Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2019-04-01

Distriktsäljare för Nedre Norrland

Gelia söker Distriktsäljare för nedre Norrland med hemmakontoret som utgångspunkt.

Om rollen

Som Distriktsäljare kommer du att ansvara för att utveckla, underhålla och supportera vår kundbas i ditt distrikt. Du kommer jobba med att aktivt sälja Gelias totala erbjudande av koncept, lösningar och sortiment. Att identifiera möjliga affärer genom att matcha kundernas behov mot vårt erbjudande kommer vara en framgångsfaktor. I rollen har du ansvar för befintliga samt potentiella kunder i ditt distrikt och är delaktig i hela säljprocessen, från den första kontakten till avslut och uppföljning. Du kommer att jobba målstyrt och med stort eget ansvar.

Vi söker

Vi söker dig som på ett engagerande, öppet och ansvarsfullt sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är nyfiken med ett positivt förhållningssätt. Som person är du självständig, målmedveten och resultatorienterad.

Om tjänsten

Tjänsteresor med övernattningar ca 30-40 st ingår i tjänsten. Du kommer att utgå från ditt hemmakontor. Lämplig bostadsort är Sundsvall/Östersund eller närliggande orter. Det vi erbjuder dig är ett intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag. Rollen innebär fast marknadsmässig lön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till säljledare Johan Orest, telefon 0708-297963. Information om tjänsten kan även fås av försäljningschef Henrik Christensson, telefon 0514-58815.

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till johan.orest@gelia.se senast 30 april. Skicka din ansökan snarast då urval kommer att ske löpande, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. Vi omsätter drygt 30 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Med drygt 5 200 medarbetare, 220 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs! www.ahlsell.se


Gelia är marknadsledare och ett expansivt affärsområde inom Ahlsellgruppen. Verksamheten vänder sig till retailföretag inom bygg, hem och trädgård. För mer information se vår webbplats www.gelia.se

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.