Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vi genomför ett planerat systemunderhåll i helgen. Arbetet pågår på söndag mellan 08.00-14.00. Under perioden kan du inte se priser, saldon eller skicka in beställningar. Det kan eventuellt också förekomma andra störningar i webbutiken. Vi ber om överseende med detta.

Om Gelia

Gelia finns i Sverige, Norge och Finland under namnet Gelia. I Danmark saluförs vvs-sortimentet under namnet VVS Trading. Bolagen utgör i dag Ahlsells GDS-division (Gör-Det-Själv).

Gelia Your Retail Partner

Det ska vara enkelt att göra affärer! Vi har ett effektivt retailkoncept, lokal närvaro, flexibilitet och logistik i världsklass. Se i vår film vad vi tillsammans kan göra för att nå framgång i den gemensamma affären.

Sortiment

Gelias kärnsortiment är el- och vvs-produkter. I våra supportsortiment finns produkter inom personlig skyddsutrustning, förbrukning och förnödenheter. Vi har artiklar som passar både proffs och konsument.

Målgrupp

Vi vänder oss till retailföretag i Norden som erbjuder produkter och tjänster inom bygg, hem och trädgård. Vi har ingen direktförsäljning till privatpersoner.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder retailföretag kundanpassade och värdeskapande lösningar, tjänster och produkter. Tillsammans med leverantörer och kunder skapar vi värde genom hela kedjan för att ha det bästa erbjudandet på marknaden.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript