Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2019-11-21

Brandvarnardagen

Den 1/12 är det brandvarnardagen. Testa din brandvarnare i samband med denna dag, men ha det gärna som en vana att göra det regelbundet varje månad. En fungerande brandvarnare är det bästa skyddet mot brand i hemmet. 

Liten och diskret

brandvarnare_mini.jpg

Liten och diskret brandvarnare i stilren design – lika kraftfull och effektiv som större modeller. Med sina kompakta mått (42x45x45 mm) kan den vara en diskret del av hemmet eller en medvetet vald inredningsdetalj.
Köper du 12 stycken av minibrandvarnaren till din butik levereras de i en smidig och snygg bänkexponering som hjälper till med din försäljning.

Brandvarnare i 2-pack

brandvarnare_2st.jpg

Eftersom de flesta behöver mer än en brandvarnare i sitt hem har vi vanlig modell och trådlös variant i praktisk 2-pack. Väljer du en av Gelias modeller får du med en bänkdisplay när du köper hel förpackning.

Olika typer av brandvarnare

4099990031_broschyr.jpgVi har flera olika typer av brandvarnare i sortimentet, optisk, sammankopplingsbara, resebrandvarnare och modeller med fast monterat batteri. När du köper hel förpackning av utvalda brandvarnare så levereras de i praktiska ställ som kan exponeras på butiksdisken. Se information i artikelbeskrivningen i webbutiken om vad som gäller för respektive brandvarnare. 

I vår broschyr Brand & säkerhet får du tips om vart brandvarnaren ska placeras samt test- och skötselråd. Läs broschyren direkt på skärmen eller beställ hem den till din butik.

 

Slipp borren och underlätta batteribytet

4022050651.jpgTipsa gärna om magnetplattan för brandvarnare som gör att kunden slipper borra hål i taket för montering. Tejpa fast en del i taket och den andra delen på brandvarnaren. Med magnetplattan blir det också lättare att ta ner brandvarnaren för batteribyte eller rengöring.

 

Ladda upp med batterier

Ladda även upp din butik med 9V batterier och uppmana dina kunder att ha extrabatterier hemma så att de kan byta batterier när det behövs. Till minibrandvarnaren behöver man ha ett CR2 batteri. Är brandvarnaren äldre än 8 år bör hela brandvarnaren bytas.

 

På Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps webbplats kan du läsa mer om brandskydd.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.