Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Man tittar på utomhusbelysning Light 4 Home i butiken

Light 4 Home i din butik

Konceptet Light 4 Home är uppdelat i fyra segment - Indoor, Garden, Facade och Solar. Användningsområdet framgår tydligt på förpackningen med en ikon och det hålls samman med en färgsättning som gör det snyggt och enhetligt på butikshyllan. Förpackningen för varje enskild artikel har produktbild och ikoner för armaturens egenskaper för att det ska vara enkelt för konsumenten att jämföra och välja rätt produkt.

Symboler_frp_834x564.jpgFlexibel placering

Vi vet att butikutrymmet ibland kan begränsa möjligheterna att exponera produkter på bästa sätt. Vi har därför designat förpackningarna för att ge dig möjligheter till en flexiblare placering på hyllan, samtidigt som du fortfarande ger kunden de bästa förutsättningarna för att hitta rätt produkt. 

Symboler på förpackningen

På förpackningen återfinns information i form av symboler som är enkla att ta till sig och är lätt att jämföra med andra produkter i sortimentet.
Här kan du se symbolerna som används för Light 4 Home.

Flexibla och informativa förpackningar i Light 4 Home-sortimentet

Light 4 Home i din e-handel

Light 4 Home i din webbutik

Vi ser även till att du som driver en e-handel har tillgång till material som gör det enkelt för dig att nå ut med produkterna till dina kunder. Vi ger dig självklart tillgång till produktrelaterade texter, data och bilder som du kan berika din webbutik med.

På utvalda produkter kan vi ge dig tillgång till manualer och miljöbilder så att din kund kan få en bättre känsla för produkten redan i din webbutik. I sortimentet Light 4 Home finns det produkter som omfattas av krav på energimärkning (EPREL). Här ser vi givetvis till att du får tillgång till de märkningar du behöver.

Varmt välkommen att kontakta oss för det material du behöver!

 

Light 4 Home i din butik

I Konceptet Light 4 Home finns det planogram för inom- respektive utomhusbelysning. Du kan välja mellan både för låg och hög inredning. Här finns flera olika storlekar på space med genomtänkta och färdiga lösningar till din butik, självklart skräddarsyr vi också space efter just din butiks behov. Du som har en begränsad yta i butiken kan till exempel välja ett mindre space där vi paketerat en noga genomtänkt produktmix tillsammans med storsäljarna för att optimera försäljningen i din butik. Armaturer inom varje användningsområde är grupperade med färg och symbol som gör att det blir enhetligt i butikshyllan.

Light 4 Home i butikshyllan

Du kan enkelt välja om du vill ta in det kompletta sortimentet eller utvalda delar. Kanske vill du börja med fasad- och trädgårdsbelysning för att senare komplettera med solcellsbelysning? Eller så har du kanske en yta i butiken som passar bättre för en del av sortimentet, och det andra kan exponeras på någon annan plats i butiken. Kombinera planogrammen så som det passar dig och din butik bäst, eller välj ett av våra färdiga förslag. Du hittar planogram under Mina sidor i webbutiken.

Demodisplay med belysning från Light 4 HomeDemodisplay

En demodisplay ger dig goda förutsättningar att ge kunden den bästa upplevelsen av produkten. Att ha demoprodukter att klämma och känna på ökar livslängden på förpackningarna i butiken då kunderna inte är lika benägna att öppna upp kartongerna för att titta på produkten.

Demovisning till Light 4 Home passar i standardinredningen. Visningen kan anpassas efter ditt sortiment och dina behov tillsammans med din säljare.

Det är också möjligt att visa solcellsbelysning i din butik då vi erbjuder en adapter som gör att belysningen laddar och lyser.

Hjälp eller mer info

Vill du ha mer info om konceptet Light 4 Home eller hjälp med butikslösningar - fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss till dig. Behöver du bild eller textmaterial till din webbutik, hör av dig så hjälper vi till med det.

Hela sortimentet i webbutiken

Mer detaljerad information om produkterna som ingår i Light 4 Home och aktuellt sortiment hittar du alltid i webbutiken. Genom att logga in kan du enkelt se ditt pris, lagerstatus och lägga din beställning. Är du som privatperson intresserad av Light 4 Home-produkterna kontaktar du din närmaste återförsäljare för att handla.
Se Light 4 Home-artiklarna i webbutiken.

Belysning Light 4 Home

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript