Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2020-03-13

Det stora vårröjet

När våren kommer brukar många vilja dra igång med små eller stora projekt. Det kan vara allt från att öppna upp och fixa i sommarstugan, bygga altan, dränera till att förbereda campingsäsongen eller bara göra det vårfint inne eller i trädgården. Oavsett vilket projekt som står på att-göra-listan har vi produkterna som behövs!

Vårröjet_640x200pxl.jpg

Gör dig redo för det stora vårröjet!

test_istockphoto_check_170x170.jpgBra redskap underlättar vårstädet. Vi har det som behövs för städningen inomhus. För trädgårdsröjet har vi både maskiner, säckar, arbetshandskar och andra produkter inom personligt skydd som kan behövas. 

test_istockphoto_check_170x170.jpgVisst är det skönt att ha det enkelt i sommarstugan, men gärna med lite bekvämligheter. Vi har blandare med varmvattenberedare, små kylskåp, pumpar och annat för fritidshuset.

test_istockphoto_check_170x170.jpg

Är det dax för ny altan? Kom i håg att planera in belysningen från början i ditt altanprojekt så får du en inbjudande plats året om. Har du uterum kan använda det redan nu, det blir varmt och skönt med med strålningsvärmare.

test_istockphoto_check_170x170.jpg

Dränering kan vara nödvändigt för att leda bort vatten från marken och skydda din husgrund. Behöver befintlig dränering bytas ut? Vi har dräneringsrör, fiberduk, avloppsrör och annat du behöver för ditt dräneringsprojekt

test_istockphoto_check_170x170.jpgHusvagnskablar, gaslarm, luktborttagningsmedel och annat som hör till husvagnen hittar du här. Inför kommande säsong behöver du kanske se över vad du har och eventuellt byta ut eller komplettera med tillbehören som gör campinglivet enklare.

test_istockphoto_check_170x170.jpgVad passar bättre än att grilla när vårröjet pågår? Strunta i tändvätskan i år och satsa på en elektrisk grillkolständare. Ett snabbt och enkelt alternativ för att tända din kolgrill.

test_istockphoto_check_170x170.jpgDu vet väl att du nu också kan beställa godis och nötter från oss? Snabb energi eller något gott till kaffet. Perfekt tillbehör för det stora vårröjet!

 

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.