Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-03-03

Satsa på solcellsbelysning

Även om ljuset börjar att återvända så finns ändå behov av belysning också i den kommande årstiden. Skapa en inbjudande entré eller en effektfull trädgård genom att belysa fasad, växter, buskar eller träd. I sortimentet har vi solcellsbelysningar, en smidig lösning där du slipper kabel och kan placera armaturen precis där du vill ha den.

Solcellsbelysning Light 4 Home

solcellsbelysning ikonerI armaturserien Light 4 Home finns kvalitativa och energibesparande solcellsbelysningar med monokristallinpanel vilket ger bra laddning också vid molnigt väder. Lamporna tänds automatiskt vid mörker och de lyser upp till 8 timmar vid fulladdat batteri.
 
Pollare och stolplyktor passar bra ute i trädgården, och vi har även solcellsbelysning för fasaden. Solcellsarmaturerna är enkla att installera. Inga sladdar eller elektriker behövs för att komma igång.
 
Mer detaljerad information om produkterna finns i webbutiken. 
Genom att logga in kan du enkelt se ditt pris, lagerstatus och lägga din beställning.

Smidig pallösning för butiken

Vi har tagit fram en smidig och säljande pallösning för vår solcellsbelysning Light 4 Home. I en beställning levererar vi solcellsarmaturer, pallhuv, pris- och informationsskylt inklusive ram, stativ och fotplatta.

solcellsbelysning pallösning

Använd fyra europapallar (ingår ej) för att pallhuven ska täcka pallarna. Placera ut armaturerna och sätt upp pris- och informationsskylten. På produkternas förpackningar finns information i form av symboler som är enkla för kunden att ta till sig. Dra ut pallen med belysningen till ditt säljtorg i butiken och kom direkt igång med din försäljning.

Beställ pallösningen via din säljare

Kontakta din säljare för pris och beställning, samt om du vill få mer mer information om vilka armaturer som ingår i pallösningen.

Se produktpresentationen av Hojskär

Hojskär är en stilren solcellsbelysning med sensor. Lampan finns i en modell med markspjut för placering i trädgården, och en väggmodell för montering på fasad. 
Se i filmen vilka funktioner lampan har, hur inställningarna fungerar och hur lampan lyser.

 

För teknisk information och beställning av Hojskär, gå till artiklarna i webbutiken.

 

 

solcellsbelysning

Light 4 Home är vår egen belysningsserie med armaturer för inom- och utomhusbruk.
Här kan du läsa mer om Light 4 Home.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript