Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2020-12-02

Vi söker tre distriktsäljare

Nu söker vi distriktsäljare till Skåne, Skaraborg/Värmland och Göteborg/Västkusten. Två tjänster är ersättare för säljare som kommer att gå i pension, och en tjänst förstärker ett av våra distrikt. Ta chansen och bli en del i vårt vinnande lag.

Som distriktsäljare kommer du att ansvara för att utveckla, underhålla och supportera vår kundbas i ditt distrikt. Du kommer aktivt jobba med att sälja Gelias totala erbjudande av koncept, lösningar och sortiment. Att identifiera möjliga affärer genom att matcha kundernas behov mot vårt erbjudande kommer vara en framgångsfaktor.

distriktsäljare_874x282.jpg

Din profil

Vi söker dig som har ett driv att skapa långsiktiga affärer och på ett engagerande, öppet och ansvarsfullt sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är nyfiken med ett positivt förhållningssätt.

Gelia jobbar i en digital miljö med digitala verktyg så god elementär kunskap om detta är viktigt. Som person är du självständig, målmedveten och resultatorienterad.

Då vi på Gelia aktivt jobbar med att bredda vårt totala erbjudande kan bakgrund från personligt skydd, arbetskläder med mera vara meriterande.

Om rollen

Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete hos oss på Gelia. Vi är en av Nordens största retailpartner med goda utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag.

I rollen har du ansvar för befintliga och nya kundrelationer i ditt distrikt och är delaktig i hela säljprocessen, från den första kontakten till avslut och uppföljning. Du kommer att jobba målstyrt med stort eget ansvar.

Tjänsteresor med ett visst antal övernattningar ingår i tjänsten.

Du kommer att ha fast marknadsmässig lön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Mer om tjänsten

Vill Du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till säljchef Johan Orest, telefon 0708-297963.
Facklig representant för Unionen är Niklas Fransson som kan nås på 0514-588 66 alternativt via e-post niklas.fransson@gelia.se

Distriktsäljare Skåne - ansök senast 15 januari

Du kommer att utgå från ditt hemmakontor, så det är lämpligt att du bor i Skåne. Tjänsteresor med visst antal övernattningar, ca 30-40 st/år, ingår i tjänsten. 
Sista ansökningsdag är 15 januari, men urval kommer att ske löpande, varpå tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Ansök till tjänsten Distriktsäljare i Skåne via detta formulär.

Distriktsäljare Skaraborg/Värmland - ansök senast 15 januari

Du kommer att utgå från ditt hemmakontor, så det är lämpligt att du bor Skövde eller Karlstad med kringliggande kommuner. Tjänsteresor med visst antal övernattningar, ca 30-40 st/år, ingår i tjänsten. 
Sista ansökningsdag är 15 januari, men urval kommer att ske löpande, varpå tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Ansök till tjänsten Distriktsäljare Skaraborg/Värmland via detta formulär.

Distriktsäljare Göteborg/Västkusten - ansök senast 31 januari

Du kommer att utgå från ditt hemmakontor, så det är lämpligt att du bor Göteborg eller Uddevalla med kringliggande kommuner. Tjänsteresor med visst antal övernattningar, ca 20-30 st/år, ingår i tjänsten. 
Sista ansökningsdag är 31 januari, men urval kommer att ske löpande, varpå tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Ansök till tjänsten Distriktsäljare Göteborg/Västkusten via detta formulär.

Om oss

Gelia är marknadsledare och ett expansivt affärsområde inom Ahlsellgruppen. Verksamheten vänder sig till retailföretag inom bygg, hem och trädgård. För mer information om Gelia, surfa gärna runt på vår webbplats.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.