Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Mervärden för våra kunder

Gelias säljkår finns representerade över hela landet. Våra säljare ute på fältet är beredda att i butik ge den service, information och utbildning som krävs för att möta dagens slutkund. På kontoret finns vår kundtjänst som svarar på frågor och hjälper till med ordrar.

 

I vår utbildningslokal i Grästorp har vi möjlighet att utbilda butikspersonal i vår el- eller vvs-skola, där teori och praktik varvas. På förfrågan och efter överenskommelse kan våra utbildare åka ut i landet och hålla kurser.

 

Som kund hos oss får du hjälp med att exponera dina artiklar i butiken. På Gelia använder vi oss av Space management, ett datorsystem där vi i 3D-miljö bygger butiksinteriörer och sortimentskoncept. Vi har färdiga planogram för olika butiksstorlekar och olika produktområden. Om du är inloggad på webbplatsen kan du se några olika planogramförslag under Mina sidor.

 

Vi har en hel del säljhjälpmedel i form av skyltar, broschyrer och information som du kan sätta in i din inredning. Dessutom har vi olika former av golvställ och diskställ för vissa produkter.

 

Vi jobbar nu i större utsträckning med digitala kataloger i syfte att minska vår miljöpåverkan. Det är lika enkelt för dig att bläddra i katalogen som tidigare, men nu gör du det på skärmen. Se våra kataloger här på webbplatsen.

Via inlogg i vår webbutik kommer du åt våra webbkataloger, prisinformation och kampanjer. Du kan få saldobesked på enskild artikel, du kan kontrollera status på lagda ordrar, göra dina egna kundofferter, få fram en fakturakopia och mycket mer.

 

Gelia-appen är gratis och finns för Android och iPhone. Använder du Gelias webbutik via appen får du skanningsfunktionen på köpet! Genom att skanna streckkoden på en av våra produkter kommer du direkt till vår katalogtext om artikeln. När du är inloggad kan du enkelt se dina priser och göra din beställning, du kan kontrollera om varor finns i lager eller se statusen för en lagd order. Har du redan login till den vanliga webbutiken använder du samma inloggningsuppgifter till den mobila versionen via appen.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.