Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kundsupportmedarbetare

Vi söker nu en ambitiös och positiv medarbetare till vårt team på kundtjänst i Grästorp. Tjänsten är en heltid för viss tid, 12 månader.

Om rollen

Som Kundsupportmedarbetare kommer du att jobba i vårt kundtjänstteam som även innefattar teknisk support och säljsupport. Du kommer att ge våra kunder support via telefon och mail genom att aktivt sälja Gelias totala erbjudande av koncept, lösningar och sortiment.

Din profil

Vi söker dig som på ett engagerat, öppet och ansvarsfullt sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är nyfiken och har ett positivt förhållningssätt.

För att svara upp mot våra förväntningar och trivas med arbetet tror vi att du är strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Din bakgrund kan variera men ett tydligt sälj- och marknadsintresse, en känsla för siffror och ett resultatorienterat arbetssätt är något vi värdesätter. För oss är det viktigt att du som söker värnar om samarbetet med dina kollegor. Tillsammans hittar vi lösningar för kundens behov.

Mer om tjänsten

Tjänsten är heltid och är ett vikariat på 12 månader.

Vill Du veta mer om tjänsten är Du välkommen att ringa till kundtjänstchef Carina Olausson, telefon 0708-297959. Facklig representant för Unionen är Josefine Nordström som kan nås på 0514-588 56 alternativt e-post josefine.nordstrom@gelia.se

Är du vår nya kollega? Ansök senast 10 februari

Sänd din ansökan snarast då urval kommer ske löpande, varpå tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. 

Ansök via formuläret på denna sidan.

Om oss

Gelia är marknadsledare och ett expansivt affärsområde inom Ahlsellgruppen. Verksamheten vänder sig till retailföretag inom bygg, hem och trädgård. För mer information om Gelia, surfa gärna runt på vår webbplats.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.