Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Light 4 Home inomhusbelysning

Inomhusbelysning Light 4 Home

I Light 4 Home-serien finns ett stort urval av inomhusarmaturer som tillgodoser den medvetna konsumentens behov. Med en noga vald produktmix kan du välja bland traditionella och moderna belysningslösningar eller framtidsäkrade produkter med appstyrning. Alla armaturer är utvalda med fokus på god kvalitet och stilren design.  I serien hittar du takarmaturer, bänkbelysning, spotlights, downlights och dekorationsbelysning som hjälper till att framhäva detaljer. Låt olika typer av ljus ta mer plats och förstärka ditt hem. Belysning behöver inte bara vara praktisk, utan du kan också skapa stämning med olika typer av belysning. Med riktat ljus, accentbelysning och flera ljuspunkter kan du skapa din egen personliga stil och härlig stämning. 

Lönsamma produkter

Konceptet Light 4 Home ger dig goda förutsättningar för att skapa lönsamhet i affären. Kunden kan välja från ett brett urval av produkter som är energieffektiva och håller över tid. Hela konceptet har armaturer för inom- och utomhusbruk.

Inomhusbelysning för alla

Belysning är en viktig del för att skapa den rätta känslan i ett hem. Olika rum har olika funktion och man bör därför ta hänsyn till ändamålet för rummet. Allmänbelysning är bra vid exempelvis städning, men att sedan ha möjligheten att dimma ner hjälper till att skapa stämning och ökar mysfaktorn i ditt hem. I Light 4 Home inomhusbelysning finns något för alla smaker och ändamål, och du hittar belysning till de flesta rummen i hemmet. 

Light 4 Home Indoor - inomhusbelysning

Inomhusbelysning - Light 4 Indoor

Låt belysningen lysa upp ditt hem, skapa stämning och ta plats. I serien Light 4 Indoor finns både funktions- och stämningsbelysning. Välj mellan takarmaturer, bänkbelysning, spotlights, downlights och dekorationsbelysning.

Light 4 Home väggarmatur med LED

Miljösmart med LED

Vi vill göra det enkelt att välja klimatsmarta produkter för att kunna bidra till en hållbar framtid. LED är en miljövänlig, energisnål ljuskälla med lång livslängd som ger ett effektivt ljus. Ett flertal av armaturerna i Light 4 Home-sortimentet kommer med utbytbar eller inbyggd LED-ljuskälla. Där ljuskälla inte ingår, välj gärna en LED-variant.

Styr belysning Light 4 Home med en app

Appstyrda armaturer

Inom Light 4 Home finns i dagsläget ett fåtal armaturer som kan appstyras. Smarta produkter är ett område som växer och här vill vi självklart vara med och utveckla fler produkter. Anslut via ditt WiFi-nätverk i hemmet med hjälp av en app som du installerar i din smartphone. Genom appen eller via röststyrning kan du enkelt tända och släcka LED-panelen, välja mellan olika färgtemperaturer och dimra för rätt stämning. Ställ in tider du vill att belysningen ska tändas eller släckas. Med strömkabeln kan du dimra LED-list Fejan.

 

I webbutiken kan du läsa mer och beställa LED-panel Vindö och Strömkabel WiFi Fejan.

 
 

Light 4 Home, produkterna i webbutiken

I vår webbutik finns mer beskrivningar om varje armatur och teknisk fakta som kan vara bra att veta. Här finns alltid aktuellt och uppdaterat sortiment. Som återförsäljare lägger du enkelt din beställning via webbutiken. Är du som privatperson intresserad av Light 4 Home-produkterna kontaktar du din närmaste återförsäljare för att handla.

Light 4 Home takarmaturer

Takarmaturer

Klassiska takarmaturer, plafonder och moderna LED-paneler.

Light 4 Home downlights

Downlights

Armaturer för infällnad i tak, hyllor, skåp, fönsternischer eller möbler.

Light 4 Home spotlights och skensystem

Spotlights och skensystem

Takbelysning och skensystem med spotlights för riktad belysning.

Light 4 Home bänkarmaturer

Bänkbelysning

Bänkbelysning med uttag passar bra att montera under skåp för att lysa upp din arbetsyta. 

Light 4 Home dekorationsbelysning inne

Dekorationsbelysning

LED-list som alternativ underskåpsbelysning och flexibla LED-lister för dekorationsbelysning i möbler. 

Light 4 Home i webbutiken

Light 4 Home - hela konceptet

Inom- och utomhusbelysning för hemmet, trädgården och husfasaden. Alltid aktuellt sortiment på webben.

Om Light 4 Home

Light 4 Home är vår egen armaturserie. Vi erbjuder ett koncept som är utformat efter slutkonsumentens behov både när det gäller design och funktion. Ett brett sortiment av produkter för inomhusmiljö som innehåller takarmaturer, bänkbelysning, spotlights, downlights och dekorationsbelysning. Produkterna är moderna, stilrena och energibesparande. Du hittar belysning till de flesta rummen i hemmet. Skapa praktisk och stämningsfull belysning med Light 4 Home.

I konceptet Light 4 Home finns också belysning för utomhusbruk för trädgård, husfasad och en serie med solcellsdrivna armaturer.

Belysning Light 4 Home

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.