Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2021-06-07

Bevattning och svalka

Bevattningen är A och O för att skapa goda förutsättningar för en grön men också svalkande sommar. En vattenutkastare, en trädgårdsslang och vattenspridare gör bevattningen av växter och gräsmatta till ett enkelt jobb. En praktisk vattenkanna eller en strålpistol till bevattningen är också en god investering. Allt för bevattning hittar du i vår webbutik.

Inspirera till eget sommarparadis i trädgården

Uteduschen skänker svalka under varma dagar och skapar en härlig plats i trädgården. När semestern väl infinner sig så bör uteduschen vara på sin plats, inkopplad och klar för att användas. Vi har fortfarande uteduschar kvar, se till att beställa medan de ännu finns i lager. Om du beställer inom de närmsta veckorna så hinner kunden också få sin utedusch på plats innan semestern drar igång. Duschen är enkel att montera i tralldäcket och kopplas enkelt in med hjälp av trädgårdsslangen. Alla tänkbara tillbehör som kopplingar och förgreningar finns givetvis i vår webbutik.

utedusch-874x282.jpg

diggit.jpgKoppla av

Toppa det hela och erbjud din kund en portabel högtalare. Den trådlösa högtalaren Diggit kan du flytta med dig vart du än befinner dig i trädgården - njut av en ljudbok, Sommar i P1 eller din favoritmusik.

Så, luta dig nu tillbaka, fäll ner solglasögonen och njut. För nu har du fixat allt för att din kund ska maxa komforten på altanen i sommar!

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript