Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-05-09

Skapa svalka med fläkt och AC

Svalka dig med en kalluftsfläkt eller ta med dig kylan dit du vill med hjälp av en portabel luftkonditionering. Skapa ett svalt och behagligt inomhusklimat för de varma dagar och nätter vi hoppas på i sommar. Både kalluftsfläktar och portabla AC passar utmärkt för mindre utrymmen både i hemmet, sommarstugan, husvagnen, kontoret eller arbetsplatsen. De är enkla att flytta med sig för att kunna placeras där svalkan behövs som bäst.

Kalluftsfläkt

tornfläkt-200x200.jpgEn fläkt som cirkulerar luften i rummet gör att det känns svalare även om luften faktiskt inte kyls ner av fläkten. De flesta fläktar kan justeras i vinkel, och vanligtvis kan du välja om du vill om den ska vara i fast eller oscillerande läge. Att den används i oscillerande läge innebär att fläkten rör sig i sidled från höger till vänster.

Det finns i olika modeller och design av kalluftsfläktar - golvfläkt med stativ, en traditionell bordsfläkt, bordsfläktar i retromodell eller en minimodell av bordsfläkten som passar extra bra på skrivbordet. En pelarfläkt, eller tornfläkt som den också kallas, placeras oftast på golvet. Tornfläkten brukar inte ha synliga fläktvingar, den har låg ljudnivå och smälter bra in i miljön. Välj modell och design som du gillar bäst. Här finns fläktar i webbutiken.

Fläktar för hem och arbetsplats

retrofläkt._200x200.jpgPå din arbetsplats är det perfekt med en fläkt för varma dagar. Enkelt och praktiskt att placera den precis där du är, så att du får ett behagligt arbetsklimat för att kunna prestera bra på jobbet. Förutom olika rum i huset där du behöver svalka under dagen, är en kalluftsfläkt idealisk för sovrummet. För bästa sömnen behöver det vara svalt där du sover, och med en fläkt kan du kyla ut sovrummet innan du ska lägga dig. 

Eftersom många av fläktarna idag är tystgående kan du också låta den gå under natten utan att nattsömnen störs. Placera gärna fläkten så att den inte blåser direkt på dig för att undvika problem med ögon och hals.

 

Portabel AC - skapa kyla utan installation

AC, aircondition, luftkonditionering eller kylaggregat – flera namn på produkten som hjälper till att skapa en sval och behaglig inomhusmiljö. Det smidiga formatet gör att en portabel AC lätt smälter in i miljön utan att vara i vägen, och du får en effektiv kylning. Kylaggregatet passar utmärkt för hemmet, sommarstugan, husbilen eller husvagnen. För det mindre kontorsrummet skapar du ett behagligt klimat och blir mer effektiv under de varmaste arbetsdagarna. Med AC i sovrummet får du en skön temperatur och en god nattsömn.

ac_wifi_222x400.jpgEn portabel AC genererar kyla genom att leda bort värmeenergin. Det krävs ingen installation, allt du behöver är ett vanligt eluttag och en öppning att leda ut den varma luften igenom. Värmen leds genom frånlufsslangen ut ur huset via en öppning eller ett ventilationshål. I processen avfuktar kylaggregatet även luften, vilket ytterligare bidrar till en ökad komfort. Kondensvattnet samlas upp i en behållare och kan därefter antingen förångas ut via frånluftsslangen eller ledas direkt ut eller till ett avlopp genom att ansluta en slang. Hitta våra portabla AC i webbutiken.

Luftkonditionering från Innova

För att på ett enkelt och effektivt sätt att skapa skön svalka har vi valt att ha AC från Innova i vårt sortiment. Kylaggregaten håller en genomgående hög kvalitet och är genom sin design perfekt anpassade för att förflyttas mellan olika platser. Med en låg energiförbrukning och ljudnivå samt en hög driftsäkerhet får du en portabel luftkonditionering som kan hjälpa dig med ett behagligt inomhusklimat i olika miljöer.

Har du behov av att kunna styra din AC från distans väljer du med fördel modellen med inbyggd WiFi, ställbart luftflöde samt tempsensor i fjärrkontrollen. Enkelt och smidigt kan du via en app på din telefon se till att exempelvis sovrummet är svalt när du behöver det.

 

bubbla om fläkt SE_300x330.jpg
 
Svalkande produkter i vår webbutik

Har du login kan du enkelt beställa AC och kalluftsfläktar i webbutiken. 

Tänk på att AC och kalluftsfläktar är säsongsvaror hos oss.
Vi säljer så länge lagret räcker.

 

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript