Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Tre nya utesäljare

Snart är det dags för två av våra utesäljare att njuta av pensionärslivet efter lång och trogen tjänst hos oss här på Gelia. Detta innebär också att vi kan välkomna två nya distriktsäljare som tar över regionerna. Samtidigt passar vi på att förstärka region Göteborg/Västkusten med ytterligare en säljare.

Region Skaraborg/Värmland - Leif lämnar över till Sebastian

leif_jakobsson_648x648.jpg

Efter nära 31 år på Gelia är det nu i slutet av april dags för Leif Jakobsson att gå i pension. Han började som innesäljare på kundtjänst för att sedan gå över i rollen som utesäljare.

"Leif har varit väldigt plikttrogen under alla sina år och tagit väl hand om sina kunder. Stort TACK Leif! För alla år hos oss på Gelia både som arbetskamrat och duktig säljare." 
- Johan Orest, Säljchef

Sebastian Högberg som redan nu finns i tjänst, tar över regionen Skaraborg och Värmland. Lär känna Sebastian lite närmare i klippet nedan.

 

 

Region Skåne - Tommy lämnar över till Erik

tommy_olsson_648x648.jpg

I nästan 12 år har Tommy Olsson kuskat runt på de skånska vägarna och pensionen närmar sig. Lagom till midsommar kommer han att kliva in i rollen som pensionär. 

"Tommy är en god arbetskamrat och otroligt noggrann och mån om att vi gör bra affärer med våra kunder. Han har ett gott renommé hos våra kunder. Tommy har 100% koll på sina kunder vilket har borgat för ett gott resultat på fältet."
- Johan Orest, Säljchef

Redan nu har Erik Svegart börjat hos oss på Gelia, och det är han som kommer att ta över region Skåne. Lär känna Erik lite närmare i klippet nedan.

 

Region Göteborg/Västkusten - Camilla förstärker

Camilla Johansson kommer att jobba i Göteborg och region Västkusten och blir ett välkommet tillskott på distriktet. Camilla känner till branschen och har tidigare jobbat med personlig skyddsutrustning, så för några av er är hon kanske ett redan känt ansikte. Lär känna Camilla lite närmare i klippet nedan.

 

Kontakta din säljare

På webbplatsen finns distriktskarta och kontaktuppgifter till alla våra utesäljare. 
Kontaktuppgifterna finns här. 

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.