Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2018-01-23

Tiotusentals nya affärsmöjligheter!

På allmän begäran har vi nu ett ännu större utbud av artiklar från Ahlsellsortimentet i vår webbutik. I urvalet finns artiklar som ger dig möjlighet att enklare komplettera ditt ordinarie butikssortiment eller göra en anskaffningsorder för att möta din kunds behov.

Använd vår filtreringsfunktion

Med tanke på att vi nu har en större massa att söka i kan träfflistorna också bli större. Använd gärna filtreringsfunktionen. Kategorier som börjar med Gelia innehåller artiklar från Geliasortimentet. För att ytterligare förfina ditt sökresultat kan du använda dig av fler filter, som tex varumärke.

Geliasortimentet skickas till Finfo

Artiklar som ingår i Geliasortimentet är de som finns med i den artikelinformation vi skickar till Finfo. Självklar kommer du att se ditt pris och aktuell lagerstatus på alla artiklar i webben då du är inloggad, men eftersom vi på Gelia inte hanterar artikeldata och information om artiklar i Ahlsellsortimentet skickar vi inte detta till Finfo.
Läs gärna mer om Geliasortimentet här på vår webbplats.

Enkelhet

Vi gör det enkelt för dig att handla med oss. Du har ett kundnummer, du handlar det du behöver via en webbutik och du får en leverans. Det ger en bättre service genom hela affären, både för dig och för dina kunder, så passa på att tacka ja till affärsmöjligheterna!

Hör av dig när du behöver mer

Du som har kundnummer hos Gelia kan fortfarande beställa det du behöver från Ahlsells övriga sortiment. Finns det inte på gelia.se så får du kontakta vår kundsupport via mail eller telefon 0514-58880. Tycker du att vi har missat något sortiment som vi borde göra tillgängligt via Geliabutiken så hör gärna av dig. Sortimentet på webben är levande.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript