Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Din sökning på 'Adora' gav '90' träffar

Produkter (82)

Visar 1 till 20 av 82

Sortera

 • 1-greppsblandare för diskbänk, med dm-avst, Imperia 2U, ADORA®
  1-greppsblandare för diskbänk, med dm-avst, Imperia 2U, ADORA®
  1-greppsblandare med 35 mm:s keramisk insats. Med hög svängbar U-pip. Pipen spärras till 120 grader genom att dra åt skruv på blandarens baksida. Vredet för diskmaskinsavstängning lutas åt sidan för att öppnas, vilket gör det tydligt om vattnet till diskmaskinen är på eller av. Anslutningsslangar i mjuk, metallomspunnen PEX (Ø 10x500 mm) medföljer. VA- och SINTEF-godkänd.
  Mer info
 • Takduschset 160 c/c, 1-spray, Opus, ADORA®
  Takduschset 160 c/c, 1-spray, Opus, ADORA®
  Komplett duschset med stor takdusch i metall, 1-strålig handdusch och termostatblandare 160 c/c. Takduschsil i metall. Växla mellan tak- och handdusch via den inbyggda omkastaren på blandaren. Takduschen och handduschen har Easy Clean som förhindrar kalkpålagring på spraymunstyckena. Utrustad med energisparfunktion och hetvattenspärr. Väggstången är teleskopisk 700-1140 mm i höjdled från blandaren och har flexibelt väggfäste, 55-155 mm från vägg. Levereras med 1750 mm duschslang med antitwist. Duschhuvud takdusch Ø 200 mm, duschhuvud handdusch Ø 100 mm.
  Mer info
 • 1-greppsblandare för tvättställ, Imperia, ADORA®
  1-greppsblandare för tvättställ, Imperia, ADORA®
  Tvättställsblandare med 35 mm keramisk insats. Levereras med pop-up-tvättställsventil och anslutningsslang 500 mm i mjuk metallomspunnen PEX slang med 3/8"/G10 mm mutter för vanlig kopparrörskoppling. VA-godkänd.
  Mer info
 • Takduschset 150 c/c, 1-spray, Infigo L 200, ADORA®
  Takduschset 150 c/c, 1-spray, Infigo L 200, ADORA®
  Komplett duschset med stor takdusch, 1-strålig handdusch, slang och termostatblandare 150 c/c. Växla mellan tak- och handdusch via den inbyggda omkastaren på blandaren. Takduschen och handduschen har Easy Clean som förhindrar kalkpålagring på spraymunstyckena. Utrustad med energisparfunktion och hetvattenspärr. Höjdinställbara fästpunkter mellan 700-1140 mm i höjdled från blandaren och flexibelt väggfäste, 73-93 mm från vägg. Levereras med 1500 mm duschslang med anti-twist. Duschhuvud takdusch Ø 200 mm, duschhuvud handdusch Ø 100 mm.
  Mer info
 • Handdusch 5-spray, Dominus, ADORA®
  Handdusch 5-spray, Dominus, ADORA®
  Handdusch med Easy Clean-funktion som förhindrar kalkpålagring på spraymunstyckena. Fem stråltyper: normal, regn, massage, massage/normal och paus. Vid paus sänks vattenförbrukningen med 95%. Användbart vid t. ex. schamponering. Utrustad med vattenbesparingsfunktion 60%.
  Mer info
 • Duschslang, metall, ADORA®
  Duschslang, metall, ADORA®
  Med en rak, rillad mutter och en konad mutter. Anti-twist-funktion. Levereras inklusive packningar.
  Mer info
 • Handdusch 3-spray, Ductor, ADORA®
  Handdusch 3-spray, Ductor, ADORA®
  Handdusch med Easy Clean-funktion som förhindrar kalkpålagring på spraymunstyckena. Tre stråltyper: normal, regn och massage. Utrustad med vattenbesparingsfunktion 40%.
  Mer info
 • WC-sits, hårdsits SoftClose, till bl a Ifö Sign och Spira, ADORA®
  WC-sits, hårdsits SoftClose, till bl a Ifö Sign och Spira, ADORA®
  WC-sits med tyst, mjukstängande funktion i tålig duroplast. Duroplast är ett hållbart och hygieniskt material. Sitsen har antibakteriell yta. Quick release för enkel borttagning och snabbfästen för enkel och snabb installation. Mjukstängande beslag förhindrar slag i porslinet och minskar risken för att barn klämmer sig. WC-sitsen passar till toalettstol:
  - Ifö Sign och Ifö Spira
  - Laufen pro-n och Laufen Kompas
  - Ido Glow
  - samt nya WC-stolar med D-shape utan spolkant (Ido Glow, Ifö Spira Rimfree)
  Mer info
 • Duschsil för takdusch, Magna, ADORA®
  Duschsil för takdusch, Magna, ADORA®
  Robust och vinklingsbar tallrik i kromad ABS för takdusch. Strålmunstycken i mjuk gummi för att lätt kunna ta bort eventuella kalkavlagringar. Med vattenbesparingsfunktion. Passar till alla takduschar med 1/2" (G15)-anslutning.
  Mer info
 • Outlet O
  1-greppsblandare för tvättställ, Invictus, ADORA®
  1-greppsblandare för tvättställ, Invictus, ADORA®
  Tvättställsblandare med 35 mm:s keramisk insats. Levereras med pop-up-tvättställsventil och anslutningsslang 500 mm i mjuk metallomspunnen PEX med 3/8"/G10 mm:s mutter för vanlig kopparrörskoppling. VA-godkänd.
  Mer info
 • Termostatblandare för dusch, 160 c/c, anslutning ned, Exigo 160, ADORA®
  Termostatblandare för dusch, 160 c/c, anslutning ned, Exigo 160, ADORA®
  Cylinderformad termostatblandare med duschanslutning ½" på blandarens undersida. Energisparfunktion, hetvattenspärr och skållningsskydd. VA-godkänd.
  Mer info
 • Handdusch 3-spray, Domum, ADORA®
  Handdusch 3-spray, Domum, ADORA®
  Handdusch med Easy Clean-funktion som förhindrar kalkpålagring på spraymunstyckena. Tre stråltyper: normal, regn och massage. Utrustad med vattenbesparingsfunktion 55%.
  Mer info
 • Handdusch 1-spray, Perfectus, ADORA®
  Handdusch 1-spray, Perfectus, ADORA®
  Handdusch med Easy Clean-funktion som förhindrar kalkpålagring på spraymunstyckena. Utrustad med vattenbesparingsfunktion 50%.
  Mer info
 • 1-greppsblandare för tvättställ, Opus, ADORA®
  1-greppsblandare för tvättställ, Opus, ADORA®
  Tvättställsblandare med 40 mm:s keramisk insats. Levereras med pop-up-tvättställsventil och anslutningsslang 500 mm i mjuk metallomspunnen PEX med 3/8"/G10 mm:s mutter för vanlig kopparrörskoppling. VA-godkänd.
  Mer info
 • 1-greppsblandare för tvättställ, Citius, ADORA®
  1-greppsblandare för tvättställ, Citius, ADORA®
  Tvättställsblandare med keramisk insats. Levereras med pop-up-tvättställsventil och anslutningsslang 500 mm i mjuk metallomspunnen PEX med 3/8"/G10 mm:s mutter för vanlig kopparrörskoppling. VA-godkänd.
  Mer info
 • 1-greppsblandare för diskbänk, med dm-avst, Imperia 2L, ADORA®
  1-greppsblandare för diskbänk, med dm-avst, Imperia 2L, ADORA®
  1-greppsblandare med 35 mm:s keramisk insats. Med hög svängbar L-pip. Pipen spärras till 120 grader genom att dra åt skruv på blandarens baksida. Vredet för diskmaskinsavstängning lutas åt sidan för att öppnas, vilket gör det tydligt om vattnet till diskmaskinen är på eller av. Anslutningsslangar i mjuk, metallomspunnen PEX (Ø10x500 mm) medföljer. VA- och SINTEF-godkänd.
  Mer info
 • WC-sits, hårdsits SoftClose, universal, ställbart avstånd, ADORA®
  WC-sits, hårdsits SoftClose, universal, ställbart avstånd, ADORA®
  WC-sits med tyst, mjukstängande funktion. Hårdsits i tålig duroplast. Duroplast är ett hållbart och hygieniskt material. Sitsen har antibakteriell yta. Quick release för enkel borttagning. Snabbfästen för enkel och snabb installation. Mjukstängande beslag förhindrar slag i porslinet och minskar risken för att barn klämmer sig. Ställbara beslag (120-180 mm) gör att den passar många äldre toalettstolar.
  Mer info
 • Handdusch 1-spray, Verum 100, ADORA®
  Handdusch 1-spray, Verum 100, ADORA®
  Handdusch med Easy Clean-funktion som förhindrar kalkpålagring på spraymunstyckena. Utrustad med vattenbesparingsfunktion 35%.
  Mer info
 • Duschset med handdusch 5-spray, slang och stång, Dominus 115, ADORA®
  Duschset med handdusch 5-spray, slang och stång, Dominus 115, ADORA®
  Duschset med handdusch, stång och 150 cm duschslang med anti-twist. Handduschen med sil Ø 115 mm, har Easy Clean-funktion som förhindrar kalkpålagring på spraymunstyckena. Fem stråltyper: normal, regn, massage, massage/normal och paus. Vid paus sänks vattenförbrukningen med 95%. Användbart vid t ex schamponering. Utrustad med vattenbesparingsfunktion 60%. Väggstången är 80 cm och har flexibelt väggfäste, 75,5 cm c/c. Ø på väggstång 19 mm.
  Mer info
 • 1-greppsblandare för diskbänk, Imperia U, ADORA®
  1-greppsblandare för diskbänk, Imperia U, ADORA®
  1-greppsblandare med 35 mm keramisk insats. Med hög svängbar U-pip. Piputsprång 200 mm. Anslutningsslangar i mjuk, metallomspunnen PEX 500 mm med 3/8"/G10 mm mutter för vanlig kopparrörskoppling. VA-godkänd.
  Mer info
Visar 20 av 82

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript