Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Utedusch

Visar 1 till 2 av 2

Sortera

 • Utedusch soluppvärmd, 40 L
  Utedusch soluppvärmd, 40 L
  Miljövänlig utedusch som kopplas direkt till trädgårdsslangen. Den ansluts med slang och koppling från exempelvis Gardena eller Hozelock. Duschen rymmer 40 liter vatten som värms upp av solen till max 60 grader. Ett inbyggt blandningssystem gör att du i praktiken kan få upp till 80 liter 30-gradigt vatten. Du reglerar själv temperaturen med blandarspaken. Uteduschen har en praktisk fotdusch som bara går på kallvattnet. Den kan du också använda när du behöver fylla på vattenkannan.

  Uteduschen kräver ingen fristående tank eller strömförsörjning vilket gör den enkel att installera och lätt att placera där du önskar. Tänk på att du behöver förankra duschen i något så att den inte välter, tex i ett stabilt trädäck som också blir skönt att stå på. Duschen är inte avsedd för permanent bruk, utan används som en extradusch för varma dagar, eller för att skölja av sig före eller efter ett bad. Om du vet att du inte ska använda duschen på tre dagar bör du tömma den på vatten för att förhindra beläggningar. Inför vintern ska uteduschen alltid tömmas på vatten, och för att undvika att den fryser sönder skall den förvaras frostfritt.
  Mer info
 • Utedusch soluppvärmd, aluminium, 40 L
  Utedusch soluppvärmd, aluminium, 40 L
  Lyxig, miljövänlig utedusch i aluminium med oval cylindertank som ger ett elegant intryck. Uteduschen kopplas direkt till trädgårdsslangen, ansluts med slang och koppling från exempelvis Gardena eller Hozelock. Vattentanken rymmer 40 liter och vattnet värms upp av solen till max 60 grader. Ett inbyggt blandningssystem gör att man i praktiken kan få upp till 80 liter 30-gradigt vatten. Temperaturen regleras med blandarspaken. Uteduschen har en praktisk fotdusch med ledad strålsamlare. Fotduschen går bara på kallvattnet, och den är också praktisk att använda när vattenkannan behöver fyllas på.

  Uteduschen kräver ingen fristående tank eller strömförsörjning vilket gör den enkel att installera och lätt att placera där man önskar. Tänk på att duschen behöver förankras i något så att den inte välter, tex i ett stabilt trädäck som också blir skönt att stå på. Duschen är inte avsedd för permanent bruk, utan används som en extradusch för varma dagar, eller för att skölja av sig före eller efter ett bad. Om man vet att duschen inte ska användas på tre dagar bör den tömmas på vatten för att förhindra beläggningar. Inför vintern ska uteduschen alltid tömmas på vatten, och för att undvika att den fryser sönder skall den förvaras frostfritt.
  Mer info

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.