Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-03-22

TEC7 finns nu i Geliasortimentet

Nu har vi lim & fogmassa och rengöringsmedel från TEC7 upplagda i sortimentet som är tillgängligt för dig som hämtar din artikelinformation via Finfo/Vilma. Produkter från TEC7 är populära artiklar bland hantverkare, proffs och hemmafixare ute i landet. Vi är glada att kunna ha med dessa artiklar i vårt produktutbud till dig.

Lim & fogmassa

2403-tec7-300x300.jpg TEC7 Lim & fogmassa är en universal superstark och flexibel MS Polymer som kan användas som konstruktionslim, tätningsmassa eller fogmassa på de flesta material. Fäster bra även på våta ytor, och kan användas till snabba reparationer under vatten.

Lim & fogmassa från TEC7 är en gift- och luktfri produkt med många användningsområden som kommer att kunna säljas till alla dina kundkategorier.

Finns i nio färger och som transparent.

Läs mer om produkterna och köp här i webbutiken.

 

Rengöringsmedel

HP Clean 7 är ett perfekt medel för rengöring av fordon, båt, husvagn, gräsklippare, trall, stengolv och industrigolv. Finns i sprayflaska och i dunk. Lämpar sig också väl för fogglättning för släta och snygga fogar överallt där fogmassa används.

HP Cleaner oxiderar inte vid kontakt med lättmetaller, lämplig för användning på järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller, verkstads-utrustning, verktyg och maskiner. Bra medel för att avlägsna petroleumsbaserad förorening från hårda och släta ytor.

2403-tec7-hpclean-300x300.jpg2403-tec7-cleaner-300x300.jpg Läs mer om produkterna och köp här i webbutiken.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript