Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Merförsäljning i adventstid

Tiden kring advent och jul är fortfarande den största tiden för julbelysning, men med ett större utbud av ljusnät och slingor förlängs säsongen. För att kunna ha belysningen där man vill kan man välja batteridrivna varianter, eller köpa tillbehör som förlängningskablar grenproppar och så vidare.

Tillbehör - mer än bara reservlampor

Se till att ha tillbehör till julartiklar hemma på hyllan. Förlängningskablar, grenproppar, batterier och timers är artiklar som med fördel säljs i julbelysningssäsongen. Även svarta buntband som är perfekta för att sätta upp utomhusljusslingor och kablar med.

Sälj med hjälp av lådor och ställ

expolåda

Ett effektivt sätt att skapa lönsam merförsäljning är att samla produkter i ett ställ eller lådor. Du får en flexibel lösning som ger dig möjligheten att exponera produkter på en begränsad yta i din butik. Köper du hel förpackning av utvalda produkter (klockströmbrytare inom och utomhus, skarvsladd, grenpropp och grenuttag för inomhusbruk) så levereras de i en exponeringslåda som du kan använda i butiken. Genom att beställa en färdig säljlösning som enkelt kan exponeras i din butik får du mer tid att fokusera på dina kunder.

Merförsäljning vid kassan

Behöver du bättra på merförsäljningen vid kassan finns det ett antal produkter som levereras med bordsdisplay, diskställ, som enkelt och snyggt hjälper till med din försäljning. De flesta ställ vi har levereras kompletta med produkter, men vi har även några ställ där du själv beställer de artiklar du vill exponera i stället.

Se produkter inom Butiksmaterial i webbutiken.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.