Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-04-04

Innovativa produkter

För att tillgodose dina medvetna konsumenters förlänga- och förgrenabehov erbjuder vi ett antal innovativa produkter och artiklar med smarta funktioner och unik design. I utbudet har vi bland annat en unik förgreningskontakt för anslutning av europastickproppar, grenuttag med Pure Push-funktion, grenuttag med Qi-laddning för montering i bord, och ett grenuttag med brytare men där ett av uttagen har ständig ström. Grenuttaget där du kan ansluta en jordad kontakt eller två europastickproppar i varje brunn kommer in på lager efter sommaren 2022.

Först i Norden - Grenuttag med Pure Push

Grenuttag pure push 4000110552Grenuttag med en smart Pure Push-funktion är vi först med på den nordiska marknaden. Pure Push innebär att strömmen i varje brunn på uttaget aktiveras när stickproppen trycks ner. Pure Push-funktionen hjälper också enkelt till att få ur stickproppen ur uttaget. Tryck till på inkopplad stickpropp så bryts strömmen i den brunnen, och stickproppen blir lös från uttaget. Underlättar för reumatiker eller andra personer med svaga händer.

I sortimentet med Pure Push har vi klassiska grenuttag, grenuttag kombinerat med USB och bordsmoduler för infällnad i bordsskivor.

Visa artiklar i webbutiken

Grenuttag med USB, Power Delivery och brytare

Grenuttag 4000110472 ständig strömEtt grenuttag med stilrena linjer och funktionell design. I samma uttag finns jordade snedställda uttag och USB-uttag med Power Delivery, vilket passar bra om du exempelvis vill snabbladda mobilen. Ett av de jordade uttagen sitter inte tätt ihop med de andra, vilket gör att det blir ett större utrymme runt om. Detta uttaget är frikopplat från grenuttagets strömbrytare, och har alltså ständigt ström så länge grenuttaget är inkopplat. Bra att använda till enheter som man aldrig vill göra strömlösa, exempelvis en minikyl. Läs mer detaljer och tekniska fakta om grenuttaget i webbutiken.

Visa artiklar i webbutiken

Bordsmoduler

Bordsmoduler är grenuttag som fälls in i bordsskiva eller skåp. De passar lika bra på arbetet som på hemmakontoret eller i köket. Vi har varianter med och utan pop-up. En stilren lösning där uttaget enkelt följer skivans yta när det inte används.

Grenuttag bordmoduler

Grenpropp Euroslim 4000110272Unik grenpropp för 4 europastickproppar

En unik förgreningskontakt. Från stickproppen går två ”vingar” ut med ett europauttag upp respektive ned på varje sida. Stickproppen är lika hög som brunnen i ett vägguttag är djup, vilket gör att stickproppen inte tar någon extra plats ut från vägguttaget. Utformningen gör att förgreningen kan slimmas mot väggen och ta minimalt med plats bakom möbler.  Stickproppen tas enkelt ut ur uttaget med hjälp av en greppvänlig böjbar ögla.

Visa artiklar i webbutiken

Förpackning på våra premiumprodukter

Förpackning 4000110552

Våra premiumprodukter är innovativa och designade produkter. För att kunden ska förstå produkten redan i butiken har dessa artiklar en förpackningstyp med mer informationsyta.

Layouten på förpackningen blir en del av produkten och vår ambition är att den exklusiva känslan börjar redan i butiken.

Läs mer om uttag med färg, form och design.

 

 

Kombinera bas med premium

De innovativa och designade produkterna är en del av vårt förlänga och förgrena-sortiment för inomhusbruk. Du kan välja om du bara vill ta in denna del av sortimentet eller låta artiklarna komplettera ditt befintliga bassortiment.

 

 

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript