Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2021-09-14

Renoveringstider

Renovera_inomhus-874x282.jpgDen tydliga renoveringstrenden håller i sig. Att spendera tid och pengar på att rusta upp hemmet, renovera eller bygga nya lösningar är något som är allt vanligare. Många har hittat ett nytt intresse i att själva på lediga stunder fixa där hemma. När hösten kommer blir det fler inomhusprojekt. Det kan vara allt från enklare uppgraderingar av blandare eller strömbrytare som lyfter ett befintligt rum, till helrenoveringar av kök, badrum eller andra bostadsytor. Oavsett vad projektet är finns det som behövs hos oss.

För inspiration

Med små medel kan man åstadkomma stor förändring. Kanske vill du måla om till ny kulör, eller bara förbättra på befintlig färg för att fräscha upp ett rum. Kom ihåg grundarbetet och att täcka och skydda, både dig själv och ytor runt omkring. Med rätt belysning blir jobbet dessutom lättare.

 

För många av oss har hemmajobb blivit vardag. Även om vi så smått återvänder till våra arbetsplatser, så har hemmakontoret i flera hem fått en permanent plats. Varför inte passa på att göra det praktiskt och trivsamt.

För hemmakontoret

 

En badrums- eller köksrenovering är oftast ett stort projekt som kräver hantverkarhjälp. Men bara genom att byta blandare eller duschkabin kan du ge dessa rum ett stort lyft utan stora ingrepp.

För kök och badrum

 

Vid omtapetsering är det ett bra tillfälle att även byta ut strömbrytare och vägguttag som hjälper till att lyfta helhetsintrycket för ditt omgjorda rum. Vi har strömbrytare och vägguttag i flera serier, stilrent och modernt och serier som passar när du vill återskapa äldre miljöer.

 

Beställ i webbutiken

Ovanstående är bara några områden och produkter som kan vara aktuella i renoveringstider. Logga in och beställ här på webbplatsen det dina kunder behöver för höstens och vinterns projekt.
Vi har Nordens bredaste sortiment med över 100 000 artiklar på lager.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript