Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2020-03-06

Marknadsavdelningen söker en kreativ kollega med känsla för retailhandel och koncept

Är du en idérik och kreativ person som vill vara med och utveckla våra koncept, erbjudanden och kundupplevelser för framtidens handelskanaler inom retail? 
Då kommer du trivas i rollen som koncept- och försäljningsutvecklare hos oss!

Om rollen och tjänsten

I rollen som koncept- och försäljningsutvecklare sätter du riktningen för hur vi ska presentera och sälja våra erbjudanden på marknaden. Syftet är att skapa mervärden och möjligheter för våra återförsäljare att åstadkomma en lönsam försäljning i mötet med konsumenten. Lika viktigt är att förse vår egna säljorganisation med rätt förutsättningar att bära ut och presentera våra erbjudanden och utbud till återförsäljaren. Kunskaper om återförsäljarled och slutkonsumentens behov och beteende inom retailhandel är en värdefull del i arbetet för att lyckas. Du har bra samarbetsförmåga och är en naturlig länk mellan produkt, marknad och försäljning. Utifrån behov och insikter tar du fram lösningar och fattar affärsmässiga beslut. Du tar ägarskapet över dina uppgifter och ansvarsområden fram till färdigt resultat. Du agerar ofta beställare mot dina kollegor inom marknadsavdelningen och ser till att slutresultatet lever upp till förväntningarna.

Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen som består av 7 personer. Utöver din roll finns även marknadschef, spacekoordinator, grafisk designer-AD, originalare, marknadskommunikatör och webbredaktör. Inom avdelning arbetar vi ofta med stor bredd och flexibilitet som ett team för att bidra till lösningar på inkommande uppdrag och uppgifter inom våra ansvarsområden. Vi är under en större förändringsresa, där du har möjligheten att sätta en personlig prägel på både rollen och arbetet du utför.

Dina ansvarsområden innefattar

  • Konceptualisering av produkter och sortiment
  • Kampanjer
  • POS-material (exponeringar, demo & säljlösningar)
  • Produktval till marknadsaktiviteter   

Vi söker dig som är organiserad, gillar en fartfylld vardag och kan hantera flera parallella uppdrag samtidigt. Vi ser att du har ledaregenskaper och en förmåga att motivera människor då du kommer att driva projekt och uppdrag. Du är idérik, kreativ och lösningsorienterad med förmågan att vara ett strategiskt stöd i utvecklingsarbeten. Du är duktig på att praktiskt genomföra, testa nytt och leverera inom deadline. Uppföljning och analys är en naturlig del i ditt arbete. Har du kunskap om försäljningsdrivande faktorer i butik och e-handel ser vi det som ett stort plus.

Du har en relevant utbildning med inriktning på konceptutveckling, butiksutveckling, försäljning eller marknadsföring inom retailhandel, alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift på både engelska och svenska.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Grästorp och du rapporterar till marknadschefen.

Är du vår nya kollega?

Sista ansökningsdag är 6 april 2020. Urval kommer att ske löpande, varpå tjänsten kan tillsättas före angivet datum. Så tveka inte att skicka din ansökan snarast. Välkommen!
Skicka in din ansökan via formuläret på denna sidan.

Vid frågor om tjänsten kontakta marknadschef Mikael Sköld, telefon: 0708-297979
Vid fackliga frågor kontakta Josefine Nordström som är representant för Unionen, telefon 0514-588 56 alternativt e-post josefine.nordstrom@gelia.se

 

Gelia - your retail partner är en marknadsledande affärspartner i Norden till återförsäljare inom bygg, hem och trädgård. Gelia finns representerade i Sverige, Norge, Finland och Danmark och är del av Ahlsellgruppen inom ett eget affärsområde. För mer information se vår hemsida www.gelia.se eller www.ahlsell.se

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.