Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Nya webbartiklar

De nyaste artiklarna i webben

Här visas artiklar som nyligen har kommit in i webbutiken. 
Använd filtrering om du vill se artiklar inom något särskilt område.

Vi har Nordens bredaste sortiment med produkter från ledande varumärken kombinerade med våra egna. Nya artiklar fylls löpande på i webbutiken.

Navigera via menyn Produkter för att se artiklar från hela sortimentet.

För att kunna se priser, lagersaldon och göra din beställning behöver du logga in. Du kan bara få webbkonto om företaget du jobbar på har ett kundnummer hos Gelia.

Visar 1 till 20 av 447

Sortera

 • LED-lampa, PAR16, dimbar, Led Superstar PAR16, box, Osram
  LED-lampa, PAR16, dimbar, Led Superstar PAR16, box, Osram
  Dimbar LED-reflektorlampa PAR16 med stiftsockel. Enkelt byte av halogenlampor tack vare kompakt design helt i glas och enkeloptik. Låg energiförbrukning, idealisk för ekonomisk punktbelysning. Perfekt som spotlights för värmekänsliga objekt som livsmedel och växter. Passar bra för displaylådor och skyltfönster. Lämplig att använda i bostadsinteriörer, butiker, hotell och restaurang, på museum och konstgallerier eller som downlight för att markera gångar, dörrar och trappor. Användning utomhus endast i lämpliga armaturer. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C.
  Mer info
 • Smart plug On/Off, 16A, Mesh, BT
  Smart plug On/Off, 16A, Mesh, BT
  Smart plug on/off placeras i eluttaget för att slå på och av belysning och annan apparatur. Styr Smart plug trådlöst genom andra produkter från Plejd eller direkt med appen via Bluetooth®. Pluggen har inbyggda tidsfunktioner såsom timer och astro-/veckour, vilket gör att du kan schemalägga enligt tid eller efter solens upp- och nedgång. Kan även styras genom tredjepartssystem såsom Google Home, för detta krävs en Plejd Gateway.

  On/off-funktion, ej dimbar. Max 16 A (3600 W).
  Mer info
 • Arbetsbelysning Byggy komplett
  Arbetsbelysning Byggy komplett
  LED-slang 25 meter komplett med anslutningskabel 3 meter, (IP44). En arbetsbelysning som enkelt rullas ut eller hängs över byggställningen för tillfällig belysning under arbete. En mångsidig arbetsbelysning då LED-slingan är IP65 och kan användas ute som inne, temperaturområde mellan -30° till +50°. Ej vidarekopplingsbar. Bärhandtag medföljer.
  Mer info
 • Strömkabel Y-förgrening till LED-ljusslinga Worklight Rope
  Strömkabel Y-förgrening till LED-ljusslinga Worklight Rope
  Med förgreningskabeln Worklight Rope Y finns möjligheten att förgrena LED-slingorna Rope för en flexibel och användarvänlig arbetsbelysning. Y-förgreningen gör det möjligt att koppla ihop slingor och rikta belysning i flera olika riktningar. Strömkabeln är 1 meter åt vardera förgrening. LED-slingor kopplas till Rope Y med hjälp av förinstallerade kopplingar. En LED-slinga kan kopplas ihop upp till 50 meter.

  Worklight Rope en flexibel arbetsbelysning som passar utmärkt vid belysning av större utrymmen. LED-belysningen ger en jämn skuggfri belysning med kraftfullt vitt ljus. LED-slingorna kan användas som tillfällig belysning både vid inomhus- och utomhusbruk för att belysa byggarbetsplatser, korridorer, trappor, ställningar och hisschakt. Slingorna finns i flera olika längder och har smarta tillbehör som ger en användarvänlig och flexibel belysningslösning.
  Mer info
 • LED-lampa, MR16, 12V, Led Star MR16 12V, box, Osram
  LED-lampa, MR16, 12V, Led Star MR16 12V, box, Osram
  Lågvolts LED-reflektorlampa MR16 med stiftsockel. Enkelt byte av halogenlampor tack vare kompakt design helt i glas och enkeloptik. Låg energiförbrukning, idealisk för ekonomisk punktbelysning. Perfekt som spotlights för värmekänsliga objekt som livsmedel och växter. Passar bra för displaylådor och skyltfönster. Lämplig att använda i bostadsinteriörer, butiker, hotell och restaurang, på museum och konstgallerier eller som downlight för att markera gångar, dörrar och trappor. Användning utomhus endast i lämpliga armaturer. Snabb tändning med 100% ljus omedelbart, ingen uppvärmningstid. Temperaturområde -20°C till +40°C. Ej dimbar.
  Mer info
 • LED-lampa Parathom MR16 Dim
  LED-lampa Parathom MR16 Dim
  OSRAM PARATHOM MR16 LED-reflektorlampa tillverkad helt i glas med GU5,3 sockel. Snabb tändning – 100 % ljus direkt. Högkvalitativt ljus tack vare god färgåtergivning och enkeloptik. Samma storlek och utseende som en vanlig halogenspotlight. Passar perfekt som accentbelysning i hotell- och restaurangmiljöer, bostadsinteriörer och butiker.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED, 75W, IP54, IMT47273, Thorsman
  Arbetsbelysning LED, 75W, IP54, IMT47273, Thorsman
  Schneider Electric Thorsman LED arbetslampa med ett ljusflöde på 8500lm, färgtemperatur 4000K, dimbar i 5 steg, IP54, IK08, typ A+C 2.4A USB, Schuko-uttag, hybrid E/F plugg, 5 m lång kabel. Den höga IP54- och IK08-klassningen gör denna arbetslampa idealisk för tuffa förhållanden både inomhus och utomhus. Ett Schuko-uttag på baksidan för extra strömanslutning. Inbyggt USB-uttag för laddning av mobila enheter med 2-portar typ A och typ C 2.4A.
  Kabelförvaringen för den 5 meter långa strömkabeln hjälper till att förhindra kabelskador. Patenterad upphängningsrem och det vinkeljusterbara handtaget gör den enkel att transportera, bära, placera, montera eller hänga upp, och är också kompatibel med stativ.

  Arbetslampans ingångsspänning är 220-240VAC vid 50/60Hz.
  AC-uttagets utgångsström är 16A.
  USB-uttagets maximala ström är 2.4A. Lampans märkeffekt är 75W.
  AC-uttagets maximala effekt är 3680W.
  Maximal effekt för USB är 12W AC-uttag: 16A Resistiv belastning och maxeffekt 3680W.

  Denna arbetslampa kan placeras på vilken yta som helst genom att handtaget justeras. Den kan även monteras på ett stativ eller fäste, eller hängas upp på valfri plats med den patenterade remmenMåtten på arbetslampan är 350x340x
  82.5 mmDriftstemperatur: -25 °C till + 40°C. IP54, IK08. Arbetslampan kommer med en kabelklämma (fäst på kabeln).

  Thorsman LED Work Light-serien har utformats för att erbjuda fler funktioner och täcka så många användningsområden som möjligt.Alla produkter i sortimentet är utrustade med den senaste LED-tekniken för bättre energieffektivitet, högre ljuskvalitet och längre livslängd. Arbetslampan har CE-certifikat.
  Mer info
 • Reflexsele Activewear
  Reflexsele Activewear
  Elastisk reflexsele som ger dig god rörlighet. Passar på promenad, löpning eller en cykeltur i mörker. Kraftigt spänne, justerbar både runt axel och midja. Material: 100% polyester.
  OBS - Ahlsell skänker 10 kr till Barncancerfonden för varje såld reflexsele.
  Mer info
 • Gängtapp IZAR 3243 DIN 376
 • Kontrastmarkering Inne
 • Arbetsbelysning LED, 18W, IP65, IMT47270, Thorsman
  Arbetsbelysning LED, 18W, IP65, IMT47270, Thorsman
  Schneider Electric Thorsman LED-arbetslampa med ljusflöde på 2100lm, färgtemperatur 4000K, dimbar i 5 steg, IP65, IK08, tvåstiftskontakt utan jord, 3 meter lång kabel. Den höga IP65- och IK08-klassningen gör denna arbetslampa idealisk för tuffa förhållanden både inomhus och utomhus. Den inbyggda ljusdimmern gör det möjligt att justera ljuset i fem olika steg efter vad arbetet kräver. Kabelförvaringen för den 3 meter långa strömkabeln hjälper till att förhindra kabelskador. Patenterad upphängningsrem och det vinkeljusterbara handtaget gör den enkel att transportera, bära, placera, montera eller hänga upp, och är också kompatibel med stativ. Arbetslampans ingångsspänning är 220-240VAC vid 50/60Hz.
  Lampans märkeffekt är 18W.

  Denna arbetslampa kan placeras på vilken yta som helst genom att handtaget justeras. Den kan även monteras på ett stativ eller fäste, eller hängas upp på valfri plats med den patenterade remmen. Måtten på arbetslampan är 210x200x63 mm. Driftstemperatur: -25 °C till + 40°C. IP65, IK08. Arbetslampan kommer med en kabelklämma (fäst på kabeln).

  Thorsman LED Work Light-serien har utformats för att erbjuda fler funktioner och täcka så många användningsområden som möjligt. Alla produkter i sortimentet är utrustade med den senaste LED-tekniken för bättre energieffektivitet, högre ljuskvalitet och längre livslängd. Arbetslampan har CE-certifikat.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED, 55W, IP54, IMT47272, Thorsman
  Arbetsbelysning LED, 55W, IP54, IMT47272, Thorsman
  Schneider Electric Thorsman LED arbetslampa med ett ljusflöde på 6800lm, färgtemperatur 4000K, dimbar i 5 steg, IP54, IK08, typ A+C 2.4A USB, Schuko-uttag, hybrid E/F plugg, 4 m lång kabel. Den höga IP54- och IK08-klassningen gör denna arbetslampa idealisk för tuffa förhållanden både inomhus och utomhus. Ett Schuko-uttag på baksidan för extra strömanslutning. Inbyggt USB-uttag för laddning av mobila enheter med 2-portar typ A och typ C 2.4A. Kabelförvaringen för den 4 meter långa strömkabeln hjälper till att förhindra kabelskador. Patenterad upphängningsrem och det vinkeljusterbara handtaget gör den enkel att transportera, bära, placera, montera eller hänga upp, och är också kompatibel med stativ.

  Arbetslampans ingångsspänning är 220-240VAC vid 50/60Hz.
  AC-uttagets utgångsström är 16A.
  USB-uttagets maximala ström är 2.4A. Lampans märkeffekt är 55W.
  AC-uttagets maximala effekt är 3680W.
  Maximal effekt för USB är 12W. AC-uttag: 16A Resistiv belastning och maxeffekt 3680W.

  Denna arbetslampa kan placeras på vilken yta som helst genom att handtaget justeras. Den kan även monteras på ett stativ eller fäste, eller hängas upp på valfri plats med den patenterade remmen. Måtten på arbetslampan är 290x280x82 mm. Driftstemperatur: -25 °C till + 40°C. IP54, IK08. Arbetslampan kommer med en kabelklämma (fäst på kabeln).

  Thorsman LED Work Light-serien har utformats för att erbjuda fler funktioner och täcka så många användningsområden som möjligt. Alla produkter i sortimentet är utrustade med den senaste LED-tekniken för bättre energieffektivitet, högre ljuskvalitet och längre livslängd. Arbetslampan har CE-certifikat.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED, 35W, uppladdningsbar, IP54, IMT47279, Thorsman
  Arbetsbelysning LED, 35W, uppladdningsbar, IP54, IMT47279, Thorsman
  Schneider Electric Thorsman LED uppladdningsbar arbetslampa med ett ljusflöde på 4000lm, CCT 4000K, 5-stegs dimbar, IP54, IK08, typ A+C 2.4A USB, tvåstiftskontakt utan jord, 3 meter lång kabel. Den uppladdningsbara arbetslampan har en lång driftstid – från 2 timmar upp till 8 timmar (beroende på ljusnivåutgången). Inbyggt USB-uttag för laddning av mobila enheter med 2-portar typ A och typ C 2.4A. Den höga IP54- och IK08-klassningen gör denna arbetslampa idealisk för tuffa förhållanden både inomhus och utomhus. Kabelförvaringen för den 3 meter långa strömkabeln hjälper till att förhindra kabelskador. Patenterad upphängningsrem och det vinkeljusterbara handtaget gör den enkel att transportera, bära, placera, montera eller hänga upp, och är också kompatibel med stativ.

  Arbetslampans ingångsspänning är 220-240VAC vid 50/60Hz.
  USB-uttagets maximala ström är 2.4A. Lampans märkeffekt är 35W.
  Maximal effekt för USB är 12W.

  Denna arbetslampa kan placeras på vilken yta som helst genom att handtaget justeras. Den kan även monteras på ett stativ eller fäste, eller hängas upp på valfri plats med den patenterade remmen. Måtten på arbetslampan är 270x260x105.7 mm. Driftstemperatur: 0 °C till + 40°C. IP54, IK08. Arbetslampan kommer med en kabelklämma (fäst på kabeln).

  Thorsman LED Work Light-serien har utformats för att erbjuda fler funktioner och täcka så många användningsområden som möjligt. Alla produkter i sortimentet är utrustade med den senaste LED-tekniken för bättre energieffektivitet, högre ljuskvalitet och längre livslängd. Arbetslampan har CE-certifikat.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED, 35W, IP54, IMT47271, Thorsman
  Arbetsbelysning LED, 35W, IP54, IMT47271, Thorsman
  Schneider Electric Thorsman LED arbetslampa med ett ljusflöde på 4000lm, färgtemperatur 4000K, dimbar i 5 steg, IP54, IK08, typ A+C 2.4A USB, Schuko-uttag, hybrid E/F plugg, 3 m lång kabel. Den höga IP54 och IK08-klassningen gör denna arbetslampa idealisk för tuffa förhållanden både inomhus och utomhus. Ett Schuko-uttag på baksidan för extra strömanslutning. Inbyggt USB-uttag för laddning av mobila enheter med 2-portar typ A och typ C 2.4A. Kabelförvaringen för den 3 meter långa strömkabeln hjälper till att förhindra kabelskador. Patenterad upphängningsrem och det vinkeljusterbara handtaget gör den enkel att transportera, bära, placera, montera eller hänga upp, och är också kompatibel med stativ.

  Arbetslampans ingångsspänning är 220-240VAC vid 50/60Hz.
  AC-uttagets utgångsström är 16A. USB-uttagets maximala ström är 2.4A. Lampans märkeffekt är 35W. AC-uttagets maximala effekt är 3680W.
  Maximal effekt för USB är 12W. AC-uttag: 16A Resistiv belastning och maxeffekt 3680W.

  Denna arbetslampa kan placeras på vilken yta som helst genom att handtaget justeras. Den kan även monteras på ett stativ eller fäste, eller hängas upp på valfri plats med den patenterade remmen. Måtten på arbetslampan är 270x260x75 mm. Driftstemperatur: -25 °C till + 40°C. IP54, IK08. Arbetslampan kommer med en kabelklämma (fäst på kabeln).

  Thorsman LED Work Light-serien har utformats för att erbjuda fler funktioner och täcka så många användningsområden som möjligt. Alla produkter i sortimentet är utrustade med den senaste LED-tekniken för bättre energieffektivitet, högre ljuskvalitet och längre livslängd. Arbetslampan har CE-certifikat.
  Mer info
 • Solpanel IBC 405W, OS10-HC, svart/svart
  Solpanel IBC 405W, OS10-HC, svart/svart
  Mono, Black backsheet, Verkningsgrad, 20,7 %, Anti Reflective Coating glas (ARC), 405 Wp, P-PERC. 15 års produktgaranti.

  Antal solpaneler / pall: 36 stycken.
  Mer info
 • Musfälla Victor Vlink
  Musfälla Victor Vlink
  Fällan är IP67-klassad och har ett tåligt, vattentätt skal som håller för alla inomhus- och utomhusmiljöer. De tre elektrifierade kontaktpunkterna inuti fällan har 100 % bekräftad dödlighet och konstruktionen kan avliva två möss samtidigt. Fällan har upp till tre års batteritid. Levereras med 4 st AA lithium batterier. Gateway till VLink övervakningssystem. Gatewayen krävs för att tjänsten ska kunna användas (då den kopplar upp till Vlink-molnet). Plug-and-play: Gatewayen kommer förkonfigurerad med ett SIM-kort och kräver endast ett strömuttag.
  1. När du mottagit dina fällor och Gateways så går du in på vlink.se/registrera för att registrera dina fällor (detta behöver göras för att få åtkomst till systemet/Vlink-molnet).
  2. Invänta inloggningsuppgifter som kommer på din mail inom 48 timmar.
  3. Logga in med dina inloggningsuppgifter på www.portal.vlinkhq.com. Inne i portalen bygger du enkelt upp din site. Följ installationsguiden så kommer du igång snabbt.
  4. Ladda ner appen Victor Vlink (finns för både för Iphone och Android) och logga in med dina inloggningsuppgifter.
  Mer info
 • Teleskopstativ till Thorsman arbetsbelysning
  Teleskopstativ till Thorsman arbetsbelysning
  Schneider Electric Thorsman-stativ och ett 0,7 m långt fäste är tillbehör till Thorsman LED-arbetslampor och laddningsbara arbetslampa. Detta stativ och fäste passar alla typer av arbetsplatser och väderförhållanden. Perfekt för professionella hantverkare. Detta stativ och fäste är utformat för att ge större flexibilitet och bättre ljusfördelning till projekt och applikationer. Detta stativ är kompatibelt med alla Thorsman LED-arbetslampor, höjden är justerbar från minst 1,4 m till högst 3 m. Detta stativ levereras med ett 0,7 m långt fäste för montering av 2 arbetslampor för att förbättra den totala ljuseffekten. Detta stativ har kabelklämmor för att låsa arbetslampans strömkabel, vilket förbättrar säkerheten vid användning. Stativets mått när det är upprullat (W) 1395mm x (H) 120mm x (D) 120mm
  Måtten på fästet är 680x40x20 mm. Driftstemperatur: -25 °C till + 40°C. Stativet är inklusive kabelklämmor.
  Fästet är inklusive skruvar.
  Mer info
 • Lamputtag tak DCL, ABB
  Lamputtag tak DCL, ABB
  DCL lamputtag för montering i takdosa. Snabbanslutning som garanterar snabb och säker installation, max 2,5 mm² kabel . Det är möjligt att sätta in en extra DCL uttag i lampsockeln, så att två olika ljuszoner kan styras från en enda takpunkt
  Mer info
 • Energimätare portabel 1-fas WSZ110DSS-16A MID
  Energimätare portabel 1-fas WSZ110DSS-16A MID
  Portabel 1-fas energimätare med standard stickpropp och skarvuttag. Lämplig för inomhus- och utomhusbruk. Maximal ström 16 A. Standby-förlust endast 0,4 watt.
  Mer info
 • Energimätare portabel 3-fas DSZ180CEE-32A
  Energimätare portabel 3-fas DSZ180CEE-32A
  Portabel 3-fas energimätare med CEE 32 A stickpropp och CEE 32 A skarvuttag. Lämplig för inomhus och utomhusbruk. Maximal ström 32 A. Effektförbrukning i standby-läge endast 0,5 W/fas.
  Mer info
Visar 20 av 447

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript