Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Light 4 Home belysningsserie

Light 4 Home

Light 4 Home är vår egen belysningsserie med armaturer för inom- och utomhusbruk. Alla armaturer är utvalda med fokus på god kvalitet och stilren design. Med en noga vald produktmix kan konsumenten välja bland traditionella och moderna belysningslösningar eller framtidsäkrade produkter med appstyrning. I konceptet finner du flera olika varianter av inomhusbelysning och utomhusbelysning för hemmet, trädgården och husfasaden. Dessutom finns energibesparande solcellsbelysningar som kompletterar sortimentet.

Utforska sortimentet

Använd våra webbsidor om Light 4 Home som ett verktyg när du pratar med kunden eller behöver få reda på mer information om konceptet och artiklarna som ingår. Klicka dig vidare nedan för att läsa mer om Light 4 Home inomhusbelysning och utomhusbelysning. Aktuell information om enskilda artiklar och uppdaterat sortiment hittar du alltid i webbutiken. Via webbutiken kan du enkelt beställa hem de artiklar du behöver.

Du som återförsäljare kan också skapa dig en god översikt av konceptet samt vilka fördelar det ger dig och till din slutkonsument genom vår digitala publikation.

Belysning Light 4 Home i webbutiken

Light 4 Home i webbutiken

Mer detaljerad information om produkterna och aktuellt sortiment hittar du alltid i webbutiken.

Genom att logga in kan du enkelt se ditt pris, lagerstatus och lägga din beställning.

Miljösmart med LED-ljuskälla

Vi vill göra det enkelt att välja klimatsmarta produkter för att kunna bidra till en hållbar framtid. LED är en miljövänlig, energisnål ljuskälla med lång livslängd som ger ett effektivt ljus.

 

Ett flertal av armaturerna i Light 4 Home-sortimentet kommer med utbytbar eller inbyggd LED-ljuskälla. Där ljuskälla inte ingår, välj gärna en LED-variant

 

Armaturer som har inbyggd ljuskälla, eller integrerad LED som det också kallas, har anpassat ljus för lampan. Armaturen blir oftast lite mindre och smidigare när det inte behöver finnas plats för sockel, och de är vanligtvis lättare att montera.

Tydligt och tilltalande sortiment

Förpackningarna inom Light 4 Home är tydligt uppmärkta med färgsättning och symbol för varje användningsområde. Varje segment kan därför enkelt grupperas i butikshyllan. Varje armatur har enkla och tydliga egenskapssymboler så att det blir lätt för konsumenten att hitta rätt. 

 

För dig som driver webbhandel finns all information som illustreras med symboler självklart även i text så att du kan presentera det för dina kunder.

 

Vi kan erbjuda färdiga förslag på butikslösningar och demodisplayer med armaturer för visning i din butik.

 

Inom Light 4 Home har vi armaturer inom segmenten Indoor, Facade, Garden och Solar.

Light 4 Home, armaturer för inomhusbelysning och utomhusbelysning

Konceptet Light 4 Home ger dig goda förutsättningar för att skapa god lönsamhet i affären. Med konceptet kan du erbjuda kunden ett brett urval av produkter som är energibesparande och håller över tid. Vi erbjuder ett välpaketerat koncept med ett stort urval belysningsprodukter som tillgodoser den medvetna konsumentens behov. I konceptet Light 4 Home finns det armaturer för inomhusbruk och för utomhusbruk. Vi erbjuder inomhusbelysning, fasadbelysning, trädgårdsbelysning samt solcellsbelysning. Vi kallar segmenten Indoor, Facade, Garden och Solar.

Belysning Light 4 Home

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript