Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-11-07

Koncept med potential

Personlig skyddsutrustning och första hjälpen är ett viktigt och ständigt aktuellt koncept med potential att växa. Om du vill komma i gång med det här produktområdet i din butik har vi färdiga butikskoncept som passar för flera yrkesgrupper. Du får ett breddat erbjudande till dina kunder som enkelt kan köpa allt de behöver på samma ställe – hos dig.

Om du redan har PSU i din butik kan du enkelt komplettera och utöka sortimentet med fler modeller eller artiklar efter behovet som finns hos dig och dina kunder. Allt du hittar i webbutiken är möjligt för dig att beställa, både lagerlagda artiklar och anskaffningsvaror. Med vårt breda utbud och tillgång till etablerade varumärken kan vi vara din fullvärdiga PSU-leverantör.

psu_vi_kan_psu_874x282.jpg

Butikslösningar för optimal försäljning

För att ge dig de bästa förutsättningarna att exponera produkterna för dina kunder i butiken hjälper vi gärna till med färdiga förslag eller ser hur vi kan anpassa efter dina förutsättningar. Tillsammans bygger vi upp konceptet i din butiksinredning med vår butikskommunikation som förstärker avdelningen, ramar in konceptet och skapar ett inbjudande intryck för kunden.

psu tot koncept butik säljare kund_834x630.jpg

Läs mer om våra butikslösningar och butikskommunikation för personlig skyddsutrustning här

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript