verktygslåda Milwaukee Packout Large Box
  Konstruerad med slagtåliga polymerer för lång hållbarhet på arbetsplatsen. IP65-tillsluten för att hålla borta regn och arbetsdamm. Metallförstärkta hörn. Metallförstärkt låspunkt. Invändiga förvaringslådor. Monteringsplats för ONE-KEY™ TICK ™. Metallförstärkt handtag för smidigare hantering (endast på den stora boxen) En del av PACKOUT™ förvaringssystem.
  Mer info
 • Metallkapsåg Bosch GCD 12 JL
 • Materialficka Snikki 9304 LTHR
  Materialficka Snikki 9304 LTHR
  Två fickor för skruv, spik m.m. Stor ficka 20x16x8 cm. Mindre ficka 13x14x4,5 cm. Knivhållare, nitförstärkt och quickgrip. Material: Läder.
  Mer info
 • Skyddssko Toe Guard Sprinter
  Skyddssko Toe Guard Sprinter
  Sprinter är en sportig och flexibel metallfri säkerhetssko med utmärkt andningsförmåga för optimal komfort. Kombinerar en högpresterande EVA-mellansula med en oljebeständig och antislipande gummisula med en TPU-mössa. Tåhätta i komposit och punkteringsbeständig kompositplatta ger utmärkt skydd.
  Mer info
Visar 20 av 333

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript