Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-10-17

Vi kan personligt skydd

Oavsett om du har ett stort eller litet sortiment av PSU i din butik kan vi vara din fullvärdiga leverantör av artiklar inom personligt skydd och första hjälpen-utrutsning. Med oss som partner får du tillgång till ett brett sortiment med välkända varumärken. Det blir enkelt för dig att välja produkter och modeller som passar för din butik och dina kunders behov.

För personlig skyddsutrustning och första hjälpen har vi uppdaterat vår butikskommunikation för att kunna förstärka PSU-avdelningen i din butik. Det ger ett snyggt helhetsintryck och det gör det lättare att hålla i ordning i butikshyllan, samtidigt som det underlättar för kunderna att hitta rätt. Om du vill komma igång med PSU i din butik kan du ta del av våra färdiga baskoncept. I butikskoncepten finns en produktmix av skyddsutrustning som passar för yrkesverksamma kunder inom de flesta branscher.

På webbplatsen har vi utökat och fyllt på vår kunskapsbank med information och tips för olika produktområden inom PSU. Vi hoppas att detta kan stödja dig och din personal i försäljningsarbetet ute i butiken.

Läs mer om PSU och vårt PSU-erbjudande här på webbplatsen

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript