Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

E-mobility

Framtiden har parkerat hos Gelia för att möta nutiden och konsumentens behov! E-mobility är en serie produkter som ligger i framkant inom ett snabbt växande område. Produktområdet tillgodoser efterfrågan på laddboxar för husägaren eller bostadsrättsföreningen, samt laddkablar som varje elbilsägare behöver - nu och i framtiden.  
 
Sortimentet innehåller smarta och hållbara produkter som är lönsamma för dig som återförsäljare och prisvärda för konsumenten. 

Elbilar är framtiden

Antalet laddbara fordon ökar i snabb takt och ger därmed en ökad efterfrågan på tillbehör. E-mobility är ett sortiment för framtiden med produkter som hjälper din butik att ligga i framkant!

Visste du att...

År 2019 fanns det 1,3 miljoner elbilar i Europa - till år 2030 förväntas den siffran nå 44 miljoner. Det betyder att 97% av elbilarna som kommer att finnas 2030 ännu inte har sålts.

Amptec - vår egen serie med laddkablar

Kvalitativa kablar för elbilsladdning är ett bra sätt att starta igång produktområdet E-mobility i din butik. Starka, tåliga och flexibla laddkablar från Amptec kommer inte att göra dig besviken.

Gelia erbjuder produkter inom området E-mobility

Vi på Gelia vill ge dig möjlighet att skapa värde för din slutkund med ett sortiment av produkter som är aktuella nu och i framtiden.

 

Du som återförsäljare får ett lönsamt sortiment som hjälper din butik att ligga i framkant och tillgodose efterfrågan hos din kund när det gäller produkter inom elbilsladdning.

 

Vår egen serie med laddkablar, Amptec, är ergonomiska, kvalitativa kablar som är flexibla även vid låga temperaturer. Väggboxar för elbilsladdning har vi både med och utan kabel från ledande varumärken som Garo och Besen. Hållbara produkter med smarta inbyggda funktioner hjälper till att öka säkerheten i laddningsprocessen.

 

Var rädd om dig själv och din bil.

E-mobility, produkter för elbilsladdning

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript