Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2021-06-16

Allt för semestern

Med semester som närmar sig öppnar sig möjligheter att ta tag i små eller stora fixarprojekt. Varför inte passa på skapa ditt eget semesterparadis på hemmaplan! Sommarsemester i hemorten eller i närområdet kommer troligtvis att bli fallet för de flesta av oss. Fixa, koppla av, och kom ihåg att ta hand om dig.

Mysiga grillkvällar

Ladda grillen med grillkol eller briketter och vänta in den perfekta glöden för att grilla. För att njuta även en svalare sommarkväll kan du förbereda ditt uterum med lämplig strålningsvärmare för att garanterat få värme och med en insektsdödare minskar du risken för myggbett. 

Svalkande produkter

Svalt_sovrum-874x28210.jpgVi hoppas och tror på en härligt varm sommar. Svalka dig med en fläkt eller ta med dig kylan dit du vill med hjälp av en portabel AC. Kylaggregatet passar utmärkt för det mindre kontorsrummet, sovrummet, sommarstugan, husbilen eller husvagnen. Det smidiga formatet gör att aggregatet lätt smälter in i miljön utan att vara i vägen, och du får en effektiv kylning.
Tänk på att AC och kalluftsfläktar är säsongsvaror hos oss. Vi säljer så länge lagret räcker.

Sommarhus och altanprojekt

stuga_300x300.jpgVisst är det skönt att ha det enkelt i sommarstugan, men gärna med lite bekvämligheter. Vi har blandare med varmvattenberedare, små kylskåp, pumpar och annat för fritidshuset i vårt sortiment.

Är det dax för ny altan? Kom i håg att planera in belysningen från början i ditt altanprojekt så får du en inbjudande plats året om. Bra redskap och rätt skyddsutrustning underlättar alla jobb. Vi har arbetshandskar och andra produkter inom personligt skydd som kan behövas för små och stora projekt. 

 

Njut med portabelt ljud

Oavsett om du njuter av lata dagar, vill ha lite feststämning eller bara vill lyssna på något under tiden du fixar med olika projekt - spela favoriterna i en trådlös högtalare.

Campinglivet

Husbill_sol_874x282.jpgHusvagnskablar, gaslarm, luktborttagningsmedel och annat som hör till husvagnen hittar du här. Inför kommande säsong behöver du kanske se över vad du har och eventuellt byta ut eller komplettera med tillbehören som gör campinglivet enklare.

Trevlig sommar!

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.