Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Tejp & Tätning

Visar 1 till 20 av 61

Sortera

 • Eltejp, Gelia
  Eltejp, Gelia
  Eltejp av mjuk PVC. Lägsta pålindningstemperatur -10°C. Användes vid elinstallationer, vid skarvning av kabel, rör o s v.
  Mer info
 • Gängtätningstejp Unitape, Unipak
  Gängtätningstejp Unitape, Unipak
  Gängtätningstejp som lämpar sig väl för anläggningar med vatten, dricksvatten och tryckluft. Kan användas på järn, metall, plast, fibrer och andra material. Gängtejp är bra i anläggningar där det ställs stora hygienkrav, som på sjukhus och i livsmedelsindustrin. Unitape är en vit, icke-vidhäftande tejp, framställd av polytetra-fluoretyle (PTFE). Kolfiber-fluor-föreningens enastående styrka och en hög molekylvikt ger PTFE-tapen flera bra egenskaper. Låg friktionskoefficient. Ej brännbar (ASTM D-635 och D- 470). Åldersbeständig, fukt- och UV-beständig. Utmärkt dragstyrka även vid låga temperaturer. God beständighet mot nedbrytning i synnerhet i samband med böjning och vibrationer. Hög elektrisk isoleringsförmåga oberoende av såväl frekvens som temperatur. Mycket brett temperaturområde. Max tryck: 20 bar.
  Gängtätningstejp Unitape har densitet 0,35 g/cm³. Rekommenderas för rör med max rördiameter ¾" (25 mm).
  Mer info
 • Plasttejp, för rörisolering
  Plasttejp, för rörisolering
  Mjuk PVC-film med gummibaserat häftämne. God UV-tålighet och resistent mot de flesta alkalier och svaga syror. För märkning, dekoration, tätning samt skydd av fasader, fönsterbleck, trösklar. Den grå färgen gör att tepen passar bra till rörisolering. Mörkgrå passar till Climaflex, Armaflex och Tubolit rörisolering. Ljusgrå passar bra till Polyroll och Tubolit. Tejpen kan även användas som benskyddstejp.
  Mer info
 • Eltejp, självslocknande, Schneider Electric
  Eltejp, självslocknande, Schneider Electric
  Eltejp av mjuk, flexibel PVC med mycket god vidhäftningsförmåga. Användes vid elinstallationer, vid skarvning av kabel, rör o s v. Temperaturområde för drift 0 °C till +90 °C. Självslocknande vid brand.
  Mer info
 • Märktejp, plasttejp, Gelia
  Märktejp, plasttejp, Gelia
  Smidig vattenfast plasttejp med god häftförmåga. Mjuk PVC-film med gummibaserat häftämne. Temperaturområde -20°C till +80°C. För märkning av kabel, dekoration, tätning med mera.
  Mer info
 • Vulktejp, Tesa
  Vulktejp, Tesa
  Självvulkande tejp av butylgummi. Används för vattentät skarvning av kablar och skydd mot korrosion på rör. Även lämplig som fuktskydd på elektriska komponenter. Sträcks cirka 80-100%. Sammansmälter till en homogen massa efter cirka 24 timmar vid +21°C. Med röd skyddsliner. Temperaturbeständig -30°C till +80°C.
  Mer info
 • Ångspärrtejp, Dafa
  Ångspärrtejp, Dafa
  Ångspärrtejp är en starkt vidhäftande tejp för skarvning av ångspärrfolier. Används för skarvar inomhus mellan alla PP-/PE-membrantyper samt plywood, spånplattor, hyvlat trä och metall. Fästytorna ska vara torra och fria från damm och olja. Från -10°C. Bör endast användas vid permanent påföring, eftersom tejpen inte kan avlägsnas från underlaget igen.

  Modifierat akrylhäftmedel som är lösningsfritt och vattenbaserat (my). Häftmedlets styrka ökar med tiden och det är mycket motståndskraftigt mot fukt och andra klimatproblem. Tejpen har en förväntad livslängd på minst 20 år. Godkänd i enlighet med SS-EN 13984.

  Den gröna tejpen är elastisk/töjbar och lämplig för rörgenomföringar.
  Den blå tejpen är lämplig till längs- och tvärsgående skarvar på membran. Kan enkelt kortas av utan verktyg.
  Mer info
 • Isoleringstejp, Tesa
  Isoleringstejp, Tesa
  Isoleringstejp av mjuk pvc för isolering och märkning av ledningar. Den elektriska isoleringstejpen används av elektriker, mekaniker och andra yrkesmän. Isoleringstejpen kännetecknas av sin relativt tjocka bärare (150 μm), en hög grad av flexibilitet och en mycket god vidhäftningsförmåga, även på stål och vid låga temperaturer. Tejpen kan också användas för reparationer och buntning.

  Hög dielektrisk genombrottsspänning (7 000 V). Värmebeständig upp till +90°C. Certifierad enligt IEC 60454-3-1 (VDE, IMQ, SEMKO), VOC-certifierad samt uppfyller RoHS 2.0-direktivet och REACH förordningen.
  Mer info
 • Byggfolietejp försegling, etab
  Byggfolietejp försegling, etab
  En flexibel, enkelhäftande byggfolietejp avsedd för luft- och ångspärr. Används vid takläggning, bygg- och fasadarbete För permanent skarvning, lagning, tätning och förseglning av åldringsbeständig byggfolie i polyeten. Fäster även bra mot trä, glas och metall. Observera att skarven får ej belastas eller utsättas för spänning då detta innebär att tejpens egenskaper påverkas negativt.

  Byggfolietejpen är en flexibel tätningstejp av nätförstärkt polyeten med lösningsmedelsfritt häftämne. Extra hög häftförmåga. 50 års åldringsbeständighet. Upp till 6 månaders UV-resistens. P-märkt och typgodkänd. RISE certifierad.
  Mer info
 • Packtejp, tesapack strong, Tesa
  Packtejp, tesapack strong, Tesa
  Förpackningstejp tesapack® strong är en packstejp av UV-resistent plast. PP-kvalitet. Tejpen har en jämn och tyst avrullning, och den har stark vidhäftning för säker paketering. Lösningsmedelsfritt häftämne och neutral i återvinningsprocessen för kartong.
  Mer info
 • Självhäftande spik, Tesa
  Självhäftande spik, Tesa
  Självhäftande spik för tapet och puts. Med tillhörande självhäftande remsor får de ett säkert fäste på strukturerade och känsliga ytor. Belastning för upp till 1 kg per spik. Justeringen i höjdled gör den särskilt lämplig för lodrät inriktning av tavlor eller användning av två självhäftande spikar för en tavla. Den patenterade Powerstrips®-tekniken gör att den går att ta bort utan att lämna spår. Ingenting är kvar utom en ren och hel yta. Den självhäftande spiken går att återanvända med en ny tesa® självhäftande remsa. Säker montering utan att skada, och du slipper krångel med hammare eller borr.
  Mer info
 • Packtejphållare, handdispenser, economy, Tesa
  Packtejphållare, handdispenser, economy, Tesa
  Packtejphållare med robust metallram. Används för säker och lätt förslutning och emballering av alla slags kartonger. Dispensern är lämplig för alla tejprullar med bredder upp till 50 mm.

  Dispensern har en justerbar rullbroms för anpassning av styrkan så att även tesa®-tejp med låg avrullningskraft är enkel och smidig att använda. Skärkanten skyddas av ett lock för att förhindra personskador. Placera tejphållaren på kartongen och dra den mot dig. Dispensern pressar tejpen nedåt på ett säkert sätt när den appliceras från rullen. Tejpen skärs sedan av med den tandade skärkanten när man lutar dispensern. Sedan pressar klaffen fast tejpen på kartongen.

  Levereras utan tejp.
  Mer info
 • Monteringstejp, powerbond ultra strong, Tesa
  Monteringstejp, powerbond ultra strong, Tesa
  En mycket stark dubbelhäftande tejp speciellt framtagen för att ge ett extra starkt och säkert grepp på fasta ytor som plattor, metall och de flesta plaster. Idealiskt för inom- och utomhusbruk. Ej UV-beständig. Skyddas mot direktkontakt med vatten.

  tesa Powerbond® Ultra Strong kan användas även om det finns mindre ojämnheter i ytan, eftersom skumtejpen kompenserar för detta.

  Idealisk för permanent montering av föremål som är upp till 10 mm tjocka med vikter på upp till 6 kg per objekt. Under optimala förhållanden bär tejpen 10 kg per 10 cm tejp.
  Mer info
 • Efterlysande stripe GlowLite, Systemtext
  Efterlysande stripe GlowLite, Systemtext
  Efterlysande markering kompletterar övrig utrymningsskyltning genom att tydliggöra utrymningsvägar. Självhäftande, efterlysande tejp för enkelt montage på de flesta underlag. GlowLite™ är ett material som efterlyser i vitt upp till 2 timmar.
  Mer info
 • Vävtejp, för ventilationsrör, Flexit
  Vävtejp, för ventilationsrör, Flexit
  Kraftig vävtejp för lindning av ventilationsrör.
  Temperaturområde: -50/+70°C
  Mer info
 • Maskeringstejp precision mask, utomhus, Tesa
  Maskeringstejp precision mask, utomhus, Tesa
  Målartejpen tesa® Professional Precision Mask® outdoor är en maskeringstejp i premiumklass för professionella och utmanande målningsarbeten utomhus. Tejpen består av en särskilt slitstark och platt washi-specialbas utrustad med en UV-beständig bindemedelsmassa i naturgummi. Eftersom grundmaterialet har impregnerats kan målartejpen användas utomhus i upp till 26 veckor, även på något grova ytor. Tejpen möjliggör exakta, skarpa och rena färgkanter. Den högkvalitativa målartejpen är lättanvänd och kan rivas av för hand och tas bort från ytan utan att lämna kvar rester, även efter flera veckor. Flera färglager kan appliceras i en enda process, vilket sparar professionella målare både tid och pengar. Dessutom är den kompatibel med alla kommersiellt tillgängliga färger, lacker och glansmedel och kan även användas för lätta gipsarbeten.
  Mer info
 • Vävtejp stark, Tesa
  Vävtejp stark, Tesa
  Stark självhäftande vävtejp (silvertejp) med en baksida av 27 maskors vävd PET/bomullstyg belagd med ett naturgummiklister. Tejpen har förträfflig vidhäftning även på ojämna och smutsiga underlag som t. ex. murverk och virke. Vattenavvisande och formbar. Vävtejpen tål värme upp till 95°C under 30 minuter. Kan rivas av för hand och kan lätt avlägsnas efter användning utan att lämna några rester. Lämplig för många olika användningsområden, exempelvis för försegling av rör och kanaler, förbindning av konstruktions- och skyddsfilm, förslutning av täckfolie, fixering och paketering.
  Mer info
 • Packtejp, Scotch, 3M
  Packtejp, Scotch, 3M
  Scotch packtejp är en polypropen-tejp (PP) med vattenbaserat akrylhäftämne. Den är tyst- och lättavrullad. Tål solljus. För förslutning av lätt gods, även returfiber.

  Häftämne med akryl är det bästa valet när gods utsätts för solljus eller för temperatursvängningar. Bra även vid användning i lokaler med lägre temperatur än rumstemperatur eller i fuktiga miljöer. Goda åldringsegenskaper.
  Mer info
 • Maskeringsfolie med integrerad maskeringstejp, inomhus, Tesa
  Maskeringsfolie med integrerad maskeringstejp, inomhus, Tesa
  tesa® Easy Cover premium-film är en målarmaskeringsfilm som kombinerar en transparent plastspillduk för maskering av stora områden med en integrerad maskeringstejp för enkel tillämpning. Den gör det enkelt att maskera färgkanter med hög precision samtidigt som den skyddar golvet och värdefulla möbler mot oavsiktliga färgstänk. Foliestrukturen hindrar färg från att rinna. För enkel applicering kommer maskeringsfilmen i en praktisk hållare utrustad med en integrerad skärare.
  Mer info
 • Maskeringstejp standard, inomhus, Tesa
  Maskeringstejp standard, inomhus, Tesa
  Universell pappersmaskeringstejp tesa® Professional Masking tape är en standardmässig maskeringstejp för enkla målningsarbeten inomhus. Den något kräppade maskeringstejpen består av en bindemedelsmassa i naturgummi och lämpar sig utmärkt för mindre krävande målningsarbeten (exempelvis i fråga om temperaturbeständighet). Den smidiga pappersmaskeringstejpen skapar noggranna ytor vid målningsarbeten. Tejpen kan rivas av för hand, är lätt att använda och kan enkelt tas bort inom tre dagar. Den är också bra att använda till fixering av maskeringsmaterial, försegling, paketering och markering.
  Mer info

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.