Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Nya webbartiklar

De nyaste artiklarna i webben

Här visas artiklar som nyligen har kommit in i webbutiken. 
Använd filtrering om du vill se artiklar inom något särskilt område.

Vi har Nordens bredaste sortiment med produkter från ledande varumärken kombinerade med våra egna. Nya artiklar fylls löpande på i webbutiken.

Navigera via menyn Produkter för att se artiklar från hela sortimentet.

För att kunna se priser, lagersaldon och göra din beställning behöver du logga in. Du kan bara få webbkonto om företaget du jobbar på har ett kundnummer hos Gelia.

Visar 1 till 52 av 766

Sortera

 • Laddare vägguttag 1 USB, Smartline
  Laddare vägguttag 1 USB, Smartline
  Liten och smidig laddare med 1 USB-utgång som stöder upp till 2.4 A output för laddning av smartphones och läsplattor. Laddpluggen har Smart IC som gör att den automatiskt optimerar laddningen beroende på vilken enhet som ansluts. Den klarar spänningar mellan 100-240 V vilket gör att den passar lika bra hemma som på resan. Komplettera med valfri kabel för att kunna ladda din enhet.
  Mer info
 • FQ (H07Z1-R), halogenfri, Dca
  FQ (H07Z1-R), halogenfri, Dca
  FQ är en HFFR isolerad ledare avsedd för fast installation i fast förlagda rör- eller i kanalsystem och som kopplingsledning i skåp eller armaturer. En smidig lättskalad lågfriktionsledare som är lättdragen i rör oavsett om det är en nyinstallation eller ett renoveringsjobb. Ledarisoleringen ska skyddas mot direkt UV-ljus.

  STANDARDER
  Ledare: IEC 60228,2
  Konstruktion: EN 50525-3-31
  Brand: EN50575:2014+A1:2016
  Mer info
 • Strömbrytare, utanpåliggande, Connect 2 Home, Gelia
  Strömbrytare, utanpåliggande, Connect 2 Home, Gelia
  Strömbrytaren levereras inklusive impulsfjäder. När strömbrytaren ska användas tillsammans med en dosdimmer/dimmerpuck behöver impulsfjädern monteras för att få en återfjädrande funktion på vippan. Endast en vippa kan användas med impulsfjäder på brytare med fler vippor.
  Connect 2 Home är produkter med skandinavisk design och ett modernt uttryck. I serien som Gelia har tagit fram finns strömbrytare, vägguttag och artiklar för ljusstyrning. Användarvänliga produkter som är enkla att installera. 5 års garanti.
  Mer info
 • Laddkabel, USB-C, Smartline
  Laddkabel, USB-C, Smartline
  Högkvalitativ kabel för att ladda och synka enheter som har USB-C-kontakt. I andra änden av kabeln finns en USB-A kontakt som passar i USB-port på en väggladdare, billaddare eller powerbank. Stabila kontakter och kraftig kabel garanterar lång hållbarhet. Kabeln stöder USB 2.0.
  Mer info
 • Golvmopp komplett, SuperMocio 3Action, Vileda
  Golvmopp komplett, SuperMocio 3Action, Vileda
  Med SuperMocio 3Action våtmopp får du enkelt bort den feta och svåra smutsen. Tredimensionella kardborrar samlar dessutom upp alla lösa partiklar och släpper dem ifrån sig när du sköljer ur moppen i vattnet. Mopphuvudet är citronformat för att enklare komma åt i hörn och andra trånga utrymmen. Moppremsorna är av fibrer och genom att öka bredden på remsorna ökar ytan mot golvet med 25% jämfört med de tidigare versioner av SuperMocio, allt för att göra städningen ännu enklare. Tillsammans med SuperMocio hink och urvridare får du enkelt en lätt fuktad mopp och dina händer förblir torra och rena. Teleskophandtag med justerbar höjd mellan 85-145 cm.
  Mer info
 • Vattenslang 17008 Ftalatfri
  Vattenslang 17008 Ftalatfri
  En bevattningsslang av högsta kvalitet, även lämplig för industriell användning. Smidig och följsam slang med mycket goda nötnings- och åldringsegenskaper. Livsmedelsgodkänd för klara drycker enligt EU förordning 2011/10. Säkerhetsfaktor: 3:1. Ftalatfri. Omärkt.
  Mer info
 • Laddkabel, Lightning USB-A, Smartline
  Laddkabel, Lightning USB-A, Smartline
  Högkvalitativ Lightning-kabel för att ladda och synka din iPhone och iPad med Lightning-kontakt. I andra änden av kabeln finns en USB-A kontakt som passar i USB-port på en väggladdare, billaddare eller powerbank. Certifierad av Apple (MFi) för att fungera fullt ut med funktionerna i din enhet. Stabila kontakter och kraftig kabel garanterar lång hållbarhet. Kabeln stöder 2.4 A vilket säkerställer snabb laddning av din enhet om du har en laddare som ger denna laddningsström.
  Mer info
 • LED lampa G4, Narva
  LED lampa G4, Narva
  Dimbara ljuskällor LED med G4-sockel.
  Mer info
 • Slipppapper PELA KE-RR 300mm
  Slipppapper PELA KE-RR 300mm
  Rondell 300 mm. Självhäftande utan hål.
  Mer info
 • Laddare vägguttag 2 USB, Smartline
  Laddare vägguttag 2 USB, Smartline
  Liten, snygg och smidig laddare med 2 USB-utgångar som stöder upp till 4.8 A (2.4 A per port). Du kan utan problem ladda 2 st kraftfulla enheter samtidigt, exempelvis läsplattor. Funkar också bra för smartphones. Laddpluggen klarar spänningar mellan 100-240 V vilket gör att den passar lika bra hemma som på resan. Komplettera med valfri kabel för att kunna ladda din enhet.
  Mer info
 • Inläggssula Footlab Low Arch Lågt forvalv
  Inläggssula Footlab Low Arch Lågt forvalv
  Geldämpad både under trampdyna och häl som ger bra stötdämpning. Formgjuten sula som ger hög stabilitet, hålfotsstöd och komfort. Bra vid hälsporrebesvär. Bra fukttransport och ventilation. PU-skum. Passar låga fotvalv.
  Mer info
 • Väggenomföring RG, Flexit
  Väggenomföring RG, Flexit
  Rörkanal i plast. Går att förlänga eller kapas till önskad längd.
  Mer info
 • EXQ (S05XZ1-U), halogenfri, Dca
  EXQ (S05XZ1-U), halogenfri, Dca
  EXQ är en PEX-isolerad kabel med halogenfri yttermantel för fast installation inomhus och utomhus, (ej i mark eller vatten). För öppen eller dold (i rör) förläggning. En smidig och lättarbetad kabel som ger snygga installationer. Finns i flertalet storlekar och förpackningslösningar för att underlätta din installationsvardag. Partisoleringen skall skyddas mot UV-ljus. Vid förläggning utomhus skall särskilda åtgärder vidtas för att skydda kabeln mot direkt solljus.

  STANDARDER
  Ledare: IEC 60228,1
  Konstruktion: SS 424 02 19-6
  Brand: EN50575:2014+A1:2016
  Mer info
 • Spridarvagn Substral
  Spridarvagn Substral
  Sprider upp till 2 meter bredd på varje sida. Lätt att använda. Kapacitet 12 L. Kan användas till gödningsmedel, gräsfrö och vintergrus.
  Mer info
 • SKX (H03VVH2-F), lampsladd, oval
  SKX (H03VVH2-F), lampsladd, oval
  Ovalt tvärsnitt. Ej för värmeapparater där risk för skada på ledningen p g a värme föreligger. SKX får ej läggas som fast förläggning eller användas till skarvsladdar. För flyttbara bruksföremål i bostads- och kontorsrum samt andra torra utrymmen inomhus.
  Mer info
 • Isopropanol / IPA - Rengöring Prols
  Isopropanol / IPA - Rengöring Prols
  Helt ren isopropylalkohol (isopropanol, ipa). För rengöring av fiberoptik, kretskort, elektronik. Rengör kontaktytor för att
  Avlägsna fett eller rester vid skalning. Ta bort vax, tusch, bläck. Rengöring innan limning, tejpning. Avdunstar snabbt utan rest. Frostskydd och alkoholfuktadditiv.
  Mer info
 • Kombiringen 315 lätt teleskopbetäckning
  Kombiringen 315 lätt teleskopbetäckning
  Invändig montering i 355/315 mm korrugerade stigarrör eller i teleskopmanschett 315 mm.
  Mer info
 • Papperskorg Katrin 25 L Metall
  Papperskorg Katrin 25 L Metall
  Robust papperskorg som rymmer mycket papper, vilket gör att toaletten hålls fräsch. Kan enkelt hängas upp på väggen, vilket ger fritt golvutrymme och underlättar städning.
  Mer info
 • Batteriladdare Bosch GAL 1880 CV
  Batteriladdare Bosch GAL 1880 CV
  Multi Volt snabbladdare för alla uppladdningsbara litiumjon-batterier på 14,4 - 18 Volt. Snabbladdningsläge: ett 4,0 Ah batteri kan redan efter 25 min användas med 80% av sin kapacitet. Active Air Cooling förlänger batteriets livslängd. Bekväm kabellindning.
  Mer info
 • Kolfiltersatser till spisfläkt, Franke
  Kolfiltersatser till spisfläkt, Franke
  Kolfiltersatser i två utföranden.
  Kolfilterlåda 1951B. Ny variant av 1951. Monteras vid tak och ansluts med slang till fläkten.
  Kolfilterlåda 1953B. Ny variant av 1953. Monteras ovanpå fläkt i Spirit-/Classicserien.
  Mer info
 • Vinkelslipmaskin Bosch GWS 1400 125 mm
  Vinkelslipmaskin Bosch GWS 1400 125 mm
  Kraftfull vinkelslip på 1400 watt för tuffa arbeten. Maskinen är utrustad med lågt växelhus för bra överblick över arbetsstycket, spindellåsning samt fäste för Stödhandtaget på bägge sidor.
  Mer info
 • Lysrörständare Radium
  Lysrörständare Radium
  Lysrörständare för T8 rör.
  Mer info
 • Skyddssko VB Bolt Low 9481
  Skyddssko VB Bolt Low 9481
  Tålig lågsko i vattenavvisande läder med kraftig tåförstärkning i PU för ökad hållbarhet. Spiktrampskydd och tåhätta i stål. Grov oljebeständig slitsula i PU. Skyddsklass S3 FO SR. Modellen finns i storlekarna 36-48. Standard: EN ISO 20345:2022 S3 FO SR.

  Mellansula: PU
  Innersula: EVA
  Mer info
 • Kaka Salt Mandelkola Delicato
  Kaka Salt Mandelkola Delicato
  Sött möter salt i en spröd, smördegsbakad kaka med len kolatryffel och salt mandel. 20 st/frp.
  Mer info
 • Hörselkåpa 3M PELTOR WS ALERT XPV
  Hörselkåpa 3M PELTOR WS ALERT XPV
  3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV Headset med solcellsladdning är ett Bluetooth® MultiPoint headset med bullerreducerande bommikrofon. Hörselskyddet bidrar till att skydda dig från skadliga ljud och gör det möjligt, att med båda händerna fria, ta telefonsamtal i bullrig miljö. Hjässbygeln har en integrerad Powerfoyle™ solcell som laddar det inbyggda batteriet från såväl inomhus- som utomhusljus. WAP, Work Audio Profiles, erbjuder ett nytt sätt att anpassa inställningarna för medhörning under olika bullerförhållanden.
  Med 3M™ Connected equipment app gör du dina inställningar i headsetets meny och kan följa laddstatus. Den stödjer också OTA (Over-the-air) uppdateringar av programvaran, man behöver inte längre skicka in kåporna för uppdatering.
  3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ Headsets är utvecklade och tillverkade i Sverige. Standard: EN 352-1:2020, EN 352-4:2020, EN 352-6:2020, EN 352-8:2020.

  * Solcellsdrivet headset som laddas från allt ljus omkring dig, både inomhus- och utomhus
  * Hjässbygeln har en solcellsfilm från PowerFoyle™
  * Programvaran i headsetet uppdateras automatiskt (OTA)
  * WAP, Work Audio Profiles, erbjuder ett helt nytt sätt att justera ljudinställningarna (medhörningen) i ditt headset så att det passar din arbetsmiljö
  * Multifunktionsknapp (välj mellan fördefinierade funktioner)
  * Anslut till uppdaterade mobilappen 3M™ Connected Equipment för att göra dina favoritinställningar och se headsetets laddningsstatus
  * Ännu bättre streamingljud med Support Qualcomm® aptX™ HD
  * Push-to-listen (tryck-för-att-lyssna), hör ljud och signaler i omgivningen bättre genom ett enkelt knapptryck
  * Headsetet stängs av automatiskt efter fyra timmars inaktivitet för att spara batteri
  * Utbytbar hygiensats (HY82) och kåpskal
  * Bluetooth®-teknik för anslutning till två externa Bluetooth®-enheter som möjliggör handsfree-samtal och streaming
  * Bullerreducerande bommikrofon ger tydlig talöverföring i bullriga miljöer
  * Nivåberoende funktion gör det möjligt att höra omgivningsljud och ökar situationsmedvetenheten
  * Svensktillverkade
  * 2 års garanti
  Mer info
 • Laddkabel, USB-C till Lightning, Smartline
  Laddkabel, USB-C till Lightning, Smartline
  Högkvalitativ kabel för att ladda din iPhone och iPad med Lightning-kontakt. I andra änden av kabeln finns en USB-C kontakt som passar i laddare och datorer med USB-C-utgång. Kablen är certifierad av Apple (MFi) för att fungera fullt ut med funktionerna i din iPhone och iPad. Stabila kontakter och kraftig kabel garanterar lång hållbarhet. Kabeln klarar laddström upp till 3.0A vilket säkerställer snabb laddning av din PD-kompatibla enhet (iPhone 8 och nyare/iPad 10.5 och nyare) om du har en PD-laddare.

  Exempel: Med en PD-laddare laddar du upp en iPhone XR från 0% till 70% på ca 40 minuter. Med en vanlig 5V1A ladd-adapter med USB-A-utgång tar det över 2 timmar! Men för att få detta resultat krävs alltså en kabel som stöder denna höga laddström.

  Om du använder kabeln med en dator med USB-C-port kan du även synka din iPhone/iPad med datorn då kabeln stöder kommunikation åt båda håll.
  Mer info
 • Friskluftsventil Fresh TL100DE T NY
  Friskluftsventil Fresh TL100DE T NY
  Fresh friskluftsventiler monteras i sovrum och allrum. En tumregel för rätt antal ventiler är en i varje sovrum och två i allrum. I vissa fall är det klokt att öka antalet ventiler, om flera sover i samma rum eller om den totala boytan är större än vanligt. Fresh TL DE serien är försvinnande snygga väggventiler. TL DE har som standard kondensskydd, stormsäkring och är dessutom övermålningsbar. Ventilen har teleskopfunktion 185-340mm, vid tjockare vägg, förläng med modulrör. Montering/Placering Ventilen placeras högt upp på väggen, cirka 220 cm från golv eller ventilens överkant minst 10 cm från tak.

  Ventilen går utmärkt att använda vid golvvärme. Då placeras ventilen minst en meter från fönster för att förhindra kallras, på grund av köldstrålningen genom fönstret. Ventilen bör placeras rakt ovanför värmeelementet. Då utnyttjas den stigande värmen från radiatorn, så kallad konvektionsström. Behaglig luftspridning Luftens spridning är noggrant utvecklad, ventilen släpper luften uppåt och åt sidorna.

  Luften utifrån blandas mycket effektiv med rumsluften, redan någon decimeter från ventilen har den inkommande luften fått en behaglig temperatur. Stormsäkring spar energi Oavsett väder och vind bromsar stormsäkringen för höga luftströmmar, vilket bidrar till lägre uppvärmningskostnad jämfört med en traditionell ventil. Stormsäkringen ger god komfort i rummet och minskar risken för drag.

  Filter och skötsel Bevara den goda inomhusluften genom att byta och underhålla dina filter regelbundet. För att säkerställa god luftkvalité och bibehålla flöde bör filtret rengöras eller bytas en till två gånger per år. Standardfiltret är tvättbart, använd mild tvållösning. Pollenfiltret och flimmerfiltret byts mot nytt. Filtret är monterat i en filterhållare bakom fronten. Fronten kan enkelt fällas upp för åtkomst av filterhållaren. När du använder Flimmerfilter ersätts filterhållaren och kan inte kombineras med stormsäkring.
  Ersätter 9302600 (629700)
  Mer info
 • EXLQ (S07XA5Z1-U), halogenfri, Dca
  EXLQ (S07XA5Z1-U), halogenfri, Dca
  EXLQ är en smidig och följsam kabel som gör det enkelt att utföra snygga förläggningar. EXLQ är en halogenfri installationskabel för fast installation inomhus och utomhus. Får även installeras i mark, dock skall kabeln då förses med ett extra skydd mot mekaniska påfrestningar. Partisoleringen skall skyddas mot UV-ljus.

  STANDARDER
  Ledare: IEC 60228,1
  Konstruktion: SS 424 02 19-6
  Brand: EN50575:2014+A1:2016
  Mer info
 • FQ (H07Z1-R), halogenfri, Dca
  FQ (H07Z1-R), halogenfri, Dca
  FQ är en HFFR isolerad ledare avsedd för fast installation i fast förlagda rör- eller i kanalsystem och som kopplingsledning i skåp eller armaturer. En smidig lättskalad lågfriktionsledare som är lättdragen i rör oavsett om det är en nyinstallation eller ett renoveringsjobb. Ledarisoleringen ska skyddas mot direkt UV-ljus.

  STANDARDER
  Ledare: IEC 60228,2
  Konstruktion: EN 50525-3-31
  Brand: EN50575:2014+A1:2016
  Mer info
 • Sockeldosa Perilex förkopplad
  Sockeldosa Perilex förkopplad
  Utanpåliggande sockeldosa med Perilexuttag för spisanslutning (400V/16A). Dessa levereras med internt kopplade ledare (2,5mm²) för enklare och snabbare anslutning. Sockeldosan kan monteras direkt på vägg över rörutlopp, på kopplings- och apparatdosor, eller i kombination med sockellister.
  Mer info
 • Laddplatta Qi, trådlös, 15 W, Smartline
  Laddplatta Qi, trådlös, 15 W, Smartline
  En supertunn laddare som använder Qi-teknologi för att ladda din telefon snabbt och trådlöst. Laddplattan kopplas med medföljande kabel till en väggladdare med USB-uttag (ingår ej). Telefonen läggs sedan på plattan och laddas trådlöst, dvs det behövs ingen kabel mellan telefon och laddplatta. Mobiltelefonen måste stödja Qi-laddning.

  Laddplattan har en diameter på 100 mm och den är endast 7,4 mm tunn. Laddarens ovansida är klädd med ett mjuk och hållbart tyg som gör att din telefon inte repas. Själva laddaren är tillverkad i metall vilket gör den mycket hållbar. För din säkerhet så är laddaren utrustad med både överspänningsskydd och överströmsskydd. Det gör att du inte riskerar att skada din telefon vid laddning.

  Svart kabel, 1 meter lång av typen USB-A till USB-C medföljer. Du kan givetvis använda den om du vill ladda någon annan enhet som har USB-C-port men som inte stöder Qi-laddning.

  Uteffekt: 15 W/10 W/7,5 W/5 W
  Mer info
 • Kaffe Löfbergs
  Kaffe Löfbergs
  Kaffe Löfberg Lila
  Mer info
 • Avisoleringstång FACOM 793936PB
  Avisoleringstång FACOM 793936PB
  Avisoleringstång med ergonimisk design. 2 funktioner: skärning och skalning. Skalningskapacitet: 0,02 till 10 mm² (AWG: 32 - 8). Skallängd justerad från 3 till 18 mm. Inbyggd skärfunktion: - Kapning upp till: 1,5 mm² enkeltrådig tråd. Kapning upp till: 10 mm² flertrådig tråd.
  Mer info
 • a-collection Färdigisolerade kopparrör Parvis 20 m
  a-collection Färdigisolerade kopparrör Parvis 20 m
  UV-beständig isolering.
  Godkända för R410A.
  Max mediatemperatur: 120°C.
  Värmeledningsförmåga (vid 0°C): 0,035 W/mK Diffusionsmotstånd: >10.000 Brandklass:PIII.
  Mer info
 • Diskbänksinsats B universal, Tollco
  Diskbänksinsats B universal, Tollco
  Bänkskåpsinsats (Diskbänksinsats) Ny och förbättrad design för en snabbare och enklare installation. Insatsen placeras direkt på botten av skåpet när du ska renovera kök eller när du bygger nytt. Finns i flera storlekar som kan anpassas till olika bredder och djup i både nya och befintliga skåp. Denna ger en tät och slät skåpbotten som är lätt att hålla ren. Om den används i skåp med vattenledningar och rörgenomföringar skapar du ett tätt ytskikt med komplettering av Tätningsset alternativt Tätningssats nr 3 och Diaflex. Se tillbehör.

  Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast. Produkten är testad och godkänd enligt typgodkännande 0505/01. Produkten är accepterad i Byggvarubedömningen.
  Tillverkas i Sverige. Passar skåp med inre djup upp till 600mm
  Mer info
 • Gummistövel Sulman Sail
  Gummistövel Sulman Sail
  Klassisk seglarstövel med lös inläggssula.
  Mer info
 • Slagvikt PELA Zink för plåtfälg
  Slagvikt PELA Zink för plåtfälg
  Slagvikter av zink för plåtfälgar. Vikt 5, 10, 15, 20, 25, 30 och 35 gram säljs i förpackning om 20 st, 40, 45, 50, 55 och 60 gram i förpackning om 10 st.
  Mer info
 • Limbricka för duschblandare, Design4Bath
  Limbricka för duschblandare, Design4Bath
  Limbricka till TRIO och A-Collection blandarfäste 150 eller 160/40CC, rostfritt stål med muttrar (Trio) och skruvar (A-Collection). För borrfritt montage genom limning. Rekommenderad limprodukt i.UNIVERSAL. se: www.design4bath.se för mer info
  Mer info
 • Eltejp 35 19mmx20m rosa
  Eltejp 35 19mmx20m rosa
  Scotch® vinyleltejp för färgkodning 35 ger ett elektriskt och mekaniskt skydd genom en kombination av ett aggressivt, tryckkänsligt fästämne av gummiharts och en elastisk PVC-baksida. Denna tejp är flamskyddad och mycket resistent mot UV-strålar, nötning, fukt, alkalier, syror, lösningsmedel och varierande väderförhållanden. Den sträcks enkelt ut och fästs i praktiskt taget vilken form som helst. Perfekt för isolering av elektriska ledningar och kompatibel med syntetiska kabelisoleringar, mantlar och skarvmaterial.
  Mer info
 • Köksblandare INXX II Pullout med elektronisk avstängning, Mora
  Köksblandare INXX II Pullout med elektronisk avstängning, Mora
  Utdragbar handdusch med två strålbilder (normal och sköljstråle)
  Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr
  Eco (energi- och vattenbesparande konstantflöde, 6 l/min vid 2-6 bar)
  Flexibla anslutningsrör i metallomspunnen Soft PEX®, anslutning 3/8
  Svängbar pip 130°, anpassningsbar för olika diskhoar
  Med integrerad elektronisk diskmaskinsavstängning EDMA, stänger automatisk efter 4 eller 12 timmar
  Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717
  Hålmått Ø34-37 mm
  Mer info
 • Laddkabel, USB-C till USB-C, Smartline
  Laddkabel, USB-C till USB-C, Smartline
  Högkvalitativ kabel för att ladda och synka mellan enheter som båda har USB-C-kontakt. Stabila kontakter och kraftig kabel garanterar lång hållbarhet. Kabeln stöder USB 2.0.
  Mer info
 • Downlight Jupiter outdoor, SG-armaturen
  Downlight Jupiter outdoor, SG-armaturen
  LED-downlight, ställbar 30 grader för utomhusbruk med 10 års korrisionsgaranti. Levereras komplett med dimbar utbytbar ljuskälla med GU10-fattning. Tillverkad av pressgjuten pulverlackerad aluminium.
  Mer info
 • Första Hjälpen skåp Cederroth Double Door 290900
  Första Hjälpen skåp Cederroth Double Door 290900
  Cederroth Första Hjälpen-skåp Double Door har en unik design. Skåpet är i plåt och har två dörrar som delar in skåpet i två sektioner. Den yttre sektionen är uppbyggd som en Första Hjälpen-tavla med lätt åtkomliga Första Hjälpen-produkter. En plexiglasdörr skyddar produkterna mot damm och fukt. Skåpets inre sektion består av ett låsbart utrymme med ett rejält lager av påfyllningsprodukter.

  Innehåll:
  1 st Salvequick Plåsterautomat
  1 st Salvequick Sårtvättarautomat
  7 st Cederroth 4-in-1 Blodstoppare
  9 st Cederroth 4-in-1 mini Blodstoppare
  4 st Cederroth Skyddspaket
  1 ask (6x40 st) Textilplåster
  1 ask (6x45 st) Plastplåster
  1 ask (6x15 st) Fingertopp-plåster
  1 ask (6x21 st) XL Textilplåster
  4 askar (x40 st) Salvequcick
  Sårtvättare Sax och Pincett
  1 st Första Hjälpen-instruktion.
  Mer info
 • LED Normallampa hög omgivningstemp
  LED Normallampa hög omgivningstemp
  Är utformad att klara av höga omgivningstemperaturer (upp till 60°), tex i slutna armaturer och i bastu (armaturen får max vara placerad 1 meter från golvet)
  Mer info
 • Bordssåg Bosch GTS 10 XC
  Bordssåg Bosch GTS 10 XC
  Kraftig 2 100 W-motor med motorbroms, startströmsbegränsning, överlastskydd och konstantelektronik för tuff användning. Många användningsområden tack vare inbyggd skjutslid samt bordsbreddning och -förlängning. Verktygslöst sänkbar spaltkil för smygsågning.
  Mer info
 • Strömmätrelä RM22/35
  Strömmätrelä RM22/35
  Kontrollrelä - övervakning av över- och underström
  Mer info
 • Skåpgångjärn 1344
  Skåpgångjärn 1344
  Skåpsgångjärn 1344 för överfalsadlucka, kan monteras där man önskar ersätta pinngångjärn 406.
  Mer info
 • Skyddsstövel Dunlop Work-IT NB2HD01
  Skyddsstövel Dunlop Work-IT NB2HD01
  Enkel skyddsstövel i PVC som har en oljeresistent och halksäker yttersula. Förbättrad passform och lätt vikt. Standard: EN ISO 20345:2022 S5 SR FO LG.
  Mer info
 • PP-garn
  PP-garn
  Vitt filmgarn.
  Mer info
 • Vinkelslipmaskin Bosch GWS 7-125 Professional
  Vinkelslipmaskin Bosch GWS 7-125 Professional
  Smalt handtag (176 mm) jämfört med andra vinkelslipar i samma W-klass gör arbetet extra smidigt. Plant växelhus gör arbetet smidigt även i trånga utrymmen. Vridsäkert sprängskydd ger bra användarskydd. Kraftig 720 W-motor och bara 1,9 kg för kontinuerlig användning. Specialframtagna luftintag ger optimal motorkylning och lång livslängd.
  Mer info
 • Armaturskena MP 6m
  Armaturskena MP 6m
  Armaturskena där hållbilden är anpassad till de vanligast förekommande 3- och 5-poliga snabbkontakterna. Lackerad skena levereras med invändigt lackfria ändar. Andra längder, kulörer och varmförzinkad skena offereras på begäran.
  Mer info
Visar 52 av 766

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript