Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-04-12

Planera för utedusch

Nu är det fullt fokus på trädgård och uteplats för att komma i ordning innan sommarens ankomst. Uteduschen har blivit omåttligt populär de senaste åren och trenden tycks hålla i sig.

Utedusch 3008050005

Uteduschen ger skön svalka under varma sommardagar och skapar en härlig oas hemma i trädgården. Uteduschen är enkel att installera då den kopplas till trädgårdsslangen och värms upp enbart med hjälp av solen. Härlig vardagslyx som är både miljövänlig och ekonomisk.

Ta med uteduschen i planeringen

Många har redan kommit i gång med vårens projekt och funderat på vilka uppdateringar som uteplatsen kan tänkas behöva. Oavsett om din kund behöver hjälp och tips på att fräscha upp sin altan, eller planera för en ny uteplats - glöm inte att ta med uteduschen i planeringen!

Flexibel placering

Uteduschen kräver ingen fristående tank eller strömförsörjning vilket gör den lättplacerad och enkel att installera. Tänk bara på att duschen behöver förankras i något så att den inte välter, exempelvis i ett stabilt trädäck som också blir skönt att stå på.

Placera gärna uteduschen i trädgårdens soligaste läge för att se till att den fångar alla solstrålar. Finns det pool eller SPA-bad i trädgården så kan det vara klokt att placera uteduschen i anslutning till den, även om inte det är den soligaste platsen.

Utedusch med fotdusch

utedusch detalj fotduschVälj med fördel en utedusch med fotdusch. Små och stora fötter som springer i och ur badet över nyklippt gräs eller grus hör sommaren till.

För att slippa gräs och grus i badet eller in i huset så är fotduschen guld värd! Den är även perfekt när du ska fylla på vattenkannan.

Fotduscharna på Gelias modeller av uteduschar går dessutom bara på kallvattnet, så att det varma vattnet inte slösas bort i onödan.

 

Beställ i webbutiken

Snabbt och enkelt kan du lägga din beställning via webbutiken. Tänk på att uteduschen är en säsongsvara hos oss, och vi säljer så länge lagret räcker. Du ser alltid aktuellt saldo och ditt pris på artikelsidan när du är inloggad.

Visa uteduschen i butiken

Ta in ett utställningsexemplar av en utedusch och montera ihop i butiken. Att presentera produkten i butik hjälper till att skapa nyfikenhet och intresse hos din kund. När kunden väl bestämt sig lägger du din beställning via webbutiken.

 

Soluppvärmd utedusch

Uteduschen kopplas till trädgårdsslangen och värms upp enbart med hjälp av solen. Härlig vardagslyx som är både miljövänlig och ekonomisk.

 

 

Montering av utedusch

Uteduschen kräver ingen fristående tank eller strömförsörjning vilket gör den lättplacerad och enkel att installera. 

 

 

Tömning och nedmontering av utedusch

Om man vet att duschen inte ska användas på tre dagar bör den tömmas på vatten för att förhindra beläggningar. Inför vintern ska uteduschen alltid tömmas på vatten, och för att undvika att den fryser sönder skall den förvaras frostfritt.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript