Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2015-11-17

Lansering av ny webbplats

Den 17 november lanseras Gelias nya webbplats och webbutik som fungerar lika bra i mobilen och läsplattan som i datorn.

Förbättringar

I den nya webbutiken kommer du möta många förbättringar som vi hoppas ska underlätta din vardag. Bland annat är köpflödet förenklat, det är lättare att hitta i vårt sortiment och sökfunktionen är förfinad. Efter du har fått fram ett sökresultat kan du förfina din träfflista bland annat genom att att använda de filter som finns tillgängliga för just ditt sökresultat. Här kan du läsa mer om nyheterna i webbutiken.

Du har samma inloggning som tidigare

Oavsett om du har inloggning i Geliabutiken eller i vvsinteriör/ Ahlsellbutiken, kan du nu logga in med samma uppgifter i Gelias nya webbutik. Nu hittar du också vvsinterörsortimentet i vår nya Geliabutik vilket innebär att du bara behöver ett login för att beställa det du behöver från Gelias el-, vvs-, och vvsinteriör-sortiment.

Gamla Internetbutiken

Parallellt med den nya webbutiken kommer den gamla Internetbutiken att leva kvar till 29/2 2016. Tänk på att skicka in dina öppna/vilande varukorgar från den gamla miljön, eller gör en utskrift över vad du har på gång, innan vi stänger den gamla butiken. Behöver du logga in i den gamla butiken kan du göra det fram till sista februari.

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.