Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2018-08-30

Halogenlampor - sista chansen!

Från den 1 September 2018 gäller tillverknings- och importförbud av rundstrålande lampor inom Europa. Det är dock fritt att sälja dessa så länge de finns på lager. Gelia har dessa lampor så långt lagret räcker. Halogenlampor som är fortsatt undantagna är de med sockel R7s, G4, GY6.35, G9 och GU5.3. Detta är ett steg i utfasningen av halogenlampan som fastställdes i ett EU-direktiv 2009.

Självklart har vi alternativa ljuskällor, men vi vet att många konsumenter kommer att köpa halogenlampan så länge som den finns tillgänglig. Bland annat på grund av halogenlampans fördel med att samtliga går att dimra oavsett dimmer.

För våra återförsäljare har vi nu ett erbjudande på Osrams halogenlampor i en smidig halvpallsexponering. Vi har ytterligare pallar som är på väg in, men antalet pallar kommer att vara begränsat. Först till kvarn gäller.

I pallen finns totalt 120 st 5-pack halogenlampor med formen av en normal-lampa. Displayen innehåller de vanligaste effekterna, 30W och 46W, och halogenlamporna har E27 skruvsockel.
Logga in i webbutiken för att se ditt pris och göra din beställning av halvpallen.

 

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript