Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2020-03-13

WORKLIGHT - Gelia arbetsbelysning

Arbetsbelysningar med funktion, kvalitet och design har varit vårt fokus och grundstenen i vårt arbete med att lyfta våra arbetsplatsbelysningar ytterligare en nivå. Vi har gått igenom befintliga artiklar och kompletterat med nya lampor för att kunna erbjuda ett starkt och heltäckande koncept. Vår produktchef Tommi Ilo som varit med och utvecklat konceptet berättar mer om hur arbetet har gått till och om det färdiga resultatet!

Mervärde från Gelia - your retail partner
Anledningen till att vi utvecklade konceptet med arbetsbelysning var att vi såg ett behov på marknaden av en ny, förbättrad belysning och ett heltäckande koncept, säger Tommi Ilo. Vi på Gelia har historiskt varit väldigt duktiga på arbetsbelysning och nu har vi tagit det till ytterligare en nivå. Med en sortimentsbredd och med kvaliteten och funktionen på produkterna kan vi tillföra ett mervärde till våra återförsäljare och deras kunder. 

Worklight_Citat_Tommi_Ilo_SE_874x240.jpg

Nöjd och stolt
Tommi är nöjd och stolt över hur sortimentet blev. Vi har gjort ett strålande arbete, från ax till limpa, det är jätteroligt att se vårt koncept klart och på väg ut till butikerna. I det nya konceptet har vi en egen linje där vi tillgodoser alla tänkbara behov – från proffs till slutkonsument, berättar Tommi. Den nya arbetsbelysningen är noga genomtänkt. Vi har tänkt på design och funktion som bländfria glas, samt att armaturerna ska var robusta och tåliga för att klara av tuffa arbetsmiljöer.

Hållbar arbetsbelysning
Vi har som mål att hålla en hög kvalitet rakt igenom på alla detaljer i hela sortimentet. Vi vill ha produkter som håller länge och kunderna skall känna att de har gjort ett bra köp. Detta går i vår linje för hållbarhet som vi har ett stort fokus på inom vår koncern.

I butiken och på marknaden
När det gäller förpackningen har vi jobbat med en tilltalande design som visar produkternas unika funktioner och prestanda. Förpackningen är snygg i butik och är rik på information – men genom symboler och kortfattad text är informationen lätt att ta till sig. För att tillgodose våra återförsäljares behov i butik har vi arbetat fram tre olika space. Här har vi med omsorg valt ut och komponerat ihop produkterna så det ska täcka de behov som finns. Vi vet att våra återförsäljare är unika och har olika behov, så självklart stöttar vår säljkår upp och hjälper till med urval om det önskas.

Med hög kvalitet på produkterna och ett sortiment som passar alla, kan våra återförsäljare känna sig trygga med WORKLIGHT och vara konkurrenskraftiga på marknaden, avslutar Tommi Ilo.

Rätt ljus gör jobbet lättare

Worklight_Full_Target_Focus_300x300.jpgVår arbetsbelysning är indelad i tre steg för tydliggöra olika typer av belysning. Allt från att belysa stora ytor till små precisionsarbeten. Se till att din kund har belysning som täcker alla behov.

  • FULL Bländfri belysning till ett helt rum.
  • TARGET Riktad belysning som täcker en större yta.
  • FOCUS Belysning till mindre eller svåråtkomliga ytor. Lämpliga även för jobb som kräver hög precision.

Stabila stativ, teleskopstativ och arbetslamporna som är vinklingsbara i sina fästen ger dig ökad flexibilitet i att kunna rikta ljuset dit det behövs. För att förhindra bländande ljus har några lampor opala skärmar och några har frostade glas.

Förpackningar som lyfter konceptet

Worklight_förpackning_300x300.jpgFörpackningarna för WORKLIGHT har optimerats och harmoniserats. Du får en effektfull exponering i butiken samtidigt som kunden får en tydlig översikt över sortimentet. På förpackningen visas produkten tydligt med bild, produktens specifika fördelar och egenskaper samt belysningsgruppering kommuniceras också på förpackningen. Med en gemensam bakgrund som symboliserar produktområdet samt Gelias blå bård binds konceptet samman och skapar en visuellt tilltalande helhet i butik.

 

Flexibel placering

Vi vet att butikutrymmet ibland kan begränsa möjligheterna att exponera produkter på bästa sätt. Vi har därför designat förpackningar för att ge dig möjligheter till en flexiblare placering på hyllan samtidigt som du fortfarande ger kunden de bästa förutsättningarna för att hitta rätt produkt.

Frp_3d.gif

 

Smarta detaljer och inbyggda funktioner

Upptäck våra smarta extrafunktioner i lampornas utformning. Vi vill att du ska kunna använda din belysning på bästa sätt, så därför har vi i utformningen tänkt på detaljerna som gör det lilla extra för dig. 

Webbanner_Worklight_funktioner_874x282.jpg

Gelia WORKLIGHT har en arbetslampa med två färglägen, 6500 k för dagsljusliknande ton, vilket passar bra för målningsarbeten eller ställ om den till 4000 k för ett mjukare ljus. Vår dubbla arbetslampa på teleskopstativ kan du enkelt lyfta av så får du en direkt en bra golvmodell. Flera av lamporna har ställbara fästen för golvplacering eller placering på stativ, och några har uttag på baksidan. När du behöver flytta lampan så finns det på några modeller fästen på baksidan för smidig kabelupprullning.

Worklight_sortilog_SE_300x300.jpgFör vissa arbeten kanske det passar bättre med en smidig uppladdningsbar lampa med magnetfäste. Behöver du göra jobb där en pannlampa passar bättre, testa vår modell med sensor vilket gör att du kan tända och släck pannlampan med en handrörelse, utan att behöva trycka på lampan.

Behöver du ha extra strömanslutning där du jobbar kan du välja en arbetslampa med eluttag på baksidan. Finns det ingen strömkälla där du ska jobba, eller om du ofta behöver flytta med dig lampan så finns det uppladdningsbara varianter i sortimentet.

För att se fler detaljer om de olika arbetslamporna kan du bläddra i den digitala katalogen eller gå direkt till artiklarna i webbutiken

 

Vi erbjuder ett komplett sortiment av arbetsbelysning

Worklight_Butikslösning_300x300.jpgGenom att kombinera välkända varumärken och Gelia WORKLIGHT kan både vi och du erbjuda ett starkt och heltäckande koncept inom arbetsbelysning.

Bygg upp hela konceptet, eller delar av det, i din butiksinredning och skapa ett inbjudande intryck för kunden. Samtidigt maximerar du varumärkets närvaro i butiken och kan på ett effektivt sätt skapa lönsam merförsäljning.

Vill du göra det enkelt kan du beställa produkter och bygga enligt vårt planogram eller anpassa till din butik. Förpackningarnas utformning ger dig en flexibel placering av produkten på hyllan samtidigt som kunden lätt hittar det den söker. Kontakta din säljare för mer information.

 

Färdig säljlösning för Worklight Rope

WorklightRope_200x300.jpgEtt enkelt sätt att komma igång med försäljningen är att beställa hem ett snyggt golvställ fyllt med våra populära ledslingor Worklight Rope. Stället levereras inklusive startkablar och slingor i 3 längder: 3 m, 10 m och 20 m.

Worklight Rope är en flexibel LED-belysning med kraftfullt vitt ljus för tillfällig arbetsbelysning. Perfekt som allmänbelysning för byggarbetsplatser, ställningar, korridorer och trapphus. Ger ett jämnt skuggfritt ljus Med hjälp av olika längder och förinstallerade kopplingar kan slingan förlängas upp till 50 meter.
Beställ direkt i webbutiken.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.