Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Nya webbartiklar

Här visas artiklar som nyligen har kommit in i webbutiken. Använd filtrering om du vill se artiklar inom något särskilt område. Navigera via menyn Produkter för att se artiklar från hela sortimentet.

Visar 1 till 20 av 243

 • LED-lampa, klot, Led Retrofit Classic P, box, Osram
  LED-lampa, klot, Led Retrofit Classic P, box, Osram
  LED-lampa i klassisk klotlampsform med innovativ filament-teknik. Perfekt för dekorativa installationer och för allmänbelysning i hemmet. Kan användas utomhus endast i utomhusarmaturer, minst IP65.
  Ljuskällan har mycket låg energiförbrukning. Design, mått och ljusflöde är jämförbart med en glödlampa eller halogenlampa. Ingen UV- och nära IR-strålning i ljuskäglan. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Strålvinkel upp till 300°. Temperaturområde -20°C till +40°C. Ej dimbar.
  Mer info
  12 Varianter
 • LED-lampa, PAR16, dimbar, Led Superstar PAR16, box, Osram
  LED-lampa, PAR16, dimbar, Led Superstar PAR16, box, Osram
  Dimbar LED-reflektorlampa PAR16 med stiftsockel. Enkelt byte av halogenlampor tack vare kompakt design helt i glas och enkeloptik. Låg energiförbrukning, idealisk för ekonomisk punktbelysning. Perfekt som spotlights för värmekänsliga objekt som livsmedel och växter. Passar bra för displaylådor och skyltfönster. Lämplig att använda i bostadsinteriörer, butiker, hotell och restaurang, på museum och konstgallerier eller som downlight för att markera gångar, dörrar och trappor. Användning utomhus endast i lämpliga armaturer. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C.
  Mer info
  4 Varianter
 • LED-lampa, kron, Led Retrofit Classic B, box, Osram
  LED-lampa, kron, Led Retrofit Classic B, box, Osram
  LED-lampa i klassisk kronljusform med innovativ filament-teknik. Perfekt för dekorativa installationer och för allmänbelysning i hemmet. Kan användas utomhus endast i utomhusarmaturer, minst IP65.
  Ljuskällan har mycket låg energiförbrukning. Design, mått och ljusflöde är jämförbart med en glödlampa eller halogenlampa. Ingen UV- och nära IR-strålning i ljuskäglan. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C. Ej dimbar.
  Mer info
  6 Varianter
 • LED-lampa, PAR16, Led Star PAR16, box, Osram
  LED-lampa, PAR16, Led Star PAR16, box, Osram
  LED-reflektorlampa PAR16 med stiftsockel. Enkelt byte av halogenlampor tack vare kompakt design helt i glas och enkeloptik. Låg energiförbrukning, idealisk för ekonomisk punktbelysning. Perfekt som spotlights för värmekänsliga objekt som livsmedel och växter. Lämplig att använda i bostadsinteriörer, butiker, hotell och restaurang, på museum och konstgallerier eller som downlight för att markera gångar, dörrar och trappor. Användning utomhus endast i lämpliga armaturer. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C. Ej dimbar.
  Mer info
  6 Varianter
 • LED-lampa, normal, dimbar, Led Retrofit Classic A Dim, box, Osram
  LED-lampa, normal, dimbar, Led Retrofit Classic A Dim, box, Osram
  Dimbar LED-lampa i klassisk normal glödlampsform med innovativ filament-teknik. Perfekt för dekorativa installationer och för allmänbelysning i hemmet. Kan användas utomhus endast i utomhusarmaturer, minst IP65.
  Ljuskällan har mycket låg energiförbrukning. Kan enkelt installeras i stället för vanliga glödlampor. Design, mått och ljusflöde är jämförbart med en glödlampa eller halogenlampa. Ingen UV- och nära IR-strålning i ljuskäglan. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Spridningsvinkel upp till 360°. Temperaturområde -20°C till +40°C.
  Mer info
  9 Varianter
 • LED-lampa, MR16, 12V, dimbar, Led Superstar MR16 12V, box, Osram
  LED-lampa, MR16, 12V, dimbar, Led Superstar MR16 12V, box, Osram
  Dimbar lågvolts LED-reflektorlampa MR16 med stiftsockel. Enkelt byte av halogenlampor tack vare kompakt design helt i glas och enkeloptik. Låg energiförbrukning, idealisk för ekonomisk punktbelysning. Perfekt som spotlights för värmekänsliga objekt som livsmedel och växter. Passar bra för displaylådor och skyltfönster. Lämplig att använda i bostadsinteriörer, butiker, hotell och restaurang, på museum och konstgallerier eller som downlight för att markera gångar, dörrar och trappor. Användning utomhus endast i lämpliga armaturer. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C.
  Mer info
  5 Varianter
 • LED-lampa, normal, Led Star Classic A, box, Osram
  LED-lampa, normal, Led Star Classic A, box, Osram
  LED-lampa i klassisk normal glödlampsform för allmänbelysning i hemmet. Kan användas utomhus endast i lämpliga armaturer. Ljuskällan har låg energiförbrukning. LED-alternativ till konventionella ljuskällor som enkelt kan bytas ut tack vare den kompakta designen. Kvicksilverfri. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C. (LED-lampa 19W har temperaturområde från -15°C.) Ej dimbar.
  Mer info
  8 Varianter
 • LED-lampa, normal, rörelsesensor, Led Star Motion Sensor Classic A, box, Osram
  LED-lampa, normal, rörelsesensor, Led Star Motion Sensor Classic A, box, Osram
  LED-lampa i klassisk normal glödlampsform. Speciallampa med rörelsedetektor och skymningsrelä ≤10 lux. Kan användas utomhus endast i lämpliga armaturer. Energibesparande belysningslösning tack vare automatisk avstängning vid dagsljus. Automatisk avstängning 15 sekunder efter senast detekterad rörelse. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Kvicksilverfri. Ljuskällan har låg energiförbrukning. Kan enkelt installeras i stället för vanliga glödlampor. Temperaturområde -20°C till +40°C. Ej dimbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Geotextil Hipertex a-collection
  Geotextil Hipertex a-collection
  Vit fiberduk förpackad i UV-beständig plastfilm. Godkänd enligt NorGeoSpec 2012 samt ATB VÄG.
  Mer info
  2 Varianter
 • Munskydd Promena Type IIR 3 lagers
  Munskydd Promena Type IIR 3 lagers
  3-lagers med extra förstärkt ytterlager för bättre filtrering. Latex-fria gummiband. Stl: 17,5x9 cm. Ej steril, luddfri, hudvänlig. Integrerad näsklämma som gör det enkelt att justera för din individuella storlek. Ligger i praktisk dispenser om 50 st.
  Standard: Godkänd enligt medicindirektivet EN14683:2019 Typ IIR.
  Mer info
  1 Variant
 • LED-lampa, klot, dimbar, Led Retrofit Classic P Dim, box, Osram
  LED-lampa, klot, dimbar, Led Retrofit Classic P Dim, box, Osram
  Dimbar LED-lampa i klassisk klotlampsform med innovativ filament-teknik. Perfekt för dekorativa installationer och för allmänbelysning i hemmet. Kan användas utomhus endast i utomhusarmaturer, minst IP65.
  Ljuskällan har mycket låg energiförbrukning. Design, mått och ljusflöde är jämförbart med en glödlampa. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Strålvinkel upp till 300°. Temperaturområde -20°C till +40°C.
  Mer info
  7 Varianter
 • LED-lampa, R50, Led Star R50, box, Osram
  LED-lampa, R50, Led Star R50, box, Osram
  LED-reflektorlampa R50 med skruvsockel. Enkelt byte tack vare kompakt design. Låg energiförbrukning. Kvicksilverfri. Passar bra för displaylådor och skyltfönster. Lämplig att använda i bostadsinteriörer, utställningar, hotell och restaurang, på museum och konstgallerier eller som downlight för att markera gångar, dörrar och trappor. Användning utomhus endast i lämpliga armaturer. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C. Ej dimbar.
  Mer info
  1 Variant
 • LED-lampa, normal, Led Retrofit Classic A, box, Osram
  LED-lampa, normal, Led Retrofit Classic A, box, Osram
  LED-lampa i klassisk normal glödlampsform med innovativ filament-teknik. Perfekt för dekorativa installationer och för allmänbelysning i hemmet. Kan användas utomhus endast i utomhusarmaturer, minst IP65. Ljuskällan har mycket låg energiförbrukning. Design, mått och ljusflöde är jämförbart med en glödlampa eller halogenlampa. Ingen UV- och nära IR-strålning i ljuskäglan. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Strålvinkel upp till 300°. Temperaturområde -20°C till +40°C. Ej dimbar.
  Mer info
  12 Varianter
 • Trådlös högtalare, KitSound Diggit
  Trådlös högtalare, KitSound Diggit
  Trådlös, uppladdningsbar, högtalare med bluetooth för inom- och utomhusbruk. Cylinderformad design med naturlig träeffektfärg. Montera på markfästet för att få en flexibel och stabil placering vid användning utomhus. Diggit har en IP55-klassificering, vilket innebär att den är motståndskraftig mot vattenstrålar från alla håll, och är damm och sandresistent. Högtalaren har upp till 8 timmars speltid och den är kompatibel med de flesta enheter. KitSound Diggit har 2 x dubbelsidig 5 watt-element för att leverera en omslutande 360​​° lyssningsupplevelse. Du kan även ansluta en annan Diggithögtalare trådlöst, och parkoppla dem för stereoljud.

  Högtalaren levereras med avtagbart markfäste, USB laddningskabel, aux-kabel anslutning 3,5 mm jack och en användarnamnual.
  Mer info
  1 Variant
 • Timerplugg, bluetooth, Smartline
  Timerplugg, bluetooth, Smartline
  Timerplugg som styrs via bluetooth. Pluggen är helt fristående vilket innebär att du inte ansluter den till Telldus system - TellStick eller Telldus app. Koppla in timerpluggen i ett uttag och styr strömmen via Smartlines lättnavigerade app. Pluggen har tre olika timerfunktioner: slå av eller på vid utsatt tid, nedräkningstimer som slår av pluggen vid utsatt tid och astrotimer som triggas av solens upp- och nedgång.

  Koppla in din plattång eller mobilladdare och känn dig trygg med att uttaget automatiskt stängs av efter den tid du har ställt in. Utomhuspluggen är en perfekt produkt för dig som vill att utebelysningen endast ska vara tänd vid specifika tider, att motorvärmaren slår på i lagom tid tills att du ska åka till jobbet eller om du vill ladda trädgårdsredskap så att de finns redo när du behöver dem.

  Med en smart timer minskar risken för olyckor samt att du kan hålla nere dina elkostnader. Du kan även skapa scheman som förenklar dig vardag.
  Mer info
  2 Varianter
 • LED-lampa, R63, Led Star R63, box, Osram
  LED-lampa, R63, Led Star R63, box, Osram
  LED-reflektorlampa R63 med skruvsockel. Enkelt byte tack vare kompakt design. Låg energiförbrukning. Kvicksilverfri. Passar bra för displaylådor och skyltfönster. Lämplig att använda i bostadsinteriörer, utställningar, hotell och restaurang, på museum och konstgallerier eller som downlight för att markera gångar, dörrar och trappor. Användning utomhus endast i lämpliga armaturer. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C. Ej dimbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • LED-lampa, normal, toppförspeglad, Led Retrofit Classic A Mirror, box, Osram
  LED-lampa, normal, toppförspeglad, Led Retrofit Classic A Mirror, box, Osram
  Toppförspeglad LED-lampa i klassisk normal glödlampsform med med innovativ filament-teknik. Passar för dekorativa installationer, för allmänbelysning i hemmet och är perfekt för spegelbelysning. Kan användas utomhus endast i utomhusarmaturer, minst IP65. Ljuskällan har låg energiförbrukning och kan enkelt bytas tack vare kompakt design. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C. Ej dimbar.
  Mer info
  3 Varianter
 • LED-lampa, kron, vriden, Led Retrofit Classic BW, box, Osram
  LED-lampa, kron, vriden, Led Retrofit Classic BW, box, Osram
  LED-lampa i klassisk vriden kronljusform med innovativ filament-teknik. Perfekt för dekorativa installationer och för allmänbelysning i hemmet. Kan användas utomhus endast i utomhusarmaturer, minst IP65.
  Ljuskällan har mycket låg energiförbrukning. Kan enkelt installeras i stället för en vanlig glödlampa. Ingen UV- och nära IR-strålning i ljuskäglan. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C. Ej dimbar.
  Mer info
  1 Variant
 • LED-lampa, R50, dimbar, Led Superstar R50, box, Osram
  LED-lampa, R50, dimbar, Led Superstar R50, box, Osram
  Dimbar LED-reflektorlampa R50 med skruvsockel. Enkelt byte tack vare kompakt design. Låg energiförbrukning. Kvicksilverfri. Passar bra för displaylådor och skyltfönster. Lämplig att använda i bostadsinteriörer, utställningar, hotell och restaurang, på museum och konstgallerier eller som downlight för att markera gångar, dörrar och trappor. Användning utomhus endast i lämpliga armaturer. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C.
  Mer info
  1 Variant
 • Handdesinfektionsservett Salubrin
  Handdesinfektionsservett Salubrin
  Salubrin Handdesinfektions servetter är en hygieniska och kan användas på resor, efter toalettbesök, innan måltider och under influensaperioder. Salubrin Handdesinfektion varken klibbar eller doftar och är milt återfuktande. Testad enligt Testad enligt EN1276, EN1650, EN1500, EN14476. Innehåller 75% Alkohol. Smidiga att ha med sig i fickan/väskan när man är i väg. 20 st/frp.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.