Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Mobiltillbehör

Visar 1 till 20 av 25

 • Billaddare 1 USB, inkl kabel USB-C, JW
  Billaddare 1 USB, inkl kabel USB-C, JW
  2.4 A billaddare med USB Type-C kontakt i tunn och kompakt design. Inkluderar 1,2 meter USB Type-C laddning/synkkabel. Soft touch finish för en högkvalitativ känsla. 12 watt.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddare vägguttag 1 USB, inkl kabel USB-Micro, JW
  Laddare vägguttag 1 USB, inkl kabel USB-Micro, JW
  2,4 A Micro-USB laddare som är kompatibel med alla Micro USB-enheter. Tillåter även synkronisering av appar, filmer och musik. Snabbladdning och soft touch finish för en högkvalitativ känsla. 12 watt.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddkabel, Lightning, Smartline
  Laddkabel, Lightning, Smartline
  Högkvalitativ Lightning-kabel för att ladda och synka din iPhone och iPad med Lightning-kontakt. I andra änden av kabeln finns en USB-A kontakt som passar i USB-port på en väggladdare, billaddare eller powerbank. Certifierad av Apple (MFi) för att fungera fullt ut med funktionerna i din enhet. Stabila kontakter och kraftig kabel garanterar lång hållbarhet. Kabeln stöder 2.4 A vilket säkerställer snabb laddning av din enhet om du har en laddare som ger denna laddningsström.
  Mer info
  3 Varianter
 • Laddare vägguttag 1 USB, Smartline
  Laddare vägguttag 1 USB, Smartline
  Liten och smidig laddare med 1 USB-utgång som stöder upp till 2.4 A output för laddning av smartphones och läsplattor. Laddpluggen har Smart IC som gör att den automatiskt optimerar laddningen beroende på vilken enhet som ansluts. Den klarar spänningar mellan 100-240 V vilket gör att den passar lika bra hemma som på resan. Komplettera med valfri kabel för att kunna ladda din enhet.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddare vägguttag 2 USB, nedräkningstimer, Gelia
  Laddare vägguttag 2 USB, nedräkningstimer, Gelia
  Laddare med 2 st USB-uttag. Inbyggd nedräkningstimer gör att du inte laddar mobilen hela natten. Manuell påslagning. Timern styr frånslagningen per automatik vid valt antal timmar (6, 4, 2 eller 1 timme). Blå lysdioder visar varje nedräkningsperiod. Max 2.4 A när 2 USB-portar används samtidigt.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddare vägguttag 2 USB och 1 schuko, med hållare, Gelia
  Laddare vägguttag 2 USB och 1 schuko, med hållare, Gelia
  Laddare för t. ex. mobil. Utrustad med 2 st USB-portar samt ett 230 V-uttag (16 A, max 3680 W). Inbyggt stativ håller mobilen säkert på plats. Ger totalt 2.4 A (max 2.4 A/port).
  Mer info
  1 Variant
 • Laddkabel, USB-C, Smartline
  Laddkabel, USB-C, Smartline
  Högkvalitativ kabel för att ladda och synka enheter som har USB-C-kontakt. I andra änden av kabeln finns en USB-A kontakt som passar i USB-port på en väggladdare, billaddare eller powerbank. Stabila kontakter och kraftig kabel garanterar lång hållbarhet. Kabeln stöder USB 2.0.
  Mer info
  3 Varianter
 • Laddkabel multi, Micro-USB, Lightning, USB-C, Gelia
  Laddkabel multi, Micro-USB, Lightning, USB-C, Gelia
  Kabel för att ladda och överföra data mellan dator, mobiltelefon, surfplatta, GPS och så vidare. Laddkabeln har tre möjliga anslutningar och är kompatibel med eneheter som har Lightning-kontakt, Micro-USB-kontakt eller USB-C-kontakt. I andra änden av kabeln finns en USB-A kontakt som passar i USB-port på en väggladdare, billaddare eller powerbank.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddkabel, Micro-USB, Smartline
  Laddkabel, Micro-USB, Smartline
  Högkvalitativ kabel för att ladda och synka enheter som har Micro-USB-kontakt. I andra änden av kabeln finns en USB-A kontakt som passar i USB-port på en väggladdare, billaddare eller powerbank. Stabila kontakter och kraftig kabel garanterar lång hållbarhet. Kabeln stöder 2.4 A vilket säkerställer snabb laddning av din enhet om du har en laddare som ger denna laddningsström.
  Mer info
  2 Varianter
 • Laddare vägguttag 4 USB, Gelia
  Laddare vägguttag 4 USB, Gelia
  Grenpropp med 4 st USB-uttag för laddning av USB-kompatibla enheter som t. ex. mobiltelefon, läsplatta, kamera, GPS mm. Drivs av 100-240 V AC. Laddspänning 5 V DC, max 2400 mAh per port. 250 V, 50/60 Hz.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddplatta Qi, trådlös,15 W, Smartline
  Laddplatta Qi, trådlös,15 W, Smartline
  En supertunn laddare som använder Qi-teknologi för att ladda din telefon snabbt och trådlöst. Laddplattan kopplas med medföljande kabel till en väggladdare med USB-uttag (ingår ej). Telefonen läggs sedan på plattan och laddas trådlöst, dvs det behövs ingen kabel mellan telefon och laddplatta. Mobiltelefonen måste stödja Qi-laddning.

  Laddplattan har en diameter på 100 mm och den är endast 7,4 mm tunn. Laddarens ovansida är klädd med ett mjuk och hållbart tyg som gör att din telefon inte repas. Själva laddaren är tillverkad i metall vilket gör den mycket hållbar. För din säkerhet så är laddaren utrustad med både överspänningsskydd och överströmsskydd. Det gör att du inte riskerar att skada din telefon vid laddning.

  Svart kabel, 1 meter lång av typen USB-A till USB-C medföljer. Du kan givetvis använda den om du vill ladda någon annan enhet som har USB-C-port men som inte stöder Qi-laddning.

  Uteffekt: 15 W/10 W/7,5 W/5 W
  Mer info
  1 Variant
 • Billaddare 1 USB, Smartline
  Billaddare 1 USB, Smartline
  Laddplugg för dig som behöver ladda när du är i bilen. Laddaren har 1 USB-utgång som ger upp till 2.4 A laddström vilket räcker för att ladda de flesta moderna smartphones och läsplattor. Går att använda både i bil och lastbil då den stöder både 12 V och 24 V. Laddaren har även Smart IC som gör att den automatiskt optimerar laddningen beroende på vilken enhet som ansluts. Komplettera med valfri kabel för att kunna ladda just din enhet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Laddare vägguttag 4 USB och 1 schuko, med hållare, Gelia
  Laddare vägguttag 4 USB och 1 schuko, med hållare, Gelia
  Laddstation för surfplatta eller mobil. Utrustad med 4 st USB-portar samt ett 230 V-uttag (16 A, max 3680 W). Inbyggt stativ håller plattan/mobilen säkert på plats. Ger totalt 4.8 A (max 2.4 A/port). Kabel H05VV-F 3G1,5. Kabellängd 1,5 m.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddare vägguttag 1 USB, Smartline
  Laddare vägguttag 1 USB, Smartline
  Liten och smidig väggladdare med 1 USB-utgång för laddning av smartphone eller läsplatta. Laddaren ger upp till 2.4A vilket räcker för att ladda de flesta moderna smartphones och läsplattor. Den klarar spänningar mellan 100V-240V vilket gör att den passar lika bra hemma som på resan. Komplettera med valfri kabel för att kunna ladda just din enhet.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddplatta Qi, trådlös,10 W, Smartline
  Laddplatta Qi, trådlös,10 W, Smartline
  En supertunn laddare som använder Qi-teknologi för att ladda din telefon snabbt och trådlöst. Laddplattan kopplas med medföljande kabel till en väggladdare med USB-uttag (ingår ej). Telefonen läggs sedan på plattan och laddas trådlöst, dvs det behövs ingen kabel mellan telefon och laddplatta. Mobiltelefonen måste stödja Qi-laddning.

  Laddplattan är 126 mm x 65 mm och den är endast 6,9 mm tunn. För din säkerhet så är laddaren utrustad med både överspänningsskydd och överströmsskydd. Det gör att du inte riskerar att skada din telefon vid laddning.

  Svart kabel, 1 meter lång av typen USB-A till Micro-USB medföljer. Du kan givetvis använda den om du vill ladda någon annan enhet som har Micro-USB-port men som inte stöder Qi-laddning.

  Uteffekt: 10 W/7,5 W/5 W
  Mer info
  1 Variant
 • Laddare vägguttag 2 USB, nedräkningstimer, Capidi
  Laddare vägguttag 2 USB, nedräkningstimer, Capidi
  USB-laddare med inbyggd timer. 2 st USB-portar. Laddar både mobil och surfplatta samtidigt och stängs av med timern inom 1-4 timmar vilket minskar risken för överhettning och brand. Lämplig för t ex laddning av telefon eller andra laddningsbara apparater där laddningstiden ska begränsas. Varje klick ökar tiden med 1 timme. Ljusindikering visar återstående tid i 1-timmes intervall. 2-polig brytning för extra säkerhet. 230 V. 5 V/3,4 A. Max 2300 W.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddkabel, Lightning, Strong, Smartline
  Laddkabel, Lightning, Strong, Smartline
  Extra slitstark Lighning-kabel för att ladda och synka din iPhone och iPad med Lightning-kontakt. I andra änden av kabeln finns en USB-A kontakt som passar i USB-port på en väggladdare, billaddare eller powerbank. De specialgjorda kontakterna är designade för att förstärka det som är den svagaste punkten på alla kablar. Tack vare den långa kontakten som omger mer av kabeln än vanligt så klarar den över 40 000 böjningar. Det är 9 gånger fler böjningar än Smartlines standardkabel. Inuti kabeln finns det en fiber av Kevlar som gör att kabeln står emot extrema påfrestningar. Kabeln är dessutom täckt av ett högkvalitativt plastmaterial som gör den mjuk och tunn.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddkabel, USB-C, Strong, Smartline
  Laddkabel, USB-C, Strong, Smartline
  Högkvalitativ kabel för att ladda och synka enheter som har USB-C-kontakt. I andra änden av kabeln finns en USB-A kontakt som passar i USB-port på en väggladdare, billaddare eller powerbank. De specialgjorda kontakterna är designade för att förstärka det som är den svagaste punkten på alla kablar. Tack vare den långa kontakten som omger mer av kabeln än vanligt så klarar den över 40 000 böjningar. Det är 9 gånger fler böjningar än Smartlines standardkabel. Inuti kabeln finns det en fiber av Kevlar som gör att kabeln står emot extrema påfrestningar. Kabeln är dessutom täckt av ett högkvalitativt plastmaterial som gör den mjuk och tunn. Kabeln stöder USB 2.0.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddare vägguttag 2 USB, Smartline
  Laddare vägguttag 2 USB, Smartline
  Liten, snygg och smidig laddare med 2 USB-utgångar som stöder upp till 4.8 A (2.4 A per port). Du kan utan problem ladda 2 st kraftfulla enheter samtidigt, exempelvis läsplattor. Funkar också bra för smartphones. Laddpluggen klarar spänningar mellan 100-240 V vilket gör att den passar lika bra hemma som på resan. Komplettera med valfri kabel för att kunna ladda din enhet.
  Mer info
  1 Variant
 • Bänkdisplay för laddkabel & laddare, tomt, Smartline
  Bänkdisplay för laddkabel & laddare, tomt, Smartline
  Tom bänkdisplay för exponering av laddkablar och laddare från Smartline. Stället har 8 platser som rymmer 3 produkter vardera. Använd stället vid kassan för att skapa merförsäljning, eller placera det på lämplig plats i butiken. Stället levereras exklusive produkter.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Gelia

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Gelia

Cookies är inaktiverat. För att siten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.