Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Förlänga och förgrena inomhus

Förlänga och förgrena inomhus - optimerat sortiment

Färre varianter gör det lättare för kunden att välja rätt produkt. Produkterna med varumärke Gelia får dessutom ny förpackningstyp för att bidra till minskad plastförbrukning. Förutom att det är bra för miljön så kommer det också bli lättare för kunderna i din butik att uppleva produkten. Trots att vi har minskat antalet artiklar kan kunden fortfarande hitta produkten som täcker behovet som finns. För dig i butiken betyder det att du frigör yta och kan ta in produkter som tilltalar medvetna konsumenter som gillar innovativa eller designade produkter. 

Färre artiklar täcker kundbehovet

Antalet artikelnummer totalt inom segmentet är nu färre, men vi kan fortfarande erbjuda varianter och längder som täcker in basbehovet hos dina kunder när det gäller produkter inom förlänga och förgrena inomhus.

Nya förpackningar för varumärke Gelia

Med en delvis annan förpackningstyp kommer vi att minska plastförbrukningen. De tidigare förpackningarna kommer att fasas ut. I urvalet nedan visas artiklar som har de nya förpackningarna. Filtrera på varumärke Gelia.

Planogram

Färdiga planogram finns för rena bassortiment, eller bassortiment kombinerade med premiumprodukter som tilltalar konsumenter som gillar innovativa och designade produkter. Se planogram under Mina sidor.

Välj underkategori

Visar 1 till 20 av 45

Sortera

 • Grenpropp, jordad
  Grenpropp, jordad
  Jordad förgreningskontakt för anslutning av jordade stickproppar eller europastickproppar. Används när vägguttagets uttag inte räcker till. Grenproppen används i jordade uttag.

  Bulk artiklar - Grenproppar som säljs i bulk är endast försedda med etikett och är ej avsedda att hängas på spjut. Vid köp av förvalt antal levereras artiklarna i en stapelbar och säljande butiksdisplay för flexibel placering. Artiklarna säljs styckvis till slutkonsument.
  Mer info
 • Grenuttag, jordat, med brytare
  Grenuttag, jordat, med brytare
  Jordat grenuttag med snedställda uttag och 2-polig brytare. För inomhusbruk. Grenuttagets vinklade stickpropp gör att den inte sticker ut så mycket från vägguttaget, vilket är bra om grenuttaget kopplas in i vägguttag som finns bakom möbler. Stickproppen tas enkelt ut ur uttaget med hjälp av en greppvänlig böjbar ögla. För att spara energi när grenuttagets inkopplade enheter inte används finns en strömbrytare som enkelt bryter strömmen till hela grenuttaget. En lampa i brytaren lyser när strömmen är på.
  Kabel: H05VV-F.

  Bulk artiklar - Grenuttag som säljs i bulk är endast försedda med etikett och är ej avsedda att hängas på spjut. Vid köp av förvalt antal levereras artiklarna i en stapelbar och säljande butiksdisplay för flexibel placering. Artiklarna säljs styckvis till slutkonsument.
  Mer info
 • Skarvsladd, jordad
  Skarvsladd, jordad
  Jordad förlängningskabel för inomhusbruk. Både stickpropp och uttag är jordade.
  Skarvsladdar för inomhusbruk är avsedda att använda i torra miljöer. Behöver du en förlängningskabel i en fuktig miljö inomhus, välj då hellre en förlängningskabel avsedd för utomhusbruk.
  En förlängningskabel som är kopplad i ett uttag inomhus ska inte dras ut för att använda utomhus.
  Kabel: H05VV-F.
  Mer info
 • Grenuttag, jordat
  Grenuttag, jordat
  Jordat grenuttag med snedställda uttag, för inomhusbruk. Grenuttagets vinklade stickpropp gör att den inte sticker ut så mycket från vägguttaget, vilket är bra om grenuttaget kopplas in i vägguttag som finns bakom möbler. Stickproppen tas enkelt ut ur uttaget med hjälp av en greppvänlig böjbar ögla.
  Kabel: H05VV-F.

  Bulk artiklar - Grenuttag som säljs i bulk är endast försedda med etikett och är ej avsedda att hängas på spjut. Vid köp av förvalt antal levereras artiklarna i en stapelbar och säljande butiksdisplay för flexibel placering. Artiklarna säljs styckvis till slutkonsument.
  Mer info
 • Skarvsladd, europa
  Skarvsladd, europa
  Förlängningskabel för inomhusbruk med europastickpropp och europauttag.
  Skarvsladdar för inomhusbruk är avsedda att använda i torra miljöer. Behöver du en förlängningskabel i en fuktig miljö inomhus, välj då hellre en förlängningskabel avsedd för utomhusbruk.
  En förlängningskabel som är kopplad i ett uttag inomhus ska inte dras ut för att använda utomhus.
  Kabel: H05VVH2-F.
  Mer info
 • Grenpropp, europa
  Grenpropp, europa
  Förgreningskontakt för anslutning av europastickproppar, flata stickproppar. Används när vägguttagets uttag inte räcker till. Grenproppen kan användas i både jordade och ojordade uttag.
  Mer info
 • Grenuttag, europa, Euroslim
  Grenuttag, europa, Euroslim
  Patenterat grenuttag för europastickproppar. Grenuttaget och grenuttagets stickpropp har anpassade mått för att passa bland annat bakom bokhyllan. Stickproppen är lika hög som brunnen i ett vägguttag är djup, vilket gör att stickproppen inte tar någon plats bakom bokhyllan. Stickproppen tas enkelt ut ur uttaget med hjälp av en greppvänlig böjbar ögla. För användning inomhus.
  Kabel: H05VVH2-F.
  Mer info
 • Grenuttag, kombi, jordad + europa, med brytare
  Grenuttag, kombi, jordad + europa, med brytare
  Ett kombinerat grenuttag med snedställda jordade uttag och uttag för europastickproppar. Med 2-polig brytare. Grenuttagets vinklade stickpropp gör att den inte sticker ut så mycket från vägguttaget, vilket är bra om grenuttaget kopplas in i vägguttag som finns bakom möbler. Stickproppen tas enkelt ut ur uttaget med hjälp av en greppvänlig böjbar ögla. För att spara energi när grenuttagets inkopplade enheter inte används finns en strömbrytare som enkelt bryter strömmen till hela grenuttaget. En lampa i brytaren lyser när strömmen är på. För användning inomhus.
  Kabel: H05VV-F.
  Mer info
 • Kabelvinda, jordad, stående, med handtag
  Kabelvinda, jordad, stående, med handtag
  Stående kabevinda med bärhandtag. Stabil vinda i plast avsedd för inomhusbruk. Kabelvindan är försedd med termosäkring som bryter strömmen vid överhettning. Vevknoppen på kabelvindan gör det enkelt att rulla tillbaka kabeln. Max belastningsförmåga som anges på artikeln avser helt inrullad respektive helt utrullad kabel.
  Mer info
 • Grenpropp, europa, Euroslim
  Grenpropp, europa, Euroslim
  Unik förgreningskontakt för anslutning av europastickproppar, flata stickproppar. Grenproppen är utformad för att ta så lite plats som möjligt ut från väggen, vilket gör den optimal att använda bakom möbler, som exempelvis bokhyllor eller sidoskåp. Stickproppen är lika hög som brunnen i ett vägguttag är djup, vilket gör att stickproppen inte tar någon extra plats ut från vägguttaget. Stickproppen tas enkelt ut ur uttaget med hjälp av en greppvänlig böjbar ögla.

  Från stickproppen går två "vingar" ut med ett europauttag upp respektive ned på varje sida. Utformningen gör att förgreningen kan slimmas mot väggen och ta minimalt med plats bakom möbler. Används när det jordade vägguttagets uttag inte räcker till, eller om du bara vill ha en slimmad anslutning för europastickproppar bakom möbler. Grenproppen kan användas i både jordade och ojordade uttag.
  Mer info
 • Grenuttag, ojordat
  Grenuttag, ojordat
  Grenuttag för anslutning av ojordade stickproppar. För inomhusbruk. Uttaget har en rund ojordad stickpropp som endast passar i ojordade vägguttag. Ojordade uttag är vanligast i lite äldre bostäder.
  Kabel: H05VV-F.
  Mer info
 • Grenpropp, kombi, jordad + europa, med brytare
  Grenpropp, kombi, jordad + europa, med brytare
  Förgreningskontakt med brytare, för kombinerad anslutning av jordad stickpropp och europastickproppar. Används när vägguttagets uttag inte räcker till. Grenproppens utformning är gjord så att när den används i ett 2-vägs vägguttag blir det andra uttaget inte övertäckt och kan därför fortsatt användas. Grenproppen kan användas i både jordade och ojordade uttag. För att spara energi när grenproppens inkopplade enheter inte används finns en strömbrytare som enkelt bryter strömmen till hela grenproppen. En lampa i brytaren lyser när strömmen är på.
  Mer info
 • Kabelrulle, jordad, stående, med handtag
  Kabelrulle, jordad, stående, med handtag
  Stående kabelrulle med bärhandtag. Liten och smidig vinda avsedd för inomhusbruk. Kabelrullen är försedd med termosäkring som bryter strömmen om kabelrullen överhettas. Vevknoppen på kabelrullen gör det enkel att rulla tillbaka kabeln. Vinklad stickpropp. Max belastningsförmåga som anges på artikeln avser helt inrullad respektive helt utrullad kabel.
  Mer info
 • Grenpropp, kombi, jordad + europa
  Grenpropp, kombi, jordad + europa
  Förgreningskontakt för kombinerad anslutning av jordad stickpropp och europastickproppar. Används när vägguttagets uttag inte räcker till. Grenproppens utformning är "rättvänd", det vill säga att när den används i ett 2-vägs vägguttag blir det andra uttaget inte övertäckt och kan därför fortsatt användas. Grenproppen kan användas i både jordade och ojordade uttag.
  Mer info
 • Kabelrulle, jordad, liggande
  Kabelrulle, jordad, liggande
  Liggande kabelrulle för inomhusbruk. Kabelrullen är försedd med termosäkring som bryter strömmen om kabelrullen överhettas. Greppvänlig rulle och en vevknopp gör det enkel att rulla in kabeln. På baksidan finns två hål som gör att kabelrullen kan hängas på väggen. Max belastningsförmåga som anges på artikeln avser helt inrullad respektive helt utrullad kabel.
  Mer info
 • Skarvsladd, ojordad
  Skarvsladd, ojordad
  Ojordad förlängningskabel för inomhusbruk. Både stickpropp och uttag är ojordade. Passar endast i ojordade vägguttag som är vanligast i lite äldre bostäder.
  Kabel: H05VVH2-F.
  Mer info
 • Grenpropp, ojordad
  Grenpropp, ojordad
  Förgreningskontakt för anslutning av ojordade stickproppar. Används när vägguttagets uttag inte räcker till. Grenproppen har en rund ojordad stickpropp som endast passar i ojordade uttag. Ojordade vägguttag är vanligast i lite äldre bostäder.
  Mer info
 • Kabelvinda, garagevinda, jordad, för väggmontage
  Kabelvinda, garagevinda, jordad, för väggmontage
  Kabelvinda för väggmontage med förlängningskabel, jordad stickpropp och jordat uttag. Kabelupprullaren som hängs på en krok eller monteras fast på väggen är en perfekt garagevinda. 2 meter kabel leder fram till vindan, och sedan finns 10 meter på vindan att rulla ut. Vindan är vridbar i sitt fäste. Undvik att ha förlängningskablar liggandes på golvet som blir en snubbelrisk. Med kabelvindan monterad på väggen kan du enkelt dra ut så mycket kabel du behöver. Efter användning rullas kabeln smidigt tillbaka in i vindan med automatisk återupprullning. Kabelvindan passar bra att använda i garage, förråd eller liknande. Avsedd för inomhusbruk. Max belastningsförmåga som anges på artikeln avser helt inrullad respektive helt utrullad kabel.
  Mer info
 • Kabelbox, kabelgömma för kabel och grenuttag
  Kabelbox, kabelgömma för kabel och grenuttag
  Kabelbox med lock som gömmer sladdar, grenuttag med inkopplade enheter på ett snyggt och säkert sätt. Kabelgömman har hål på båda kortsidorna för att enkelt kunna föra kablar in och ut ur boxen, och i botten finns ventilationshål så att det inte blir för varmt inne i boxen. Boxens storlek gör att det också finns utrymme för långa sladdar och adaptrar. Via hålen på kortsidorna kan du lätt komma åt att slå på eller av brytare på grenuttag utan att behöva öppna locket.

  Kabelgömman levereras ihopfälld vilket gör att den tar mindre plats vid transport och lagring. (Ihopfällt mått är L: 350 mm B: 150 mm H: 50 mm.) När boxen ska användas fälls den upp med ett enkelt handrepp. Kabelboxens design gör att den passar bra in i inredningen både hemma och på kontoret. Med alla kablar snyggt dolda får du ett stilrenare intryck, och det blir också lättare att städa. Den passar perfekt på eller under skrivbordet, bredvid datorn, vid tv:n eller där du har behov.
  Mer info
 • Grenuttag, kub, kombi, jordat + USB A, PowerCube Extended
  Grenuttag, kub, kombi, jordat + USB A, PowerCube Extended
  Kompakt grenuttag i snygg design som kan placeras där man önskar det med hjälp av den medföljande självhäftande dockningsstationen t ex på väggen, skrivbordet eller på bordets undersida. Grenuttagets smarta utformning gör att stickpropparna inte är i vägen för varandra. Dessutom finns 2 st USB A uttag för laddning av USB-kompatibla enheter som exempelvis mobiltelefoner, surfplattor, aktivitetsklockor och kameror. Varje USB-uttag har laddspänning på 5V DC och ger 2.1 A (max 2.1 A/port). Kabeln har flyttbar kabelklämma för upphängning av kabeln. Flera PowerCube kan kopplas samman så att man på ett snyggt och smidigt sätt kan få tillgång till fler uttag.
  Mer info
Visar 20 av 45

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript