Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Borrfritt montage

Information lim Design4Bath

Design4Bath lim är ett superstarkt lim för borrfritt montage vilket ger en ljudlös och dammfri installation där man inte riskerar att borra i el- eller vattenledningar med person- vatten-, el-, och brandskador som följd. Limmet skiljer sig från traditionella lim då det har flera unika egenskaper i en och samma produkt; god vidhäftning på flertalet underlag utan användning av primer (även vid exponering av vatten), hög mekanisk hållfasthet, skjuv- och dragstyrka, svag lukt och kan demonteras från kakel utan att lämna kvarvarande fläckar.

Limmet finns i två varianter. Power.mini och Smart.Mix. Smart.Mix är ett limkit med snabb härdning. Limmet är fullt härdat redan efter cirka 4 timmar. POWER.mini är ett limkit med högt, direkt monteringshugg för lättare produkter t ex badrumstillbehör. Mycket god vidhäftning på flertalet underlag utan användning av primer, även vid exponering av vatten.

För såväl utomhusbruk som inomhus. Temperaturområde: +5°C till +40°C. I Design4Bath sortiment finns även hyllor samt fästen för montering av duschprofil, blandare, blandarfästen möbelbeslag, samt rörklämmor som gör att det går att montera även produkter som annars inte har släta fästytor.

Visar 1 till 20 av 23

 • Limplatta, borrfritt montage, för dubbel rörklammer (universal), Design4bath
  Limplatta, borrfritt montage, för dubbel rörklammer (universal), Design4bath
  Limplatta avsedd för borrfritt montage av rörklammer (dubbel) passande till ett flertal fabrikat. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim och klammer medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Hylla hörn, för borrfri montering, Glabete
  Hylla hörn, för borrfri montering, Glabete
  Hörnhylla i rostfritt stål, polerad som monteras enkelt och snabbt utan håltagning. Levereras komplett med rengöringssats och Glabete lim för montering. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Används tillsammans med Glabete Classic (plana och grova ytor) alternativt Glabete Aerosol (plana, släta ytor).
  Mer info
  1 Variant
 • Hylla, för borrfri montering, Design4bath
  Hylla, för borrfri montering, Design4bath
  Hörnhylla i rostfritt stål, polerad som monteras enkelt och snabbt utan håltagning. Levereras komplett med rengöringssats och lim för montering. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart.
  Mer info
  1 Variant
 • Limbricka Smart, borrfritt montage, universal, Design4bath
  Limbricka Smart, borrfritt montage, universal, Design4bath
  Limbricka Smart för borrfritt montage av diverse produkter såsom duschset, trådkorgar m m. Med denna bricka kan man skapa både utvändig respektive invändig gänga i brickan och därmed kunna fästa fast diverse produkter med mutter, alternativt skruv i den limmade Smart-brickan. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim medföljer ej. Levereras med skruv, mutter och täcklock för skruv.
  Mer info
  1 Variant
 • Lim, Smart.Mix, Design4bath
  Lim, Smart.Mix, Design4bath
  Smart.Mix är ett limkit med snabb härdning. Limmet är fullt härdat redan efter cirka 4 timmar. Perfekt för att montera badrumstillbehör, duschset och annat du vill fästa på vägg utan onödig håltagning. I föpackningen ingår rengöringskit samt fixeringsstöd. Fixeringsstöden hjälper till att hålla produkterna på på plats, under tiden som limmet härdar, för att förhindra att det limmade beslaget glider ur sin position. Kan demonteras från kakel utan att lämna kvarvarande fläckar. För användning såväl utomhus som inomhus.

  Snabbhärdande även i tjockare fog. Limmet har mycket god vidhäftning på flertalet underlag utan användning av primer, även vid exponering av vatten. För stresskompenserande förbindning och dynamiska påfrestningar. Hög mekanisk hållfasthet, skjuv- och dragstyrka. Svag lukt. Fri från isocyanater. Silikonfri. God UV-beständighet och åldringsegenskaper. Övermålningsbar med dispersionfärger. Tillgodose god ventilation under applicering och härdning. Innehåller vinyltrimetoxisilan, metyltrimetoxisilan. Kan orsaka allergisk reaktion. Följer Reach-förordningen.

  Rengöringskit och flerspråkig installationsanvisning medföljer också för optimal hantering vid limning. Arbetstemperatur +5°C till +40°C. Använd handskar vid applicering. Förvaras oåtkomligt för barn. Säkerhetsdatablad kan fås på begäran. Det härdade och överblivna materialet kan kastas med hushållsavfall.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka, borrfritt montage, rund med gänga, för duschset, Design4bath
  Montagebricka, borrfritt montage, rund med gänga, för duschset, Design4bath
  Montagebricka med gänga inklusive mutter och bricka. För montage av enklare produkter såsom duschset som ofta har ett ihåligt plastfäste utan limbar yta. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Välj en passande montagebricka som döljs bakom fästet och placeras i befintligt skruvhål. Därefter fäster man upp montagebrickan med lim, låter det härda och låser fast duschsetet med medföljande mutter och bricka. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim medföljer ej.
  Mer info
  4 Varianter
 • Lim, Power.mini, Design4bath
  Lim, Power.mini, Design4bath
  POWER.mini är ett limkit med högt, direkt monteringshugg. Mycket god vidhäftning på flertalet underlag utan användning av primer, även vid exponering av vatten. Perfekt för att montera badrumstillbehör, duschset och annat du vill fästa i vägg utan onödig håltagning. Limmet håller lättare produkter (såsom duschstång, krokar och annat) direkt på plats, under tiden som det härdar, utan att glida ur sin position. Elastiskt och mycket hög mekanisk hållfasthet. Neutral, luktlös och snabbhärdande. Fri från isocyanater. Silikonfri, god UV-beständighet och goda åldringsegenskaper. Kan demonteras från kakel utan att lämna kvarvarande fläckar. För användning såväl utomhus som inomhus. Följer Reach-förordningen.

  Levereras komplett med installationsanvisning samt rengöringskit för optimal hantering vid limning. Arbetstemperatur +5°C till +40°C. Använd handskar vid applicering. Förvaras oåtkomligt för barn. Säkerhetsdatablad kan fås på begäran.
  Mer info
  1 Variant
 • Limplatta, borrfritt montage, för enkel rörklammer (universal), Design4bath
  Limplatta, borrfritt montage, för enkel rörklammer (universal), Design4bath
  Limplatta avsedd för borrfritt montage av rörklammer (enkel) passande till ett flertal fabrikat. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim och klammer medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Limplatta, borrfritt montage, för dubbel rörklammer förhöjd, Design4bath
  Limplatta, borrfritt montage, för dubbel rörklammer förhöjd, Design4bath
  Limplatta avsedd för borrfritt montage av rörklammer (dubbel) förhöjd passande till ett flertal fabrikat. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim och klammer medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka, borrfritt montage, trälistmontage för badrumsmöbler, Design4bath
  Montagebricka, borrfritt montage, trälistmontage för badrumsmöbler, Design4bath
  Montagebricka som används till montage av mindre vägghängda badrumsmöbler (kommoder, skåp m m). Det är viktigt att montagebrickan monteras på ett bärkraftigt underlag. Är man osäker på om väggkonstruktionen kan bära möbeln kan man förstärka genom att sätta stödben i framkant av möbeln och/eller avlasta med en trälist eller vinkelbeslag i underkant av möbeln. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Limplatta, borrfritt montage, för Falu enkelklamma, Design4bath
  Limplatta, borrfritt montage, för Falu enkelklamma, Design4bath
  Limplatta med skruv avsedd för borrfritt montage för att skapa fästyta för Falu Snap enkelklammer. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim och klammer medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka, borrfritt montage, för Gustavsbergs blandarfäste, Design4bath
  Montagebricka, borrfritt montage, för Gustavsbergs blandarfäste, Design4bath
  Montagebricka till Gustavsberg blandarfäste 160/40 c/c (RSK 8128993), rostfritt stål med skruv. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim och blandarfäste medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka, borrfritt montage, för blandarfäste, universal, Design4bath
  Montagebricka, borrfritt montage, för blandarfäste, universal, Design4bath
  Montagebricka för borrfritt montage av blandarfästen. Passar till de flesta förekommande blandarfästen som är lite tunnare i godset. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka, borrfritt montage, för vägg-/täckbricka, Design4bath
  Montagebricka, borrfritt montage, för vägg-/täckbricka, Design4bath
  Montagebricka för borrfritt montage till vägg- och täckbrickor typ Trio-Perfekta, Vatette med flera. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka, borrfritt montage, för Trio blandarfäste, Design4bath
  Montagebricka, borrfritt montage, för Trio blandarfäste, Design4bath
  Montagebricka med muttrar för borrfritt montage, passande till Trio blandarfästen. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim och blandarfäste medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka, borrfritt montage, rektangulär med gänga, Design4bath
  Montagebricka, borrfritt montage, rektangulär med gänga, Design4bath
  Montagebricka med gänga M4x15 mm. Levereras med mutter och bricka. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagebricka, borrfritt montage, för tvättställ, Design4bath
  Montagebricka, borrfritt montage, för tvättställ, Design4bath
  Montagebricka avsedd för montage av tvättställskonsoler med tre bultfäste per konsol. Levereras i par (höger + vänster) inklusive muttrar. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Limbricka, borrfritt montage, för FMM-blandare 9000E 40c/c, Design4bath
  Limbricka, borrfritt montage, för FMM-blandare 9000E 40c/c, Design4bath
  Montagebricka med skruv för borrfritt montage av FMM:s blandare 9000E 40 c/c (passar till RSK 8343314, 8343318, 8343317, 8343321). Brickan limmas med limprodukt på vägg och därefter skruvas blandarens infästning fast i den limmade brickan. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Limbricka, borrfritt montage, för Mora Cera 40 c/c blandare, Design4bath
  Limbricka, borrfritt montage, för Mora Cera 40 c/c blandare, Design4bath
  Montagebricka med skruv för borrfritt montage av Mora Cera 40 c/c blandare (passar till RSK 8344177, 8344179, 8344180, 8344181). Brickan limmas med limprodukt på vägg och därefter skruvas blandarens infästning fast i den limmade brickan. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Limbricka, borrfritt montage, för tappkran/ventilfäste, Design4bath
  Limbricka, borrfritt montage, för tappkran/ventilfäste, Design4bath
  Limbricka med skruv för borrfritt montage av tappkran/ventilfäste. Montering med lim medför borrfritt, ljudlöst, dammfritt montage som är starkt, hållbart och fullt demonterbart. Genom att undvika håltagning och därmed ej punktera tätskiktet minimeras risken för fuktskador. Används tillsammans med lim Smart.Mix. Lim medföljer ej.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.