Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vi genomför ett planerat systemunderhåll i helgen. Arbetet pågår på söndag mellan 08.00-14.00. Under perioden kan du inte se priser, saldon eller skicka in beställningar. Det kan eventuellt också förekomma andra störningar i webbutiken. Vi ber om överseende med detta.

2022-06-13

Grenuttag med Pure Push

pure_push_4000110552_834x564.jpg

Vi kan som första leverantör i Norden erbjuda grenuttag med en smart Pure Push-funktion. Pure Push innebär att strömmen i varje brunn på uttaget aktiveras när stickproppen trycks ner.

Pure Push-funktionen hjälper också enkelt till att få ur stickproppen ur uttaget. Tryck till på inkopplad stickpropp så bryts strömmen i den brunnen, och stickproppen blir lös från uttaget. Det här underlättar för reumatiker eller andra personer med svaga händer.

Stilren design för hem och kontor

Grenuttagen i klassisk form, med eller utan USB, har en snygg och stilren design med tvåfärgat hölje som gör att det gärna kan vara synligt i hemmet eller på kontoret. I sortimentet med Pure Push finns också bordsmoduler för infällnad i bordsskivor. Praktiskt i köksmiljö, på hemmakontoret eller för konferensbordet.

Beställ via webbutiken

Se alla varianter vi har med Pure Push i vår webbutik. Här finns också mer teknisk information om varje artikel. Logga in för att se lagerstatus, ditt pris och för att kunna lägga din beställning via webben. 

 

Grenuttag med Pure Push

Pure Push är en smart och energibesparande funktion, men som också gör stickproppen lättare att få ut ur grenuttaget. 

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript