Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Butikslösningar

Butiker ser olika ut och har olika mycket utrymme. För att ge dig de bästa förutsättningarna att exponera produkterna för dina kunder i butiken hjälper vi gärna till med förslag. Vi har flera färdiga förslag på butiksexponeringar med produkter och produktområden för olika butiksstorlekar. Med färdiga butikslösningar kan du enkelt komma i gång med nya områden, förbättra befintliga, och skapa merförsäljning i din butik.

Planogram

C2H-butikslosningar-834x564.jpgPå Gelia använder vi oss av space management, ett datorsystem där vi i 3D-miljö bygger butiksinteriörer och sortimentskoncept. Med hjälp av ett planogram, eller space som vi också kallar det, kan du enkelt beställa hem och bygga upp motsvarande sortiment i din butik.

Vi jobbar med att ta fram lösningar med produktmix som passar både för olika kundbehov och för små och stora butiker. Därför finns flera planogram i olika versioner. Bygg upp hela konceptet, eller delar av det, i din butiksinredning och skapa ett inbjudande intryck för kunden. Välj det som passar dig och din butik bäst, eller gör dina egna anpassningar.

Under Mina sidor kan du se ett urval av våra planogram.

Worklight_frp_3d_396x300.gif

Förpackningar

När vi tar fram egna koncept jobbar vi mycket med förpackningsdesignen, för att optimera och harmonisera sortimentet. Vi vill också att du ska kunna vara flexibel när du exponerar produkterna i din butik.

Tilltalande design, informativa förpackningar med symboler, och en enhetlig storlek där det är möjligt, bidrar till att kunden får en tydlig översikt över sortimentet. I butikshyllan skapas en effektfull exponering som ger ett säljande intryck i din butik.

Demodisplay

C2H-demo-display-834x564.jpgNågra av våra butikslösningar innehåller en demodisplay där utvalda produkter exponeras i sin helhet och gör det möjligt för konsumenten att tydligt se och känna på produkten.

Ibland har vi av praktiska anledningar valt ut och monterat vad som ska ingå i displayen.
I andra fall kan vi vara flexibla och då kan du själv välja vilka produkter du vill beställa och visa i displayen.

 

 
Säljställ - färdiga säljlösningar

WorklightRope_200x300.jpgEtt effektivt sätt att skapa lönsam merförsäljning är att samla produkter i ett ställ. Du får en flexibel lösning som ger dig möjligheten att exponera produkter på en begränsad yta i din butik. Fånga dina kunders uppmärksamhet på ett tilltalande sätt med optimal produktexponering för kampanjprodukter. Med ett ställ kan du också maximera varumärkets närvaro i butiken.

För att bättra på din merförsäljning vid kassan har vi ett antal produkter som levereras tillsammans med bordsdisplay, diskställ. En enkel och snygg exponering som hjälper till med din försäljning.

De flesta ställ vi har levereras kompletta med produkter som är utvalda för att optimera din försäljning. Det finns även ett antal tomma ställ där du själv väljer vilka produkter du vill beställa och exponera.

Se våra säljställ här i webbutiken.

För dig med egen e-handel

E-handel_834x564.jpgDu som driver en e-handel ska självklart ha tillgång till material som gör det enkelt för dig att nå ut med produkterna till dina kunder. Vid behov kan vi hjälpa till med produktrelaterade texter, data och bilder som du kan berika din webbutik med.

På utvalda produkter kan vi ge dig tillgång till manualer och miljöbilder så att din kund kan få en bättre känsla för produkten redan i din webbutik. 

Kontakta oss för att få tillgång det material du behöver.

Merförsäljning

Vi kombinerar produkter från ledande varumärken med våra egna. På så sätt kan både vi och du alltid erbjuda ett starkt och heltäckande koncept inom de produktområden vi jobbar med.

Genom att bygga upp koncept efter våra planogram eller beställa säljställ som enkelt kan exponeras i din butik får du mer tid att fokusera på dina kunder.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript