Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Worklight

Rätt ljus gör jobbet lättare

Ett genomtänkt sortiment, där kvalitet och funktion är en central del, har varit grunden i vårt arbete med utvecklingen av våra arbetsbelysningar Worklight. Inom sortimentet kan vi erbjuda belysningsprodukter för både stora och små behov när det gäller rätt belysning på arbetsplatsen, och för alla typer av användare.

Worklight - belysning i tre steg

Arbetsbelysningen är indelad i tre steg för tydliggöra olika typer av belysning. Allt från att belysa stora ytor till små precisionsarbeten. Se till att din kund har belysning som täcker alla behov.

 • FULL Bländfri belysning till ett helt rum.
 • TARGET Riktad belysning som täcker en större yta.
 • FOCUS Belysning till mindre eller svåråtkomliga ytor, och för jobb som kräver hög precision.

Smarta detaljer och funktioner

Eluttag på baksidan, fästen för smidig kabelupprullning och uppladdningsbara varianter. Stabila stativ, lampor som är vinklingsbara i sina fästen för ökad flexibilitet i att kunna rikta ljuset dit det behövs.

Uppladdningsbar med magnet

Tålig, kompakt, uppladdningsbar arbetslampa med två ljuslägen. Dubbla, kraftiga magnetfästen, vinklingsbart stativ och vinklingsbar lampa gör att ljuset hamnar där du önskar. 

 

Dubbel LED-armatur med stativ

Robust arbetsbelysning med 2 LED-armaturer, och ett stabilt stativ som är enkelt att justera. Överdelen kan användas separat som golvmodell och lossas enkelt från teleskopstativet med snabbfäste.

LED-armatur med två ljusfärger

Växla mellan 4000 K för ett mjukare ljus och 6500 K vilket passar bra för exempelvis målningsarbeten. Välj ljusläge 100% eller 50%. Opal skärm förhindrar bländande ljus. Placera på golv eller komplettera med stativ.

Tilltalande grafik

Skapa en effektfull exponering i butiken samtidigt som kunden får en tydlig översikt över sortimentet med Worklight arbetsbelysningar.

 

På förpackningen visas produkten tydligt med bild. Produktens specifika fördelar och egenskaper samt belysningsgruppering kommuniceras också på förpackningen genom symboler och kortfattad text.

worklight förpackning

Flexibel placering

Med en smart förpackningsdesign får du informationen på flera sidor vilket ger dig möjligheter till en flexiblare placering på hyllan.

 

Förpackningarnas gemensamma bakgrund som symboliserar produktområdet, samt Gelias blå bård binder samman konceptet och skapar en visuellt tilltalande helhet i butiken.

 

Visar 1 till 27 av 27

Sortera

 • Arbetsbelysning LED med stativ, Gelia
  Arbetsbelysning LED med stativ, Gelia
  TARGET T20S är en liten och smidig LED-arbetsbelysning med inbyggt golvstativ. Arbetsbelysningen har ett ergonomiskt och greppvänligt bärhandtag som gör det enkelt att flytta med sig arbetslampan. LED-belysningens lamphus är vinklingsbart, vilket gör det enkelt att rikta ljuset. 1,5 m kabel H05RN-F 3G1.0 med jordad stickpropp ingår. Det stadiga stålstativet är utrustat med kabelhållare där kabeln kan rullas upp när arbetsbelysningen inte används. Skyddsklass IP65.
  Mer info
 • Strömkabel startkabel till LED-ljusslinga Worklight Rope
  Strömkabel startkabel till LED-ljusslinga Worklight Rope
  Strömkabel med omvandlare, 230 V, med plug-in anslutning till LED-slinga ROPE Worklight. Längd 1,5 meter. Omvandlaren är anpassad för maximalt 50 meter LED-slinga.
  Mer info
 • LED-slinga Worklight Rope
  LED-slinga Worklight Rope
  LED-slingorna Worklight Rope R3, R10 och R20 är en flexibel arbetsbelysning som passar utmärkt vid belysning av större utrymmen. LED-belysningen ger en jämn skuggfri belysning med kraftfullt vitt ljus. LED-slingorna kan användas som tillfällig belysning både vid inomhus- och utomhusbruk för att belysa byggarbetsplatser, korridorer, trappor, ställningar och hisschakt. Slingorna finns i flera olika längder och med hjälp av förinstallerade kopplingar kan slingan förlängas och kopplas ihop upp till 50 meter. Belysningen har en brinntid på 25 000 timmar. Startkabel ingår ej. Skyddsklass IP44.

  Använd LED-listen på ett korrekt sätt för att undvika skador som kan orsaka varmgång och kortslutning på slingan. LED-slingan får endast böjas med LED chipen vända utåt och inte ha mindre diameter än 130 mm. Se även till att inte dra för hårt eller vrida slingan vertikalt som kan orsaka skador på produkten. Använd endast med 220-240 V.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED, Globlampa, Gelia
  Arbetsbelysning LED, Globlampa, Gelia
  Den rundstrålande LED-globlampan FULL F32 ger ett bländfritt allmänljus som är perfekt för inomhusarbete där ett helt rum behöver belysas. Globlampan är tillverkad i plast-/kompositmaterial vilket gör den mycket slagtålig. Lampan är utrustad med integrerad krok för upphängning. Arbetsbelysningen kan även fästas på stativ eller ställas på golvet. Lampan har 2 stycken 230 V nätuttag med självstängande lock som förenklar strömtillförsel vid arbetet. 5 m lång H07RN-F-kabel 3G1,5 ingår. Livslängd 50 000 brinntimmar. Skyddsklass IP44.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED, två ljusfärger, Gelia
  Arbetsbelysning LED, två ljusfärger, Gelia
  TARGET T100S och T50S2C är kraftfull LED-arbetsbelysning med två ljuslägen, 100% och 50%. LED-armaturens ljusfärg går att växla mellan 4000 Kelvin och 6500 Kelvin. 6500 Kelvin liknar dagsljus och passar bra för målningsarbeten. 4000 Kelvin ger ett mjukare ljus som är lämplig som allmän belysning. Den opala skärmen minskar risken för bländande ljus.

  Arbetsbelysningen kan placeras direkt på golvet eller monteras på stativ. Vid montering på stativ fästs arbetslampan i underkant av lampan. Belysningen har ett greppvänligt handtag som gör den smidig att bära med sig. LED-lampans baksida är utrustad med 230 V jordade uttag.

  Arbetsbelysningen är tillverkad i nylon, PC och gummi. 3 meter kabel H07RN-F 3G1.5 med jordad stickpropp ingår. På arbetslampans baksida finns fästen för kabeluppsamling när arbetslampan inte används. Skyddsklass IP54.
  Mer info
 • Handlampa LED, batteri, Gelia
  Handlampa LED, batteri, Gelia
  FOCUS F18HF är en kombinerad handlampa och ficklampa med LED belysning. Arbetslampan har 30 stycken LED längs långsidan och ytterligare 7 stycken LED i ytterändan. Tack vare lampans magnet samt en vridbar upphängningskrok finns flera möjligheter att fästa lampan på rätt plats. LED-lampan är uppladdningsbar vilket gör den lämplig för utomhusarbete, men även för fritidsaktiviteter såsom camping och båtutflykter. 230 V- och 12 V-laddare ingår vid köp. Laddningstid cirka 4-6 timmar. Handlampa: 1,8 W, 180 lumen samt driftstid 4 timmar. Ficklampa: 0,42 W, 30 lumen samt driftstid 10 timmar. 230 V, 50 Hz nätadapter. Skyddsklass IP20.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED med stativ, Gelia
  Arbetsbelysning LED med stativ, Gelia
  TARGET T30S är en praktisk och smidig LED-arbetsbelysning med golvstativ. Arbetsbelysningen har ett ergonomiskt och greppvänligt bärhandtag som gör den enkel att bära med sig. LED-belysningens lamphus är vinklingsbart, vilket gör det enkelt att rikta ljuset. Stativet, som är tillverkat i stål, är utrustat med kabelhållare där kabeln kan rullas upp när arbetsbelysningen inte används. 2 meter kabel H05RN-F 3G1,5 med jordad stickpropp ingår. Skyddsklass IP65.
  Mer info
 • Pannlampa LED med sensor och magnet, uppladdningsbar, Gelia
  Pannlampa LED med sensor och magnet, uppladdningsbar, Gelia
  LED-pannlampan FOCUS F5HLS har en infraröd sensor som gör att lampan kan slås på och av utan att du rör lampan. Beröringsfritt sensorläge kan aktiveras vid behov. En justerbar och elastisk anti-slip rem gör att lampan sitter stabilt på huvudet. Lampan är inte vinklingsbar, men har lysdioder som lyser nedåt. Pannlampan har 5 totalt olika ljuslägen. På baksidan av LED-lampan finns en magnet. Lampan är avtagbar och kan fästas på magnetisk yta och användas separat som arbetslampa. Pannlampan har ett 1500 mAH li-ion batteri med en laddningstid på ca 4,5 timmar för en driftstid på ca 2,5 timmar. Batteriet laddas via USB-port med medföljande USB-kabel.
  Mer info
 • Strålkastare LED, Gelia
  Strålkastare LED, Gelia
  TARGET T30 samt T50 är slimmade LED-strålkastare med frostat glas som motverkar bländande ljus. Arbetsbelysningen har ett vinklingsbart fäste och kan monteras på vägg eller stativ. 0,5 m kabel H05RN-F 3G1.0 med jordad stickpropp ingår. Skyddsklass IP65.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED inkl teleskopstativ, Gelia
  Arbetsbelysning LED inkl teleskopstativ, Gelia
  TARGET T2X50AS är en robust och kraftfull LED-arbetsbelysning med teleskopstativ. Arbetsbelysningens två 50 Watts LED-strålkastare är vinklingsbara, vilket gör det enkelt att rikta ljuset. Stativet kan justeras mellan 0,95–2 meter. Den kraftiga konstruktionen tillsammans med gummerade fötter gör stativet stabilt även i fullt utdraget läge. Stativet är hopfällbart och tar liten plats vid förvaring och transport. LED-belysningens överdel kan enkelt tas loss från stativet med hjälp av ett snabbfäste. Belysningens överdel kan användas separat som golvstativ. 3 meter kabel H05RN-F 3G1 med jordad stickpropp ingår. Skyddsklass IP65.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED, batteri, Gelia
  Arbetsbelysning LED, batteri, Gelia
  TARGET T20SB är en tålig och kompakt LED-arbetslampa. Den batteridrivna LED-belysningen kan laddas via vägguttag 230 V eller bilens 12 V uttag med medföljande transformator. På lampans undersida finns dubbla kraftiga magnetfäste som gör att lampan fäster stadigt vid metallföremål. Det gummerade handtaget gör arbetsbelysningen greppvänlig och smidig att bära med sig. LED-belysningen har två ljuslägen, 100 % och 50 %. Arbetsbelysningen har både vinklingsbart stativ och vinklingsbart lamphus, vilket gör det enkelt att rikta ljuset. Ett USB uttag SV DC 1A på arbetslampan gör att du kan ladda upp andra produkter via lampan. Laddningstid 3,5/4 timmar. Drifttid 2,5/5 timmar. Skyddsklass IP44.
  Mer info
 • Fästclips till LED-slinga Worklight Rope
  Fästclips till LED-slinga Worklight Rope
  Fästclips till LED-slinga ROPE Worklight.
  Mer info
 • Ficklampa LED, 5 W, uppladdningsbar, Gelia
  Ficklampa LED, 5 W, uppladdningsbar, Gelia
  FOCUS F5R är en uppladdningsbar och smidig ficklampa med LED. Dess högkvalitativa aluminiumkonstruktion gör den mycket slagtålig. LED-lampan är utrustad med en fokuslins som gör att ljusets intensitet enkelt justeras genom att vrida i framkant på lampan. Ficklampan har tre ljuslägen: hel, halv och blinkande samt en ljuslängd på upp till 150 meter. Uppladdningstid 6–7 timmar. Drifttid 4 timmar/3 timmar (reducerad styrka/full styrka). Ficklampan laddas via USB-uttag. En kabel på 0,8 meter medföljer. Skyddsklass IPX4.
  Mer info
 • Stativ, teleskop, 1,1-2,5 m, Gelia
  Stativ, teleskop, 1,1-2,5 m, Gelia
  Det stabila stativet AS250 levereras med universalfäste c/c 85–155 mm, upp till M10, vilket gör att de flesta arbetsbelysningsarmaturer kan monteras på stativet. Dess kraftiga konstruktion gör stativet stabilt även i helt utdraget läge. Stativet är hopfällbart och tar liten plats vid förvaring och transport. Den pulverlackade ytan gör stativet tåligt över tid.
  Mer info
 • Ficklampa LED, 10 W, Gelia
  Ficklampa LED, 10 W, Gelia
  FOCUS F10 är en kraftfull och stöttålig ficklampa med LED. Dess högkvalitativ aluminiumkonstruktion gör den slagtålig och tål tuff behandling. LED-lampan är utrustad med en fokuslins som gör att ljusets intensitet enkelt justeras genom att vrida i framkant på lampan. Ficklampan har tre ljuslägen: hel, halv och blinkande samt en ljuslängd på upp till 200 meter. 2 stycken batterier C LR14 samt en handledsrem ingår vid köp. Drifttid 5 timmar/3 timmar (reducerad styrka/full styrka). Skyddsklass IPX4.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED inkl teleskopstativ, Gelia
  Arbetsbelysning LED inkl teleskopstativ, Gelia
  TARGET T30AS är en robust och kraftfull LED-arbetsbelysning med teleskopstativ. Arbetsbelysningen har en 30 Watts LED-strålkastare som är vinklingsbar, vilket gör det enkelt att rikta ljuset. Stativet kan justeras mellan 0,85–1,55 meter och dess plastbeklädda fötter gör stativet stabilt även i helt utdraget läge. Stativet är hopfällbart och tar liten plats vid förvaring och transport. 2 meter kabel H05RN-F 3G1 med jordad stickpropp ingår. Skyddsklass IP65.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED, batteridrift, exkl batteri, Gelia
  Arbetsbelysning LED, batteridrift, exkl batteri, Gelia
  Den batteridrivna LED-arbetsbelysningen TARGET Tool Battery Work Lamp är DC-driven (18-20V DC) och är kompatibel med Bosch 18V Li-ion batterier. Adapter till Makita ingår i paketet.
  Batterier köps separat.

  LED-lampan har 2 effektlägen 30-50 Watt och samt 2 ljusfärger 4000-6500 Kelvin att välja mellan. Arbetsbelysningen har ett ställbart fäste som kan användas som stativ vid golvplacering eller monteras på golvstativ. Arbetslampan är liten och smidig och kan lätt flyttas med tack vare bärhandtaget. Den opala skärmen minskar risken för bländande ljus.
  Mer info
 • Buntband till LED-slinga Worklight Rope
  Buntband till LED-slinga Worklight Rope
  Buntband anpassade för att fästa Worklight Rope LED-slingor. Buntbanden är öppningsbara och kan återanvändas. Förpackningen innehåller 10 buntband.
  Mer info
 • Arbetsbelysning LED med stativ, Gelia
  Arbetsbelysning LED med stativ, Gelia
  TARGET T50S är en praktisk och smidig LED-arbetsbelysning med golvstativ. Arbetsbelysningen har ett ergonomiskt och greppvänligt bärhandtag som gör den enkel att bära med sig. LED-belysningens lamphus är vinklingsbart, vilket gör det enkelt att rikta ljuset. Stativet, som är tillverkat i stål, är utrustat med kabelhållare där kabeln kan rullas upp när arbetsbelysningen inte används. På stativets baksida finns 2 stycken 230 V jordade uttag som kan användas för att förlänga strömtillförsel. 3 meter kabel H05RN-F 3G1,5 med jordad stickpropp ingår. Skyddsklass IP54.
  Mer info
 • LED-slinga Rope
  LED-slinga Rope
  LED-slingorna ROPE R3, R10 och R20 är en flexibel arbetsbelysning som passar utmärkt vid belysning av större utrymmen. LED-belysningen ger en jämn skuggfri belysning med kraftfullt vitt ljus. LED-slingorna kan användas som tillfällig belysning både vid inomhus- och utomhusbruk för att belysa byggarbetsplatser, korridorer, trappor, ställningar och hisschakt. Slingorna finns i flera olika längder och med hjälp av förinstallerade kopplingar kan slingan förlängas och kopplas ihop upp till 50 meter. Belysningen har en brinntid på 25 000 timmar. Startkabel ingår ej. Skyddsklass IP54.

  Använd LED-listen på ett korrekt sätt för att undvika skador som kan orsaka varmgång och kortslutning på slingan.
  LED-slingan får endast böjas med LED chipen vända utåt och inte ha mindre diameter än 130 mm. Se även till att inte dra för hårt eller vrida slingan vertikalt som kan orsaka skador på produkten.
  Viktigt att även bara användas med 220-240 V.
  Mer info
 • Strömkabel Y-förgrening till LED-ljusslinga Worklight Rope
  Strömkabel Y-förgrening till LED-ljusslinga Worklight Rope
  Med förgreningskabeln Worklight Rope Y finns möjligheten att förgrena LED-slingorna Rope för en flexibel och användarvänlig arbetsbelysning. Y-förgreningen gör det möjligt att koppla ihop slingor och rikta belysning i flera olika riktningar. Strömkabeln är 1 meter åt vardera förgrening. LED-slingor kopplas till Rope Y med hjälp av förinstallerade kopplingar. En LED-slinga kan kopplas ihop upp till 50 meter.

  Worklight Rope en flexibel arbetsbelysning som passar utmärkt vid belysning av större utrymmen. LED-belysningen ger en jämn skuggfri belysning med kraftfullt vitt ljus. LED-slingorna kan användas som tillfällig belysning både vid inomhus- och utomhusbruk för att belysa byggarbetsplatser, korridorer, trappor, ställningar och hisschakt. Slingorna finns i flera olika längder och har smarta tillbehör som ger en användarvänlig och flexibel belysningslösning.
  Mer info
 • Strålkastare LED, Gelia
  Strålkastare LED, Gelia
  TARGET T100 är en mycket kraftfull arbetsbelysning med integrerad LED-ljuskälla. LED-strålkastaren kan placeras direkt på golvet eller monteras på vägg eller på mast. Det vinklingsbara fästet gör det enkelt att rikta ljuset. Det kraftfulla ljuset gör strålkastaren lämplig att använda för belysning av större ytor, såsom gårdsplaner eller fasader. 0,5 meter kabel H05RN-F 3G1 med jordad stickpropp ingår. Den höga skyddsklass IP65 innebär att belysningen är dammtät och spolsäker.
  Mer info
 • Strålkastare LED, Gelia
  Strålkastare LED, Gelia
  TARGET T240 är en mycket kraftfull arbetsbelysning med integrerad LED-ljuskälla. LED-strålkastaren kan placeras direkt på golvet eller monteras på vägg eller på mast. Det vinklingsbara fästet gör det enkelt att rikta ljuset. Det kraftfulla ljuset gör strålkastaren lämplig att använda för belysning av större ytor, såsom gårdsplaner eller fasader. 1 meter kabel H05RN-F 3G1.0 med jordad stickpropp ingår. Den höga skyddsklass IP65 innebär att belysningen är dammtät och spolsäker.
  Mer info
 • Förlängningskabel till LED-ljusslinga Worklight Rope
  Förlängningskabel till LED-ljusslinga Worklight Rope
  Förlängningskabel 0,9 meter till Worklight Rope LED-slingor. Förlängningskabeln kopplas enkelt till LED-ljusslinga med hjälp av förinstallerade kopplingar.
  Mer info
 • Golvdisplay LED-slingor Worklight Rope, komplett, Gelia
  Golvdisplay LED-slingor Worklight Rope, komplett, Gelia
  Snyggt golvställ fyllt med våra populära ledslingor Worklight Rope. En flexibel LED-belysning med kraftfullt vitt ljus för tillfällig arbetsbelysning. Perfekt som allmänbelysning för byggarbetsplatser, ställningar, korridorer och trapphus. Ger ett jämnt skuggfritt ljus. Med hjälp av olika längder och förinstallerade kopplingar kan slingan förlängas upp till 50 meter.

  Stället levereras inklusive startkablar och slingor i 3 längder: 3 m, 10 m och 20 m.
  Mer info
 • Nödljusbatteri till LED-slinga Worklight Rope
  Nödljusbatteri till LED-slinga Worklight Rope
  Nödljusbatteri till Worklight Rope LED-slingor. Det inbyggda uppladdningsbara Lithium-ion batteriet på 6000 mAh kan användas till LED-slingor sammankopplade upp till 50 meter. Ljuskapaciteten är 100% när den används till en 3 meter lång LED-slinga, 50% vid 10 meter, 25% vid 20 meter och 10% vid 50 meter. Uppladdningstiden för fulladdat batteri är 24 timmar. Batteritiden är 1 timma vid fulladdat batteri. Nödljusbatteriet säkerställer att belysningen fungerar vid nödsituationer såsom strömavbrott eller vid tillfälligt arbete utan tillgång till ström. Nödljusbatteriet kan användas under laddning och indikerar tydligt när laddning pågår och avslutas.

  Worklight Rope en flexibel arbetsbelysning som passar utmärkt vid belysning av större utrymmen. LED-belysningen ger en jämn skuggfri belysning med kraftfullt vitt ljus. LED-slingorna kan användas som tillfällig belysning både vid inomhus- och utomhusbruk för att belysa byggarbetsplatser, korridorer, trappor, ställningar och hisschakt. Slingorna finns i flera olika längder och har smarta tillbehör som ger en användarvänlig och flexibel belysningslösning.
  Mer info
 • LED-slingor Worklight Rope, påfyllnad till golvdisplay
  LED-slingor Worklight Rope, påfyllnad till golvdisplay
  Beställ en komplett påfyllnad till golvdisplay LED-slingor Worklight Rope. Påfyllningssatsen innehåller startkablar och slingor i 3 längder: 3 m, 10 m och 20 m.

  Worklight Rope är en flexibel LED-belysning med kraftfullt vitt ljus för tillfällig arbetsbelysning. Perfekt som allmänbelysning för byggarbetsplatser, ställningar, koridorer och trapphus. Ger ett jämnt skuggfritt ljus Med hjälp av olika längder och förinstallerade kopplingar kan slingan förlängas upp till 50 meter.
  Mer info
Visar 27 av 27

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript