Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-09-23

Hållbar & säker elbilsladdning

Antalet laddbara fordon ökar i snabb takt och ger därmed en ökad efterfrågan på produkter inom området. För husägaren eller bostadsrättsföreningen är laddboxar intressant, och laddkablar har varje elbilsägare behov av.

Laddboxar

E-mobility-laddbox-sladd-834x564.jpg

Att använda hållbara produkter med smarta inbyggda funktioner hjälper till att öka säkerheten i laddningsprocessen. Med en laddbox hemma blir laddningen säkrare eftersom laddboxen stoppar laddningen när batteriet är fullt och kommunicerar eventuella problem. Via laddboxen laddas fordonet med högre effekt, fordonets hela laddkapacitet utnyttjas och du får en snabbare laddning.

I vårt sortiment har vi väggmonterade laddboxar för elbilsladdning från ledande varumärken som Garo och Besen.

Laddkablar

Kvalitativa kablar för elbilsladdning är ett bra sätt att starta igång produktområdet E-mobility i din butik. I elbilen är det bra att ha med en extra laddkabel med kontakt Typ 2 för att ladda utmed vägarna. Även en så kallad nödladdare, med möjlighet att ladda via ett schukouttag är bra att ha med sig.

E-mobility-till-laddkablar-834x564.jpg

Amptec är vårt egna varumärke för laddkablar inom e-mobility. Kablarnas kontakter är ergonomiskt utformade för att vara lätta att hantera.

 

Kabeln i Amptecs laddkablar är en flexibel och hållbar TPU-kabel. Egenskaperna påminner om gummikabelns, men är mycket mer flexibel och behåller egenskaperna mycket bättre vid särskilt kalla temperaturer.

Hållbart

Hållbara produkter med smarta inbyggda funktioner hjälper till att öka säkerheten i laddningsprocessen. Du kanske inte kan ha alla artiklar på hyllan i din butik, men berätta för dina kunder, i butik en eller på dina sociala medier, att du erbjuder artiklar inom elbilsladdning. Vi har de flesta artiklar på lager och kan snabbt leverera de till dig med din ordinarie leverans från Gelia.

Läs mer om e-mobility här och hämta material till digitala kanaler

Se artiklar i webbutiken

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript