Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Äntligen är det dags!

Som vi har väntat på att fotbolls-EM ska dra igång. Nu är det äntligen dags för damerna att rulla igång bollen! För att du ska få ut det mesta och bästa av hela EM-perioden har vi valt ut produkter som stöttar, svalkar och hjälper dig igenom alla svettiga matcher. Fotbolls-EM för damer pågår från 6 juli till 31 juli. Hoppas att du är lika laddad för fotbolls-EM som vi är - nu kör vi!

Skapa ditt egna EM-kit och låt bollen rulla!

Ta på dig Sverigetröjan och ladda upp med lite snacks, nötter och godis – om du blir hungrig eller sugen på något gott under matchen.

Ladda upp för match

 

Vissa matcher kommer att bli svettigare än andra så se till att du har en fläkt inkopplad och klar. Eller kanske en AC - om fläkten inte räcker till... Och du, det är ju alltid skönt med en dusch efteråt för att kyla av sig.

 

Se till att ha säkringar hemma på lager, med så mycket spänning i luften under matcherna kan det bli överbelastningar... Kanske har du inte möjlighet att följa matchen på tv, är ute på resa, eller så lyssnar du bara hellre på härliga radiokommentatorer? Koppla över ljudet till en Diggit trådlös högtalare och följ spänningen. Ha en uppladdad powerbank redo så att du inte missar slutet av matchen på grund av urladdad mobil!

 

Om någon i familjen, mot all förmodan, är helt ointresserad av att höra matchsorl och glada hejarop från soffan, eller om grannen irriterar sig på ditt vrål - se till att ha öronproppar till hands så kan du lugnt kolla vidare. Säger de att öronproppar inte hjälper, lägg till ett par hörselkåpor också - vad kan gå fel med dubbla hörselskydd?

 

Så var det ju det där med resultatet. Vi hoppas ju så klart på segrar så att flaggan kan hissas, men skulle det bli förlust, så sopar vi snabbt undan den matchen och fokuserar på nästa. Eller så är det bara att börja odla matchgräs så att kommande generation snabbt kommer igång med träningen!

 

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript