Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Geliasortiment, artikelinfo

Gelia levererar artikelinformation via Finfo, och vi är Vilma-certifierade.
Artikelinformationen vi levererar är endast på de artiklar som hör till Gelias el- och Gelias vvs-sortiment.
Det är också dessa artiklar som kommer med på de prisfiler du kan beställa via webbutiken eller kan få direkt från Gelia.

Artiklar i Gelias el och Gelias vvs-sortiment

En Gelia-artikel finns med i våra tryckta produktkataloger Gelia EL och Gelia VVS. Ligger artikeln i en Gelia-varugrupp enligt förteckningen som du kan ladda ner under Mina sidor/Ladda ner, så är det en artikel vi skickar info om till Finfo. Varugruppen visas på varje artikel i webbutiken i fältet Materialklass.

Känn igen en Gelia-artikel i webbutiken

I webbutiken känner du igen en Gelia-artikel genom att den har 10 tecken i artikelnumret (vissa undantag finns). I strukturen på webben ligger den under en kategori som börjar med Gelia, tex Gelia EL, Gelia VVS, Gelia Verktyg, och så vidare. Du ser hela sökvägen när du har artikeldetaljen framme, ovanför artikelbilden i datorvyn.

Du kan också stämma av artikelns materialklass med varugruppsförteckningen som du kan ladda ner under Mina sidor/Ladda ner.

Övriga artiklar i webbutiken

I webbutiken finns ytterligare artiklar som du har tillgång till. Artikeldata och information om dessa artiklar sköts inte av oss på Gelia, och skickas därför inte till Finfo. Du kommer dock som inloggad i webbutiken att se dina aktuella priser, saldon osv, och kan lägga till den i din varukorg för att få med den i din beställning.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript